| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Zozzer #19754 Csak olvasgatni szoktam a fórumokat, de most hozzászólnék. Nem értem mit filóztok ezen?! :) Amíg nincs megtorlás, nem lesz változás se ezzel kapcsolatban. Ja hogy rossz érzés valakit kitiltani a következő 3 futamra? Ha én csinálnám a szerót, simán zokszó nélkül. Ez most nem célzás volt Barcalaci hogy most csináld így! Azért az újonc ok hogy még nem érti, (bár szerintem a 8 általános is majdhogynem elég végig gondolni mindazt hogy) mekkora súlya van hogy belerongyol valakibe, rosszul jön vissza a pályára, vagy a boxból. De úgy gondolom, hogy nem az újoncokkal van a baj! Mert aki már túl van min 5-10 fun futamon és még mindig agyatlan az engem teljesen kiborít. Faxért nem lehet úgy vezetni, mintha élőben menne az ember, hisz ezért szimulátor. Remélem nem voltam túl vulgáris:) De komolyan mondom rettegek minden rajttól, mert ha sikerül középmezőnyben rajtolni, 5-ből talán 1x vagyok túl az első körön úgy, hogy ne gyalázzanak le hátulról vagy oldalról, főleg az első kanyarokban, mert utána jön az anyázás és kedvtelen körözgetés hátul. Ja hogy nem vagyok elég rámenős, bátor? Nekem belefér, hogy amíg együtt van a mezőny, addig (később is) figyeljek az előttem levőre, meg kicsit előrébb, hogy minek menjek be elé ha ott úgysem férek be. Van idő és még 6-7 kör keresni , várni a lehetőséget hogy előzhessek (ha tudok). Szóval szerintem pár futamra fekete listára vagy akár 1 hétre is! Engem is ha úgy van:)