| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nem voltal lassu, semmi gond nem volt, teljesen elvezetes volt menni, en sem voltam sokkal gyorsabb. En "biztonsagosan" es tervezetten szeretek elozni, a 7. kor vegere vagy a 8. kor kozepere-vegere terveztem, de bessett kozenk valaki (beelozott engem:P), igy at kellett terveznem:) Tudtam, hogy aki elottem van, vagy ossze fog akadni veled vagy kicsuszik a palyarol, azt akartam megvarni. Talan fel kort birt, aztan mar a palya szelen is volt;DDDD Lett volna meg 1,5 korom ujra tervezni, de te is kiszalltal:) Kicsit vartam rad a palya szelen, de nem jottel:P
A helyezessel nem foglalkozom, semmi ertelme, nekem tobbet er, ha valakit 8 koron keresztul kergethetek, mint elol egyedul autozni 20 masodperc elonnyel.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.09.04. 21:17:02