| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
trialboj #19074 Ez a pályaelhagyásért járó 5mp vagy <50kmph büntetés a legidiótább megoldás amit eddig láttam. Időmérőn teljesen felesleges, ha levágsz egy kanyart vegye el az időt és kész (levágás négy kerékkel elhagyni a pályát) Versenyen már több értelme van, mert így fel lehet zárkózni valakire, és lényegtelen az elvett koridő, Viszont engem eddig 99%-ban akkor büntetett(verseny alatt) mikor pl első körben hideg gumin megcsúsztam egy kanyarban és kiengedtem a fűre, amivel eleve időt vesztettem, és akkor még jön a büntetés is hogy egyből 5 helyet bukj na csak 2-őt. De olyan is előfordult hogy utolértem valakit majd mivel hamarabb fékezett mint én, nem volt mit csináljak és kirántottam a pálya mellé, és megint én lettem büntetve, pedig mire visszaértem már engem is megelőztek.
Annyi okos megoldást kitaláltak más helyeken nem értem itt miért nem fordítanak különös figyelmet az ilyen apró de annál jelentősebb dolgokra.
Egy gyors kanyarban való hiba, majd 50 re való visszalassítás után egy szoros mezőny végére kerülök, ahonnan már abban az idegállapotban nem érzek késztetést a folytatásra. Verseny közben sem lenne nehéz megoldani hogy csak akkor büntessen ha elhagyod a pályát és az adott szektor mérésénél gyorsabb időt futottál mint az addigi legjobb.
Valaki írta hogy már lassan 6 éve fejlesztik, hát nem hiszem el hogy rajtam kívül mindenki másnak megfelel ez a fajta büntető rendszer.
A másik hogy verseny végén nem írják ki a versenyzők leggyorsabb körét. Ha első körben kilöknek az az egyetlen értelme a további körözgetésnek ha odateszed magad és olyan köridőket mész, hogy a végén egyértelmű legyen hogy a dobogóra is felértél volna ha nincs dodzsem az elején.
Szektoridő kijelző appot még mindig nem találtam, nagyon hálás lennék ha valaki linkelne eggyet.