Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R1-en már a rajtnál ketten álltak keresztben a pályán.. esélyem nem volt kikerülni.. utána egész jó fogócska volt, majd elhangzott hogy kinek mennyi a gumifogyasztása és egyenesbe elkezdtem keresni az app-ot.. végül az egyenes végén elfelejtettem kanyarodni, utána ki is álltama boxba mert Gilbertnek elmenta netje.. majd utánna mentünk kamionozni.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
igen, egyszer valoban, az utolso sikanban kaptam penalty-t.
Na mindegy, nekem ez igy csata volt akkor is es kesz, nem veszed el az oromom 😊
Ja igen elotte ket versenyt ugyanitt penalty mentes szerveren mentem a maszimon, ha minden igaz, biztos verszemet kaptam 😊
Na mindegy, nekem ez igy csata volt akkor is es kesz, nem veszed el az oromom 😊
Ja igen elotte ket versenyt ugyanitt penalty mentes szerveren mentem a maszimon, ha minden igaz, biztos verszemet kaptam 😊
szerintem
Jo kis csata volt, ezert mar megerte felkelni. Kar, hogy az 5 korben hivtak telefonon, aztan meg is lett az eredmenye, visszaeloztel. Utana szetesett a taktikam 😊
szerintem
Azért akartam én 15 kört, csak ugye sokat eszik a vas 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ahh ezz nagyon jo volt, hiaba voltunk csak harman
10 kor, masodikban kicsusztam aztan minden korben, hoztam 1-2 masodpercet az elson. a 10. kor vegen a celegyenesben fel masodperccel voltam mogotte, meg ket kor es talan otthagyom 😊
Elinditottam ujra, a maszimos szerverrol ugyis lecsusztunk epp,
10 kor, masodikban kicsusztam aztan minden korben, hoztam 1-2 masodpercet az elson. a 10. kor vegen a celegyenesben fel masodperccel voltam mogotte, meg ket kor es talan otthagyom 😊
Elinditottam ujra, a maszimos szerverrol ugyis lecsusztunk epp,
szerintem
A kilepesek csokkenek majd, ha komolyodik a program. A jelenlegi feltetelekkel (rovid versenyek es/vagy nincs serules, kopas, meghibasodas es/vagy nincs taktika, gumik, tankolas), "csak" egyszeru hotlap verseny.
Plusz ha ketszer ennyien lesznek/lehetnek a palyan.
Plusz ha ketszer ennyien lesznek/lehetnek a palyan.
Nekem is tetszett, de jo lenne megtolteni a rajtracsot, es jo lenne, ha nem lepne le mindenki egy hiba, kicsuszas utan 😊)
Igen, ha egyszer lesz normalisabb kopas, serules es egyebek, az kicsit kozelebb hozza az embereket egymashoz😊
Persze igazsagos sose lesz, mert a programkoban mindig lesz kiskapu, es komoly penzugyi hattere is van a felteteleknek. Sajnos mar egy G25 is eleg komoly tetelt jelent:/ Nem beszelve a komolyabb geprol, felbontasrol, monitorokrol...
Persze igazsagos sose lesz, mert a programkoban mindig lesz kiskapu, es komoly penzugyi hattere is van a felteteleknek. Sajnos mar egy G25 is eleg komoly tetelt jelent:/ Nem beszelve a komolyabb geprol, felbontasrol, monitorokrol...
Akkor meg ujdonsag volt😊
De nem artana szelarnyek sem, foleg az ilyen kombokhoz. Mert tok jo dolog lokhariton befordulni, aztan 2 kilometer egyenes utan, ugyan ugy ismet egyutt kanyarodni😄
De nem artana szelarnyek sem, foleg az ilyen kombokhoz. Mert tok jo dolog lokhariton befordulni, aztan 2 kilometer egyenes utan, ugyan ugy ismet egyutt kanyarodni😄
Kicsit mintha lecsengett volna a kezdeti lelkesedes..
Most is ketten vagyunk egyelore.
2 hete azert sec perc alatt betelt a 20 ferohelyes szerver.
Most is ketten vagyunk egyelore.
2 hete azert sec perc alatt betelt a 20 ferohelyes szerver.
szerintem
H-val megyek de 2:19 alá ha megveszek se jön össze 😊
Na akkor hova megyünk? Mert én most ott ücsörgök lacconak-ba 😊
Greguss Tamás néven mentem a szürke-zöld színûvel. Az biztos, hogyha lett volna motor sérülés ezzel a stílussal nem tudtam volna befejezni a versenyt 😊)
Koszi, de en orultem, hogy ezt az egyet be tudtak szoritani, igazabol arra szamitottam, hogy kozben ramcsorognek. Dolgoznom kell(ene😛)...
Es melyik vagy te, mennyit mentel? 2:18 alatt HPattern-en eleg ugyes😛
Ezek a nevbeazonositasok mindig viccesek, eselytelen megjegyezni, ki kicsoda;P
Ezek a nevbeazonositasok mindig viccesek, eselytelen megjegyezni, ki kicsoda;P
Harmadik lettem idõmérõn és utolsó másodpercben ranyomtam a Back tó pit -re,így nem rakott ki a rajtracsra, hanem boxbol rajtoltam 😊
Mondjuk így rohadt jó volt az eleje a versenynek
Mondjuk így rohadt jó volt az eleje a versenynek
a következõre nem jön már senki? 😞 még 4 perc booking
Grat a gyõzelemhez Bence! Jó volt veled, és S. Zsolttal csatázni! 😊
Részemrõl a H váltó és kuplung az alap.
Részemrõl a H váltó és kuplung az alap.
ABARTH 500 S1 FUN EREDMÉNYEK
Race 1:
1. Bence Neszvecsko
2. Akos Keszthelyi (Gadfly)
3. Attila Sipos
4. Laccoo
5. Laszlo Nagy
6. Jozsef Teply
7. Mooney
8. IsTi
9. Adam Bognar
10. Sberci
11. -HRC- Szabi
12. Roland Kovacs
13. Gilbert Poszmik
Race 2:
1. Bence Neszvecsko
2. Tamas Greguss
3. Sberci
4. Akos Keszthelyi
5. Jozsef Teply
6. Laszlo Nagy
7. Adam Bognar
8. gyurik.zsolt
9. Miklos Juhasz
10. Attila Sipos
11. Mooney
12. Alexease
Köszi a részvételt, remélem mindenki jól érezte magát! <#wave>#wave>
Race 1:
1. Bence Neszvecsko
2. Akos Keszthelyi (Gadfly)
3. Attila Sipos
4. Laccoo
5. Laszlo Nagy
6. Jozsef Teply
7. Mooney
8. IsTi
9. Adam Bognar
10. Sberci
11. -HRC- Szabi
12. Roland Kovacs
13. Gilbert Poszmik
Race 2:
1. Bence Neszvecsko
2. Tamas Greguss
3. Sberci
4. Akos Keszthelyi
5. Jozsef Teply
6. Laszlo Nagy
7. Adam Bognar
8. gyurik.zsolt
9. Miklos Juhasz
10. Attila Sipos
11. Mooney
12. Alexease
Köszi a részvételt, remélem mindenki jól érezte magát! <#wave>#wave>
simraceseries.com
😄 az jó! Nekem sajnos ki kellett állnom kicsit, de szerencsére engem nem számolt el, pedig tartottam tõle, hogy máshogy érzékeli a pitben eltöltött 4kört. Sajnálom, pedig hasonló idõket megyünk páran kb 2:19.. de az eleje nem tudom, hogy csinálja a 2:15-t.. 😊
Mentem en is egyet, de szar ez a rendszer, nagyon utalni fognak😄
Az idomero vegere estem be, idom nem volt, a vegerol indultam.
Feljottem hatodiknak, pontosabban kihullottok elolem, nem kellett elozni semmit, de legalabb lehetett kergetozni;P
Elol uridok vannak, es amugy sem lehet tudni ki pillangozik, vagyis a teljes mezonyhoz viszonyitani amugy is felesleges.
De tankolni elfeljettettem😄
Ki is fogyott a vegefele. Visszatett a pit-be, "megtankolt", gondoltam befejezem meg azt az 1-2 kort.
Nah, uccso kor volt, ahogy elindultam a boxbol, kockaszaszlo, es engem jelzett elsonek😄DDD Ezt a dilettans idiotizmust😄DDD
Kunos nem tudom hogy hegesztette ossze, de mintha sose jatszott volna online jatekkal😄DD
Sorry az eredmenytabla miatt!
Az idomero vegere estem be, idom nem volt, a vegerol indultam.
Feljottem hatodiknak, pontosabban kihullottok elolem, nem kellett elozni semmit, de legalabb lehetett kergetozni;P
Elol uridok vannak, es amugy sem lehet tudni ki pillangozik, vagyis a teljes mezonyhoz viszonyitani amugy is felesleges.
De tankolni elfeljettettem😄
Ki is fogyott a vegefele. Visszatett a pit-be, "megtankolt", gondoltam befejezem meg azt az 1-2 kort.
Nah, uccso kor volt, ahogy elindultam a boxbol, kockaszaszlo, es engem jelzett elsonek😄DDD Ezt a dilettans idiotizmust😄DDD
Kunos nem tudom hogy hegesztette ossze, de mintha sose jatszott volna online jatekkal😄DD
Sorry az eredmenytabla miatt!
ooo Alex, hogy lettel most az elso, amikor mogottem voltal?
Kellett mennem vagy 15 kort mire rajottem ez elso kerek meghajtasu kocsi, maskepp kell vezetni 😊
Kellett mennem vagy 15 kort mire rajottem ez elso kerek meghajtasu kocsi, maskepp kell vezetni 😊
szerintem
Többi ember kilépett ???? Az milyen dolog, ejnyebejnye ! ? 😊)
Te voltál mögöttem Nagy Laci néven ? ???
Jó volt biza, gyõztem szedni a lábam ,egyszer hibáztam is 😊))
THX !!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Jó volt biza, gyõztem szedni a lábam ,egyszer hibáztam is 😊))
THX !!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Te jöttél mögöttem ugye? Egyszer csak eltüntél a sikán után, elõször megijedtem, hogy neked mehettem, de akkor nem 😊
Két brutál fagyásom volt a sikánban. Szerencsére még a bukótérben visszakaptam az irányítást.
De hová tűnt Damon Hill?!
Képet most nem módosítottam, de akkor 11 körös futamok lesznek!
Booking 18:50-kor kezdõdik!
simraceseries.com
Tényleg annyi, körönként 3, 7 litert eszik kb ....
Az 74 liter százon ! 😄DD
Az 74 liter százon ! 😄DD
Ami ezért érdekes, 35 literrel kb 50 Km !!! 😄DDD
Csak 70 litert eszik a kiskocsi 😄DDD
Vagy benéztem valamit...De nem hiszem. Mentem jó pár kört, utána már tudja mérni a benzint 11 valamennyit mutatott körben ...Vagy bugos .
Csak 70 litert eszik a kiskocsi 😄DDD
Vagy benéztem valamit...De nem hiszem. Mentem jó pár kört, utána már tudja mérni a benzint 11 valamennyit mutatott körben ...Vagy bugos .
akkor ez bizony fogyasztási verseny lesz... az nyer aki messzeb jut 😄
Kis baj van az esti Fiat futammal ! 😊)
Gondoltam letesztelem, és nem fér annyi benzin a tankba, hogy elég legyen 15 körre !!! 😊))
Csak 11-re elég .
Gondoltam letesztelem, és nem fér annyi benzin a tankba, hogy elég legyen 15 körre !!! 😊))
Csak 11-re elég .
passz, én még csak most töltöm mert találtam egy másik trackday-es szervert ahova már az kell 😄
Mentem most egy kört a 0.7-es Nordon. Iszonyat csúszik szerintem, a 0.6.1 nem csúszott ennyire.