Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát ez nekem soha nem jött be, inkább valami bugos elcseszett nevesincs játékra emlékeztet, mint Assetto Corsára 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

maffioso
Én a G25-t 540 fokra állítom a ferrarihoz és így fasza. (mp4 gt3-hoz 400-ra)
Az autó egyébként szerintem is egy szar, de mindenkinek egyformán szar. 😄

\"If in doubt, flat out!\"

lac coo
Nem, mégsem megyek, ez nagyon rossz autó, azt hittem már javították ezt a bosszantó kormány idegességet rajta ... 😊))

lac coo
Ha beferek, meg sikerul valami setupot osszedobnom felnezek !

Nem értem miért kéne a telefont felvenni és elmondani, hogy most nem jó... elvégre ha nem veszed fel, az pont ugyan ezt jelenti! <#vigyor>

Amúgy témánál maradva, ma este közkívánatra Ferrai 599 és Monza lesz a program, hamarosan hivatalosan is kihirdetem...

kigyi
Egyik rendõr ismerõsöm hívott egyszer amikor versenyeztem. Neki is mondom, hogy mi a helyzet. Erre mondja mennyire gyorsan? Hát mondom most éppen 240-et mutat az óra, de kanyar jön és egy vadállat éppen itt van mellettem elõzni akar.... aztán szépen kinyomtam. 1 hét múlva találkoztunk mondja, hogy örül annak, hogy jól vagyok elég csúnyán hangzott a dolog és õ mélységesen elítéli a száguldozást! Csalódott bennem, mert én olyan megfontolt srácnak tûntem nem ilyen száguldozósnak. Aztán kis szünetet tartott és folytatta: aztán milyen autó volt és jól ment? Stabil volt a kanyarokban? 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

alma2
akkor meg, mar megint a szar gep elott ulsz! 😊

szerintem

Erre egyértelmû a válasz, ...hiszen itthon vagyok <#idiota>

barcalaci84
Én koccoltalak le ahogy a videóban is látszik, de gyönyörûen megfogtad mintha mi sem történt volna, szerencsére nekem is sikerült(mondjuk én két kézzel 😊)
Kár h kileptel nem sokkal utána ...
alma2
haha ez jo szoveg 😊 ha csak nem az asszony hiv, hogy mar megint kihez mesz kitol jossz, amikor otthon kene lenned 😊

szerintem

kigyi
Ilyenkor: Éppen vezetek és gyorsan hajtok bocs, msot nem tudok veled beszélni ti ti ti ti......

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

raczger
2. kör elejéig sikerült valahogy vezetnem fél kézzel, telefonálva, persze, hogy a rajt elõtt 1 perccel hívtak fel... Mondom nem érek rá, de csak beszél tovább, lényegtelen dolgokat, tagolva, 5 másodpercenként egy szót mondva... máskor fel se veszem.

Az elsõ versenyt pedig saját hibámból basztam el, sajnos mások versenyét is, túl optimistán vettem a féktávot, ezúton is elnézést, aki miattam csúszott ott ki.

Inkább kiléptem a játékból, nem az én napom volt.

b-type
Nordschleife teljesen hülye pálya, ezért is szeretik annyian.
Szinte minden elfér rajta, talán csak gyors sikán nincs rajta, van dobbantó, egyenes, gyors kifele és befele dõlõ kanyar, uez van lassúban is, mindkettõbõl van ami nyit és van ami szûkül, ritmusos egymás utáni jobbosok, és ritmustöréses egymás utániak. Ezek mellé még dobál is mert nem tükörsima és nem is mai gyerek.
Ideális nem lesz rajta az autó, de azért a futómû és a merevítés nagyon fontos.
pl. ott van a P4/5, ezt pont ma próbáltam, abban az autóban az a jó, hogy olyan helyeken elmegy csõgázon, hogy állat...viszont ha az eleje elkapja a rázót, akkor nehézségek jöhetnek.
A DTM Bömös is, elég merev, ezért soha nem fog végigfolyni Nord-n, pattogni fog, de amit a videón mutatsz az hûha. 😊
elképzelni sem tudom mi lehetett a teknõben. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

barcalaci84
Mirillis Action...egybõl 1080p-s mp4-be, így nem renderelgetek😊

na és a 2. futam 😞igyekeztem több mindenkit megmutatni kicsit, de nem vagyok egy operatõr😊 )
Mivel csinálod a videót?

Ez igen, abszolút fair, izgalmas küzdelem, grat mindkettõtöknek <#eljen>

Tényleg jó volt, mivel ezzel az autóval se mentem még így végig az autó kezelést feszegettem próbálgattam. A szûk kanyarokban pl rendszeresen gázzal forgattam be ha láttam hogy lecsúszok az ívrõl. De pl a nagyobb ívû jobbosban is "gázfröccsõkkel" igazgattam ha túrta az orrát. Ennek mondjuk a kigyorsítás veszi kárát, valamint mikor a külsõ íven van valaki elég veszélyes mutatvány. 😊
Amúgy nekem tetszik az autó, nem egy versenyautó de szerintem izgalmas. 😊

barcalaci84
a 3. futam:
macleody
Igen, azt tudom, csak én nem indultam 😊
maffioso
Igen, de nálam valami más volt a gond, valószínüleg helytelenül írtam a nevemet.

barcalaci84
egyébként a rankapp azután tölti fel az idõt miután kilépsz a játékból...
így nem használja annyira a procit...
maffioso
Gondoltam rá, hogy a 22.30asra nevezzek, de nem akartam már a kormánnyal hangoskodni. Sikerült közben az appot beindítani rendesen, és ahogy néztem az 53.1-es idõmmel elég sokakkal tudtam volna vívni egy jót. Alig várom már a tetves vizsgaidõszak végét, hogy ráfeküdhessek.

barcalaci84
egy rövidebb videó egy kis csatáról:

a második és harmadik futamot pedig úgy látom meg van egészében, azt fel is felrakom ha minden jól megy...király volt na...
Vádá
Jó kis csaták voltak , leszámítva a kék bömössel induló srác 2 szer is kilökött egyszer meg a qualimon csúszott be elém 😄 Lehet irritálta a zöld autóm 😄

Voodoo

barcalaci84
Hát ez rohadt jó volt ma...egy pár videót fel is dobok YouTube -ra...
Az autó is tetszett, nagyon jól meg lehetett fogni ha túl erõltetette az ember,illetve apróbb koccok után is..
Ez a pálya nekem is nagyon akad egyébként, le is vettem a grafból jócskán. Gondolom kis pálya, mindenki egy helyen van viszonylag, így sokat dolgozik a proci vagy a töktudja.
Szerencsére végzeteset egyszer sem csúsztam, tökig tankoltam a bömöst, így bátrabban lehetett nyomni neki, cserébe, nagyobb féktávom volt : D Párszor félre is kellett kapnom nehogy csatt legyen, de mégis nekem komfortosabb volt így.. egyébként számomra kezelhetetlen ez az autó, csúszik mint a fene : )

macleody, csak az utolsó 3 kör van meg sajnos, de le tudod menteni a dokumentumok/assetto corsa/replay mappában a futam után.. átnevezed és kész, majd játékban betöltöd.
Alexease
Semmi gond, ez ilyen😉 En sem lattam semmit;P

Egyelore az iR Dallara setupjat probalom kihamozni, van benne nehany sotet folt;D<#idiota>

Volt most is néhány durva akadozás. A célegyenesre fordító jobbosban pl el is csúsztam a sóderbe. Ráadásul a mögöttem kb 100 méterre lévõ piros kocsi is ugyanúgy elszállt, talán Barcalaci vagy Mooney, nem tudom. Feltételezem, hogy ugyanaz volt neki is.

De lesz, BMW M3 GT2 - Nürburgring GP

Még a prekvalt alakítjuk át hozzá, de hamarosan ki lesz hirdetve...

bardocz
Nord-on a durvábbik exos-szal be lehet menni 6 perc alá.
Az Rank App-os kérdések kérlek itt tedd fel, itt nézi a készítõ és segít ha gond van... <#kacsint>

maffioso
Most nézem, ki volt kapcsolva a penalties. Gondolom azért.

maffioso
Kis segítséget szeretnék kérni. Felraktam az app-ot, meg is jelenik a játék közben, zöld meg piros kockákkal jelez valamit néha, de akár tiszta kört megyek, akár nem, nem jelenik meg sem az oldalon sem az app-ban az idõ, hanem 0:00-n áll.

macleody
A replayt ha felrakjátok valahova meg tudom nézni?
Innen nézve milyen széles a pálya, bentrõl már sokkal szûkebb. :-)

Az utolsó pár kör pedig fõleg jó volt : )

ugyanez kívülrõl
TeeBeee
2.Verseny elsõ körei:

Itt volt szoros mezõny, akkora fightom volt 4 körön át Attilával (zöld bömivel voltunk mindketten), hogy ez a fíling már rég kapott el. Grat mégegyszer a versenyzõtársaknak és a szervezésnek. <#eljen>

Vasárnapra vagy péntekre nem lesz valami szervezettebb fun. Mostanában kihirdetni, és akkor lehet rá gyakni.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Basszus de szégyellem a pofám, pont miattam álltál ki. A sikán elõtt volt néhány kiforgott autó és azt kerülgettük, de a sikánban már senkit nem láttam se a tükörben se mellettem.
Nem volt szándékos!!! Bocccs <#zavart2>

Alexease
Semmi gond.
Nem sokkal utana ramcsorogtek, ugy is ki kellett volna lepnem😛
Igy legalabb nem versenyben benaztam a felraallassal😊
A futam ugyan szervezett, de mivel ezekre a fun futamokra mindenféle elõzetes pofavizit és felkészítés nélkül bárki csatlakozhat, így a versenyzõk viselkedésért a fairplay-ért még nem tudunk felelõsséget vállalni.

Ha majd indul komoly bajnokság, akkor is kell majd 2-3 futam, mire mindenki megtanulja mi a módi és beáll a korrekt hozzáállás, sajnos ez mindig ilyen...

A második futamon, mi is koccantunk, asszem ki is fordultál a boxbejárat elõtti sikánban. Bocsi, nem hagytam elég helyet 😞

TeeBeee
Egyébként ez volt az elsõ versenyem egy szervezett magyar közösségben. És jók az elsõ benyomásaim. Bár ennél ostobább autó nem sok van. 😄

Nekem tetszett, annak ellenére, hogy roncsderbinek indult 😊
Középmezõnyben végeztem, nem is számítottam jobbra. 😊
Amúgy a rajt utáni tömegbalesetet kivéve, szerintem mindenki vigyázott a másikra.
Végig jöttek mögöttem is és kisebb pöcköléseken kívül nem volt semmi durva.
Szerintem jó ez a társaság 😊<#worship>

TeeBeee
Egy replayt megnéznék szivesen mert itt a második versenyen volt minden. 😊
...legalább is körülöttem

Alexease
A mostanit meguntam amikor masodjara loktek ki😊
Ez jó móka volt 😊

Na úgy látszik be is telünk! <#smile>

Amennyiben a prekvalon nevezõk száma meghaladja a pályán rendelkezésre álló rajthelyek számát, akkor automatikusan indul egy második szerver E1 néven!

A rendszer elõbb a prekvalon nevezõkkel tölti fel a rajtrácsot, így a booking-olók csak a fennmaradó helyekre pályázhatnak... ha két szerver indul, akkor csak a 2. szerveren, ahova a rosszabb idõvel nevezõket sorolja a rendszer! Sajnos a bookingolókkal nem tud elõre számolni a rendszer, megéri a prekvalon elõre nevezni. <#kacsint>

barcalaci84
ha jössz majd a következõre is akkor újra nevezni kell...
vagy a 2 perces booking alatt csatlakozol hagyományos módon
Gilb3rto
ahhhaaa majdcsak megértem

Macbook Air M1 2020