Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy 100 alatti IQ-nál ...😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem adod el a setupodat? Olyan tempókülönbséggel jöttél mögém aztán mentél a távolba, hogy te azt a motort megpöckölted tuti 😊
Hát elég rugalmas a kasztni, nem vitás 😊))
Dehogy húzódtam le, 😊😊 csak helyet hagytam 😊 még a gázt se vettem el.
Mindjárt csinálok visszajátszást, de egyelõre nem indul el az AC, ha fut a Mirillis, nem értem 😞😞
Mindjárt csinálok visszajátszást, de egyelõre nem indul el az AC, ha fut a Mirillis, nem értem 😞😞
ne gyere nekem😊
egyébként h a fenébe ne mennék tõle szerte széjjel mikoreleve gépészkedek mert kezdek a kigyorsítást?
egyébként h a fenébe ne mennék tõle szerte széjjel mikoreleve gépészkedek mert kezdek a kigyorsítást?
Dögöljek meg megint senki nem ért hozzám <#vigyor2>#vigyor2><#taps>#taps>
Se egy kocc se egy karc, pedig tényleg volt itt minden 😊
Jó volt olyan is amikor az 5 másodperccel gyorsabb autó elöl lehúzódtam, de nem ez volt a jellemzõ 😊
Nekem tetszik 😊
Se egy kocc se egy karc, pedig tényleg volt itt minden 😊
Jó volt olyan is amikor az 5 másodperccel gyorsabb autó elöl lehúzódtam, de nem ez volt a jellemzõ 😊
Nekem tetszik 😊
De miért van ennyi zúzás ?
régen összeverõdtünk RF-be, és alig volt baleset ....
régen összeverõdtünk RF-be, és alig volt baleset ....
Balesetem nekem sem volt, egyszer en tettem ki magam a fure, mert idiotan viselkedik az auto a kerekveton. Inkabb csak kileptem, mert elment a kedvem;P
Valaki lökdössön már meg engem is, egy karc sincs a kocsimon 😊
Fehér BMW-t ne kíméljétek 😊
Fehér BMW-t ne kíméljétek 😊
Én megint kimaradtam mindenbõl és 6. lettem <#nemtudom>#nemtudom>
Mondjuk érdekes dolgokat láttam elõttem mögöttem 😊
Mondjuk érdekes dolgokat láttam elõttem mögöttem 😊
Ki volt az?
Amúgy sry itt a végén... ennyit az ütközésmodellrõl. Egy apró kocc és mentél szerteszét. 😄 Tényleg sry <#rolleyes>#rolleyes>
Amúgy sry itt a végén... ennyit az ütközésmodellrõl. Egy apró kocc és mentél szerteszét. 😄 Tényleg sry <#rolleyes>#rolleyes>
simraceseries.com
Én is bénáztam, valakit sikeresen kiforgattam, ahogy rám zárt az utolsó kanyarban, el kellett volna venni, valszeg nem láthatott. De ez tényleg érdekes volt, valaki a sikánnál ahogy engem akart kifékezni, elkaszálta az elõttem lévõt is, olyan féktávot vett 😄
Az a BMW szar😊
Raadasul brutal idoket mennek vele, semmi ertelme.
Teljes a kaosz: 21. helyrol kenyelmesen indulva, az elso kanyarban kerulgetve 11. Aztan akarhol megeloznek-kicsusznak-megeloznek-kicsusznak😊 Pofatlan sikan vagasok, sikanban elozes😊 palya kozepere visszaboklaszas, cikazas, folyamatosan fustolo gumik.
Ez igy total arkad, free szerveres, ereszd el a hajam, semmi ertelme...
Semmi koze az autoversenyhez.
Majd holnap talan mas komboval ismet jobb lesz😉
Most inkabb dolgozom, annak tobb ertelme van (meg ha ingyen, akkor is😛).
Raadasul brutal idoket mennek vele, semmi ertelme.
Teljes a kaosz: 21. helyrol kenyelmesen indulva, az elso kanyarban kerulgetve 11. Aztan akarhol megeloznek-kicsusznak-megeloznek-kicsusznak😊 Pofatlan sikan vagasok, sikanban elozes😊 palya kozepere visszaboklaszas, cikazas, folyamatosan fustolo gumik.
Ez igy total arkad, free szerveres, ereszd el a hajam, semmi ertelme...
Semmi koze az autoversenyhez.
Majd holnap talan mas komboval ismet jobb lesz😉
Most inkabb dolgozom, annak tobb ertelme van (meg ha ingyen, akkor is😛).
Na oké, én már bent vagyok (booking), az elõzõben egyedül mentem, lehet mindenki odavan béemvézni 😊 nagyon jó ez a lotus, jó a hangja is, szépen ki van dolgozva.. a bmw ehhez képest egy összetákolt valami, nem is értem.
A szavazósdit nem lehet valahogy letiltani ?
De én nem akarok rákattintani...
Sajnos ma én sem tudok menni pedig jó a kombináció. Viszont úgy tûnik ez lesz a hétvégi "komolyabb" verseny is, szóval lehet ott megjelenek majd. 😊
Rákattintasz a "Bõvebb infókra"
Kérhetnék egy olyat, hogy hamár megosztod az esti fun raceket szép nagy betûkkel meg képpel, beleírnád az is hogy milyen pályán lesznek?
Reggel 8-kor vizsgám van. 😞 Pedig gyúrtam erre nagyon, de nem vagyok még készen a tananyaggal.
\"If in doubt, flat out!\"
Na, akiknek tegnap nem tetszett az 599XX Evo, azok jöjjenek ma mindenképp, mert ez az M3 GT2 sokkal, de sokkal kegyesebb jóószág! <#hawaii>#hawaii> (+ nagyon szépen lehet vele driftelni)
simraceseries.com
Oké, majd jelezd ha lehet menni 😊
Most hétvégén is lesznek komoly szervezett futamok nagyobb versenytávon!
Itt lehet szavazni, hogy a BMW M3 GT2, vagy a Lotus Exos legyen-e a fõszereplõ!
Ma este pedig a BMW M3 GT2-vel tartunk Fun futamokat, a szokás módon este 20:00-tól indul a buli, bõvebb infók itt!
Itt lehet szavazni, hogy a BMW M3 GT2, vagy a Lotus Exos legyen-e a fõszereplõ!
Ma este pedig a BMW M3 GT2-vel tartunk Fun futamokat, a szokás módon este 20:00-tól indul a buli, bõvebb infók itt!
Este a magam örömére csinálok egy Monza-Lotus GTC szervert. 10 körökkel.
aki elküldte a nevét vagy addig elküldi a GUID-vel együtt azt berakom ,a többi külföldi ....
aki elküldte a nevét vagy addig elküldi a GUID-vel együtt azt berakom ,a többi külföldi ....
fos
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Off:
Külön topicot nem nyitok neki, de ide most sok szimes jár, talán elfér: ARMA 3 ami egy háborús FPS ma kapott egy gokart DLC-t, ami gyári, tehát nem külsõs project. Mindjárt tesztelem. (gondolom arcade lesz)
Külön topicot nem nyitok neki, de ide most sok szimes jár, talán elfér: ARMA 3 ami egy háborús FPS ma kapott egy gokart DLC-t, ami gyári, tehát nem külsõs project. Mindjárt tesztelem. (gondolom arcade lesz)
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
így van : steam integrity check és helyreállítja a helyi fájlokat amik nem megfelelõek...
ha gond van ez a joker (kb mintha elmegy a net akkor indítsd újra a routert😊)
egyébként meg ha modot szedtél le akkor valószínûleg mellékelve is van az eredeti fájl...
ha gond van ez a joker (kb mintha elmegy a net akkor indítsd újra a routert😊)
egyébként meg ha modot szedtél le akkor valószínûleg mellékelve is van az eredeti fájl...
Nem kell az egészet újraraknod, steamben van olyan, hogy csak a sérült módosított meg hiányzó fájlokat szedi le asszem.
Nem tudom ,lehet újrarakom azt kész...nincs gond.
azért kösz!
azért kösz!
13825
Sajnos a tegnapi kérésemre még választ se kaptam....,pedig elég sokan vagytok...Tán senki nem olvasta...?
Köszi! Igazából nincs sok különbség. Kinek hogy sikerül egy-egy kanyar. Abból meg van jó néhány a pályán.😊 7:45 körül szerintem sikerülne nekem, minimális hibával.
De hová tűnt Damon Hill?!
vajon lesz még péntekenként frissítés új autóval, vagy most már random jön ? 😄
"Nulla tenaci invia est via"