Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
ha a menüben leveszed akkor úgy mész online is...😊
páran biztos használják is ezt😊
na de h adjak billentyûzetparancsot, mert a profilerben nem látom a H váltó "gombjait " így azokhoz pont nem tudok rendelni billentyût...
Így is szakad rólam a víz néha 😄
Néha azon a szinten már nem is élvezem annyira sajnos, már szinte kínszenvedés 😊) Elõre félek minden kigyorsítástól 😊

oneal1
loginál szerintem lehetséges

!Forza Ferrari!

oneal1
miért most lehetséges ezeket levenni online?:S

mármint a benzin és gumiszimulációt? 😮

!Forza Ferrari!

oneal1
igen igen, az is egy nagyon jó élmény!😊
kipróbálnék egyszer egy ilyen nagyon hosszú versenyt!

!Forza Ferrari!

oneal1
lehet azt kezelni, csak futam után le kell tusolni!😄😄

!Forza Ferrari!

barcalaci84
logitech kormányoknál van valami mód , okosság arra h billentyûzet parancsot állítsak a H -váltó "gombjaira"?
illetve más márkájú kormányok is érdekelnek...😊
mert néztem a menüben és simán meg lehet oldani h pl a tegnapi bmw-nél külön állítgatás nélkül tudnék választani h pillangó vagy botváltót használok éppen...
barcalaci84
biztos lehet majd tiltani szerveroldalról a plusz segítségeket...PRO MÓD
csak az autóban eredetileg benne lévõ dolgokat nem...nem is kell szerintem...pl nálam az is cheat kategória aki ilyen autónál kikapcsolja az ABS-t , ami lehetetlen stb...
ahogy biztos lehet majd aztt is kierõszakolni h mindenkinél legyen benzinszimuláció, gumikopás stb...
Én sem használok semmit, de bevallom az 599-nél én is raktam egy kis stability-t mert egyszerûen nem tudtam következetesen kezelni az autót. Olyanokra kiforogtam, hogy csak lestem, és a nagyobb baj, hogy esélyem sincs korrigálni vagy megfogni, elindul a hátulja és annyi...😞

maffioso
Azt én sem támogatnám, és a tc illetve az abs használatát az rre-hez hasonlóan, onboard finom-szabályozhatóvá tenném. Csupán arra gondoltam, hogy mondjuk egy sprinten ki lehet venni, hiszen ott az a lényeg, hogy erõbõl ki milyen idõt tud, de egy 40-60 körös, esetleg 10+ órás futamon (már ha lesz rá lehetõség) nyilván nagyon jól tud jönni, mind taktikailag, mind kitartás szempontjából.
(bár online nem volt szerencsém 24 órázni, de gt5-ben a le mans 24 órát megcsináltuk 2 ismerõsömmel real time, felváltva vezetve, nagyon jó szórakozás volt, csak nem volt kihívás a gép ellen - ezt csak érdekességként)

\"If in doubt, flat out!\"

oneal1
ez igaz valóban😊

Na de a stability?😊

!Forza Ferrari!

maffioso
Pedig volt róla szó, hogy az utóbbi kettõ a valódi versenyek során is fegyvertény.

oneal1
az azért nem volna rossz a késõbbiekre nézve ha a szerveren be lehetne állítani, hogy mit lehet használni és mit nem.

én pl késõbb egy komoly liga esetén tuti nem támogatnám sem a stability helpet,sem a TC-t sem az ABS-t.

!Forza Ferrari!

Alexease
Egyelore nem tudni ki hogyan megy, talan egyszeru Kunos megcsinalja, hogy korlatozni lehessen a valodi segitsegeket (nem az autoban levo ABS/TC-t). Valszeg azokkal, foleg a macerasabb autokbol, eleg stabil sinautot lehet csinalni.

Aki normalisan megy, szimes szempontbol all hozza, az meg az autoban levo elekronikakat is atgondolja vagy leteszteli. neha csak hatraltatnak (engem)😛

A tegnapi BMW-ben nem volt ABS, azert fustolt "mindenki".
TC volt benne, de nekem az is lassitott majd 1 masodpercet a palyan, inkabb megoldom ovatosab pedalozassal.

Persze ez semmit nem szamit, amikor masok 3-6 masodperccel mennek jobb koroket😄D Persze, ki tudja hogyan?!😛

Ja, es raadasul botvaltos auto, de ezt mar felesleges is szobahozni😊

Sajnos egyelore az AC (mukodesre, felhasznalasra, szolgaltatasra) meg erosen simcade kategoria. Valszeg ez is volt a cel, az eladhatosag miatt.
Lehet varni a "komolyabb" szimes megoldasokat, de egyelore annyira barkacs az egesz program, kiszamithatatlan mit tudnak vagy akarnak megcsinalni, tovabb fejleszteni vagy beepiteni.
maffioso
Érdemes a setupolásra idõt szánni, mert ahogy én látom ebben ajátékban sokkal nagyobb szerepe van, mint egy simbin-esben. (bár az rre-ben már nélkülözhetetlen, de sok jó variáció van) Az 599-et pl az alap szarról be tudtam hozni nagyon jó bekormányozhatóságúvá, és lehet, hogy találtam egy "kanyarközépsebesség" növelésére ható komponenst.

barcalaci84
Ezért kerülik a kerekvetot már most,sõt a pályát is...a füvön nem ér le az alja😊
A tegnapi Laccoo Lotus viszont elég népszerû volt (valszeg a bebookolt létszámtól is), pikk-pakk betelt a külföldiekkel és egyébként töknormálisan mentek, idõmérõn is és versenyen is. Sajnos az idõmérõ végén és a verseny legelején végig beszélnem kellett telón, de utána felvettem a tempót.. mondjuk annyi hátránya van ennek is, hogy 200-as pinggel szambázott egyik-másik elõttem-mögöttem.. De ez nem csak a külföldiekkel fordulhat elõ.
Egyébként meg baromi kiváncsi lennék ki milyen segítségekkel megy, a tegnapi bmw-s futamon volt aki abs nélkül füstölte az összes nagyobb kanyart, de míg nálam ficánkol tc off-al (a végefelé már toltam rá egy tc level1-et) másnak meg se moccan, illetve mások meg pörögnek össze-vissza a kanyarokban. Gondolom a vezetési stílusa sem egyforma mindenkinek, illetve a kormány beállítások is befolyásolhatják. A stabilty control is érdekes lehet a fickósabb járgányoknál (ha csúszkálós én felteszem 15%-ra és akkor ha keresztbe áll is visszakanalazom, enélkül számomra megfoghatatlan egy pont után)
Ettõl függyetlen mivel az autó setuphoz nem nagyon értek, általában alapon is hagyom.. úgy gyorsul le mindenki ahogy akar 😊 csak nézem a tükörben, hogy, hogy a fenében van már itt mögöttem 😄
A büntit meg próba képpen vissza kellene állítani.. a sikánosabb pályáknál legalábbis.
lac coo
Majd ha lesz tores, serules , majd akkor atgondoljak erdemes e az elso otven meteren kiesni.
Ahigy lattam egy komlyabb kerekveto ugratasnal az alja is egybol pirosba megy, szoval a vagas se lesz egyszeru....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Sztem elég jó, az AI nem megy rajta, és a köztes idõmérési pontokkal is van valami, valamint eléggé eszi az FPS-t.
De elég jól néz ki, és a köridõt méri, használható gyakorlásra.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Számomra ebben a formában teljesen érthetetlen az unfair magatartás ahol a versenyeknek se tétje se nyoma. <#nemtudom> Gyakorlatilag én még emlékszem, hogy hányadik lettem, de holnap már nem fogok, és senki sem. Aki esetleg megnyerte vagy dobogós az is elfelejtõdik, sõt állítom, hogy nem sokan emlékszünk kik nyerték a tegnapi futamokat.
Hát nem azért jövünk ide, hogy jól szórakozzunk? Az elsõ versenyen 11. helyrõl rajtoltam 6. lettem, a másodikon 12-rõl 8. (még friss az emlék)😊😊😊
És nagyon jól szórakoztam, megelõztek vagy 5-6-an biztos, eleve láttam az idõk alapján, hogy se Barcalacit se Rácz Gergõt nincs értelme akadályozni, mert az nem védekezés hanem akadályozás lett volna. Nem tudom hogy tudtak ilyen kigyorsításokat és kanyarsebességet venni, de majd setupolok valamit én is 😊😊
Viszont rengetegen kiestek elõttem, és azért egyet kettõt én is elõztem 😊
Szóval nem fér a fejembe, hogy egy sikán vágás milyen örömet okoz, vagy egy szándékos leszorítás kilökés. Sóderból visszabóklászva "csakazértse mész el" magatartás.

barcalaci84
egyáltalán nem sugalltam semmit azzal a mondattal...vagyis csak annyit h vicces szerintem h személyeskedésre váltott a srác abból h elítéltem a csalást...
persze a magyar nyelv gyönyörû és az írott szót fõleg ezer féle képpen lehet olvasni...
épp eleget kampányolok mellettetek szerintem, h esténként oda gyûljön a nép
és a fair versenyzõk is jöjjenek...
az elmúlt két nap borzasztó volt , de a hétfõ kedd meg parádés...ma meint parédésnak ígérkezik a sorminta alapján...😊
barcalaci84
Szabi!
A vágás engem pl eddig nem is zavart annyira ...
De az elmúlt 2 napban eléggé pofátlanul is csináltak egyesek... (fék nélkül átmennek sikanokat kikerulve...)
Feljonnek 400-as pinggel 😊
Kiloknek az benne van...
Azért nem volt még senki se ezért jelentve mert még nem éreztem szandekossagot...
Nem szeretem az ilyen jellegû beírásokat, annak hogy két résztvevõnek nézeteltérése volt egymással, annak semmi köze a Masters-hez. A mondatod nyelvtanilag ugyan helyes (mert hát valóban nálunk voltatok), de amit ebben a formában sugall, az nem korrekt ránk nézve.

Jelenleg nincs túl sok eszköz a kezünkben, nincs szerver replay, nincs log fájl, se semmi, így rendet rakni a szerveren igen csak nehéz vállalkozás.

Max annyit tehetünk, hogy illedelmes szólunk mindenkinek aki a szervereinket használja, hogy mi az illem és megkérjük õket a betartásukra. Persze aki még csak regisztrálni sem hajlandó, annak szólni sem tudunk, ráadásul egyesek még az adott futam topikját sem hajlandók használni és egy teljesen más helyre írogatnak a futam dolgairól... és hát tök ismeretlen emberek azért lássuk be, nehezen lehet így "megszervezni".

A vágás kérdésbõl nem kell magatoknak problémát csinálni, aki akar vágni, az had vágjon, ha az úgy jó neki, lelke rajta. Nekem elég az, hogy én tudom magamról, hogy becsületes megyek, aki meg "így" elém kerül, az nem, az Õ dolga, leszarom. Ha kiütnek, mert vki nem figyel, nem érdekli, vagy egy bal..sz az már jobban zavar, de érdekes módon még soha senki nem jelzete, hogy ezzel meg ezzel a user-rel rendszeresen gondok vannak, inkább mindenki csak bosszankodik a semmibe. Ezzel így nem lehet mit kezdeni.

Amíg ilyen vadnyugati állapotok uralkodnak és eszközök sincsenek a rendrakásra, addig ezt el kell fogadni, lazára venni és felülemelkedni a bosszúságokon. Néhány szívás között azért akad 1-1 jó meccs...

oneal1
okés köszi akkor megpróbálkozom újra!😊

!Forza Ferrari!

barcalaci84
a nevek helyes beírására kell csak figyelni...
egy pár napja meg beállítottam h barcalaci legyek újra játékon belül is, de mégis mérjen...
múltkor rámírtak steamen h jól kilöktem a havert, közben meg csak filmet néztem az asszonnyal...gondolom egy másik Nagy László lehetett😊
oneal1
azt a rankappot majd holnap be kéne lõnöm😊

még az elején próbáltam beállítani de nem rogzítette az idõket.

!Forza Ferrari!

barcalaci84
tényleg bosszantó tud lenni ez a vagdosás...
és eddig nem is vettem észre ilyesmit...tegnap meg ma nem tudom mi történt hirtelen...front van...😊

a torrentezés játék közben szintén bosszantó...😊
ma egy elég könnyen kezelhetõ verda is volt ráadásul és mégis sokan úgy mentek mint az ökörpisilés...
nem nagyon tudom hovatenni a 2 nap eseményeit
de holnap is nap lesz😊
barcalaci84
Te amúgy ki vagy játékban?
Olyan rossz h a sok Szabó között nem lehet tudni h éppen ki is az akikkel versenyzõk az ember😊
Ezért is mokoltam vissza a nevemet a rankappban... Legalább engem szidjanak ha hulyeseget csinálok😊
barcalaci84
Nálam vannak jóval gyorsabbak...
A 40 41-és idõk abszolút realisak voltak...
maffioso
Jó lenne tudni különválasztani azokat az idõket, amik még megautózhatóak és azokat, amik már csalással készültek. Tegnap pl nem tudom mik az arányok. Azt éreztem, hogy kurvasokat hagyok a körökben, 43,6-tal, barcalaci 42.1-et ment azt hiszem, gondolom õ is tudna javítani, tehát a 41-es körök gondolom reálisak, de azok már eléggé topnak tûnnek. Jól sejtem?

oneal1
olvastam most, elég vicces....

Amúgy ha történnek még ilyenek, meg amit tapasztaltam monzában is pl. akkor el kéne kezdeni fun futamokra szerintem valami féle szigorítást alkalmazni.

Szerintem sokan vannak úgy a dologgal mint én:
Szimulátor oké, fun oké, nem is végleges a játék oké 😄
Viszont nekem ebbe is ugyan úgy belerondít valaki ha nem korrekt.
Nem vérre kell menni, csak mikor állítgatom a kocsit, hogy gyorsabb legyek, kimegyek a pályára és látom, hogy "újrarajzolják" elõttem a pályát...kiakasztó😊

!Forza Ferrari!

Alexease
Az nem joslas, csak inter/extrapolalas. Ezert ugral oldalra, mert ket adatcsere kozott csak az utolo iranyba mozgatja tovabb. Vagyis nem probalja meg valamilyen nyomvonalhoz igazitani (utolso, gyors, idealis, kozep, tobbiek stb).

De ez mindegy, mert normalis szerveren nincs gond. Legalabbis nekem nem volt gondom, tudtam lokhariton is utazni, de kellett hozza a 20-30-as ping. A folott vannak reccenesek, es ha kicsit osszeer a ket auto, akkor gaz van😛
barcalaci84
Na mastersen már meg is sertodtek rám amiért szerintem nem normális a csalás😊

Lehet, hogy neked van igazad, mert ennyire nem ugrabugráltak a kocsik mint a replay-ben az biztos.

Szerintem van valamiféle jóslás, mivel az autók fõként jobbra balra ugrálnak nem pedig elõre hátra. Azaz a kocsi sebességébõl és utolsó irányából jósol valamit aztán közben ha más ívre tévedt az autó akkor eldobja jobbra vagy balra egy métert. Különben meg inkább elõre hátra ugrálnának, ami még rosszabb lenne.

barcalaci84
Persze akkor látjuk...😊
Alexease
De ha megvan masnal is az a festes, akkor elvileg latszik. Legalabbis nalam fent van ehhez a BMW-hez nehany festes, es mintha lattam volna masokon is (RedBull es hasonlok).
Alexease
Azert az nKP-technikanal mar jobb a replay, ami fixen 30fps-re butitotta😄DD
barcalaci84
Semennyire... Mi fehernek látjuk majd😊
lac coo
A replay is elég szegényesen rögzít adatot, azért szaggat ugrál minden saját kocsin kívül ....

barcalaci84
Volt 400-as pink is...
Na vagy kikoltozott Ausztráliába, vagy torrentezik játék közben 😊
Megnéztem a második verseny visszajátszást, hát elég idétlenül ugrálnak az autók ide oda, menet közben ez fel se tûnt, vagy csak nem kerültem nagy pingek közé 😊 általában 10-20 pingeket láttam magam körül.
Mindjárt linkelem, most megy fel a youtube-ra

Én is azt szoktam, letöltök néhányat aztán amelyik fekszik nekem azt megtartom, na akkor keresgélek.

maffioso
Ha elkezdek skinekkel baszakodni az mennyire fogja befolyásolni az online versenyeket?

barcalaci84
Letoltottem Racedepartment -rol...hülye vagyok a setpolashoz 😊
Angolul tudok de "kocsiul " nem😊
lac coo
Hát azért 100 alatt kicsivel még illene gond nélkül mennie ...

Alexease
Szar az utkozes modell, az teny. De itt 50-es ping felett mar gazos a helyzet. 100 felett mar kicsit kiszamithatatlan, 150-200-nal hasznalhatatlan.
Teljesen rossz a "joslas" (valszeg nincs is😛), egyszeruen az utolso iranyba mozog tovabb az auto, ezert (is) ugral ossze-vissza.
Normalis pingeken (<40) nincsenek ilyen latvanyos gondok.