| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Megnéztem most egy videót, egy darabig filóztam linkeljem-e F1 2013 ligavideó.
Mindenesetre végignéztem, még ha nem is az én világom a formula sorozat.
De ezek a vágások mindig voltak? ...kicsit csodálkoztam az ellenálláson amikor az AC vágás büntetése szóba került, de most kicsit elbizonytalanodtam, én úgy gondolom hogy régen mi nem vágtunk, nem azért mert büntet a progi, vagy mert óvják, vagy megnézik a replay-t, hanem mert nem. Emlékszem micsoda viták voltak ha valaki mégis így szerzett akár csak 1 másodperces előnyt.
Aztán egyszer mentem még egy rF1-s valamilyen futamon ahol ez szóba került, és visszanézve elég inkorrektnek tűnt a dolog, többet ne mis mentem, mert vitáztunk és rossz íze lett az egésznek.
Most viszont azon gondolkodom, hogy ez nem egyszeri eset volt, hanem tényleg ennyire elment balra, az arcade vezetés irányába a szimezés??