Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uccsó qualifying közben kiléptem menübe, ott teljesen stabil volt. Ha bármi gond lenne vele, tessék nyugodtan szindi az operátoromat...
(De nekem gyanus, hogy az ac szervere még elég kezdetleges és gyatra)
bardocz
Ketten vagyunk? Nade kérem, hova tüntetek?
bardocz
Igen, néztem, hogy azért egyenesben magadtól biztos nem csinálsz ilyet 😄D Azt hittem végigcsúszod, ezért már indultam picit belülre, majd amikor megbicsaklott, akkor már nem tudtam külsõ ívre menni, nempara, ez bennevan.
Alexease
Ugy sikerult ahogy gondoltam, csak nem terveztem hogy mogottem josz😊 Bocsi.
De mar elotte az egyenesben kezdodott a kaosz: a sok szar APP ablak (Kunos kapja be😛) kitakarja a fel kepernyot. Raadasul meg meretezni sem lehet oket. Kint maradt a chat, gondoltam leegereszem a kepernyorol (Kunos ismet kapja be😛), amire felneztem, mar lent voltam fuvet nyirni😛
Gadfly13
Én a verseny részét befejeztem mára Urak! Köszi a csatákat. 😄

simraceseries.com

barcalaci84
olyan mintha iszonyat össze-vissza ugrálna a pinged...
Gadfly13
Ja akkor ezért érhettünk össze, mert vki meglökött téged. Igazából én sem értettem a szitut, hogy történhet ott az egyenesben. 😊

simraceseries.com

Alexease
Talan kicsit faziskesesben van a net-et😊
Nem olyan volt, hanem valaki belémszállt hátulról...
Csak azt nem értem csont egyenesben, csutka gázon, hogy durranhatsz belém vagy 50-el... (annyira nem vagyok béna 😊 )
Gadfly13
jav.: jobb oldalon

simraceseries.com

Gadfly13
@Jackal
Mi történt ott a hátsó egyenesben? Ott mentem melletted bal oldalon és egyszer csak olyan volt mint ha ütköztünk volna. Pedig tök egyenesen mentem. 😄

simraceseries.com

Alexease
En az elso futamot a diffit vettem szuperbiztosra (nem is tudtam kanyarodni😛), a masodikon igazitottam rajta. Most meg jobban keresztbe tolom, varhatoan most neccesebb lesz, valszeg fel is fuzom magam a szalagkorlatra😄
bardocz
Sokat nem állítottam igazából, picit ültettem, mert mégse a szõlõbe megyünk, meg a difit játékosabbra állítottam.
oneal1
basszus, kár volt elrontani, pedig olyan jót rajtoltam😊

fun ez a lotus, bár GPL-ben jobban ment vele😄

!Forza Ferrari!

Tréhóme
Alexease
Koszi, en szeretek sajatot barkacsolni, ez is hozzatartozik, meg ha lassabb vagyok vele, akkor is😛
Egyelore engem jobban hatraltatnak a pixel-rengetegek, es az izgalmas visszavaltasok😊
barcalaci84
UPC-d van?
De még a lámpa se volt zöld akkor.
A mostani meccsen meg direkt néztem, nem volt szar pingem, 20-as
és most nem is repkedtetek mindenfelé.
bardocz
http://data.hu/get/7721707/0.9.11.ini

Ezzel megyek amúgy. Szedjétek, meg berakhatjátok mastersre is.
Alexease
En sem latok semmit. Raadasul kisfelbontasban tolom, elsimitasok nelkul. A fa arnyekok eleg expertek😄 Az utbol semmit nem latok, a tereptargyakat figyelem😄
Alexease
Vagyis nem neked volt rossz a net, hanem mindenki masnak😄DDD
bardocz
Én a két jobbosnál 2 kör kivételével olyanokat bûvészkedtem a kormánnyal, hogy fel se fogom. És valami olyan idõre van beállítva a szerver, hogy az elsõ kanyart nem is látom rendesen.
Alexease
Nalam is repkedtel😊 Neha bevillantal itt-ott a palyan, aztan eltuntel.

A startolas szivatos. A sebesseget beveszi a start elott is, csak nem jelzi.
A kuplungnak csak a felso otodevel foglalkozik, az alatt a startnal befullad. Nem kell kapkodni, s elindul rendesen.
A netem elvileg jó, ti repkedtetek egyfolytában 😊
Alexease
Igen😊

De elotte nehanyszor agygorcsot kaptam, vagy haromszor szivattam magam fektavon a visszavaltasokkal. De a "legeredmenyesebb" az utolso kor utolso kanyarja volt;D
barcalaci84
valami a neteddel van
megint repkedtél q alatt is
bardocz
Én téged úgy láttalak, hogy hol itt hol ott, közben meg teleportál az autó 100m métereket, és néha felvillan a neved.
Két észrevétel: már rég felükleltek mire engem egyáltalán engedett volna 1-esbere válteni...(már kezdem megszokni)
De a jó hír, hogy tudtam joinolni qualifying alatt
Elõtte szétverte a szalagkorlátot 😄
bardocz
Alex, te most komolyan betolattál a boxba a verseny végén? <#idiota>
macleody
Köszi 😊
Nagyon szépen leírtad!Így ahogy van,nem is lehet vitázni vele.
Sokszor jó lobbyban jobb a mezõny közepébõl indulni,mert akkor lesznek izgalmak,mint hogy az élrõl elrajtolsz és senkitõl nem zavartatva nyersz.Ezekbõl általában a 3. körnél kilépek..
A múltkor tök véletlenül kms -es estén egy külföldi sráccal úgy üldöztük egymást hogy nem volt nagyobb távolság közöttünk 0.5 secnél 10 körön keresztül,de elõzni nem tudtam,na így még veszíteni is jó.
macleody
A link viszont nem jó Laci.
barcalaci84
SPOTTER:
csak sikerült a 0.3-at életre kelteni...
lehet választani h csak hang csak szöveg , csak nyíl vagy mindkettõ legyen...
illetve külön jelzi mostmár ha mindkét oldalamon vannak...
illetve magyar és az angol audio fájlok közül lehet választani...
https://www.dropbox.com/s/9uijsaiqxz...erhuneng03.rar
illetve a "lassú autó elõtted" -et egyelõre kivettem , h multiban is lehessen normálisan használni ( ugye multiban nem küldi rendesen az adatokat az AC , ezért nincs app még a távolság kijelzésére se, remélhetõleg ezt a pénteki update javítja)
Jajjmá ne legyetek ilyen negatívak 😊)) J nem Pro az ideje de akkor is szép na.
TEgnap pl imolában 27 kör után 17. lett, amibõl mellesleg 25 invalid volt 😊
Akkoris Noooorbi

lac coo
Ez jo, erre mennek, de olyan faradt vagyok, tuti leragad a szemem a motorzugastol ! 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ma esti FUN futam: Lotus Type 49 - Monza 1966!

Elsõ booking 20:00-tól 20:07-ig, után 30-40 percenként új menet
További infók itt: GTR-MAsters - Nyílt Szerver

Gyertek, tegnap is szép mezõny gyûlt össze pár forduló után! <#kacsint>

barcalaci84
röpke 342 kör kellett hozzá😊
de valóban hatalmas grat!!!!
macleody
36°C-ban, 46°C-os aszfalttal? 😊
Na kié a WR Monza / Formula Abarth kombóval?
<#taps><#taps><#taps> Noooorbi <#worship><#worship><#worship>

macleody
Az csak a Cars-ba kell, ott szoktak szembe jönni az AI-k 😊
barcalaci84
sõt nagyon színessé lehet tenni a mondandót...kék zászló-t mondja stb...
"egy idióta szembe jön" stb 😊
barcalaci84
de egyébként nagyon friss még a dolog...
tegnap rakta fel a srác az elsõ verziót...reggel már lehetõvé tette h hang is legyen a dolgokhoz...holnapra lesz olyan is h írja /mondja h : még mindig melleted van...illetve sok más is lesz szerintem hétvégéig...
illetve lehet majd választani h csak hang , csak text vagy mindkettõ legyen...(elvileg ezt is megcsinálta a 0.3 ban csak valami miatt nem jól mûködik...)
bardocz
De abból nem tudom, hogy most tényleg mellettem van, vagy még mögöttem. Ez meg ha berakja az orrát, jelezne. És jobban látszik.
barcalaci84
proximity arrow eddig is volt 😊
b-type
Monza gusztustalan tud lenni (ennek ellenére most mentem rajta a DTM Bímerrel), ahogy átdöngetnek a sikánon 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Uh, tudod hogy kéne ezt megcsinálni, hangok nélkül? Nem szöveget ír ki, hanem lenne két nyíl, és arra világít, amerre vannak melletted. Ha mindkét oldalon, világít mindkettõ.
Totti5
Tegnap is próbálkoztam pár instant multiélménnyel. Kvalin kilöktek, mert mi az hogy másodpercekkel lassan versenyzõt meg akarok elõzni, õ nem engedi. Aztán egy fél órás kvali után 0.005-el lemaradva a poleból egy jó 15 fõs szerveren a versenyem az elsõ kanyarig tartott. Silverstone slõ jobbos és mi az hogy én nem padlón veszem be belsõ íven ( amikor mellettem volt az 1. ) erre padlón hátulról jött mindenki.

Király élmény. Publikon halál, teljesen értelmetlen. Eleve a legtöbb nem használ semmi tükröt, nem látja hol vagy, egyszerûen belédfordul. A másik meg hogy 50m helyett 200nál fékez s így menj mögöttük székárnyékban monzában...

Már mentem vagy 10 versenyt, de mindig kitettek😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

barcalaci84
itt a link, ha valaki szeretné az én intõ szavaimat hallani😊
magyar spotter