| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én is kipróbáltam ezt a vsync off dolgot, meg levettem a grafikát minimumra, hogy 100+ fps-em legyen. vsync-cel ugye fix 60 fps van, és a kiscsávónak fáziskésése a kormány forgatásával. Ha kikapcsolom a vsync-et, és van 166+ fps-em, akkor kb. velem egy időben forgatja, ahogy kéne. Viszont ha nincs vsync, de felpiszkálom a grafikát, hogy 100-110 között legyen, akkor mintha már lenne egy bolhafingnyi eltérés. 100 fps alatt meg (pl. 76)-nál meg már katasztrófa. Szóval itt nem is annyira a vsync-el van a problem, hanem magával 100 fps-nél kevesebb értékkel. Csak így visítanak a ventillátorok.
Továbbá a motion blur nagyon megfingatja a vga-t. Ha ez off, akkor akár 4x AA-val is anny fps-em van, mint 0 AA-val, viszont ha AA mellé egy mikronyi Blurt adok hozzá,akkor már leesik 30%-kal. Vagy ilyen esetben 0 AA kell. A másik meg a már említett tükrözödési beállítások.
Mi az a Fast approximate AA?
Most jobban tetszett a játék, mint mikor először próbáltam, bár ez a kombó felejtős. Nem valami forgékony ez az autó, és nagyon szűk visszafordítók vannak.