| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nagy nehezen megneztem, de majdnem elment a kedvem az egesztol;) 20 perc volt, amig el tudtam indulni az autoval.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Game start, auto nincs meg (meg jo hogy en tettem be a linket:DDDD), kilep, letolt, betesz, start. MiniStat regi. Kilep, letolt, betesz, start. Melle kattintottam, kitaszkolt, reszetelte a gepem amikor betoltott;D 2-3 perc vinyo daralas amig elindult a gep:P Steam update:D Game start, MiniStat nem mukodik. Kilep, torol, masol, indit, mukodik. MiniStat beszel, indegesit. Kilep, torol, regi bemasol, start;) Gooo! :DDDD
Aztan tudtam nenni nehany kort.
A start necces, lenyegeben a 3. fokozattol lehet csak (ovatosabban) gyorsitani. Ha a startnal elporog a kerek, akkor meg kell varni amig megtapad, semmi ertelme tovabb nyomni.
Hideg gumikon eletveszelyes, 1 kor kell amig bemelegszik. Hatul gyorsan melegszik, figyelni kell ra, mert ha tul melegszik es kopik, akkor mar gaz van. Elol nehezebben melegszik, de arra is figyelni kell, mert hidegen es tul melegen is letolja az elejet a parabolikaban.
A fekezes is huzos, a loadcell-esek elonyben lesznek:D Kell a brutal fek, ki lehet-kell hasznalni nagysebessegnel, aeroval egyutt. De mar "3. fokozat alatti" temponal tojashej:)