| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
trialboj #18978 Na egy kis gyakorlás után ugyan azon a pályán meg is van az első győzelem. Szerencsére nem volt dodzsemezés, konstans köridővel utolsó helyről feljöttem 2.-nak majd hibára kényszeríttetem az addig zavartalanul vezetőt. Viszont a végén a semmi lezárás nincs ugyan úgy elsötétül és már a pitban is vagyok. Az táblázat meg amit kapok nem mutatja senki leggyorsabb körét, milyen segítségeket használ stb stb stb. Sajnos még nagyon kezdetleges ez az egész szoftver pedig már 2 éve minimum fejlesztik. De legalább a fizika tökéletes, nem olyan jégen siklós mint az iRacing(lehet nekem nem elég jó a kormányom de ott még egyenesben sem éreztem stabilnak az autót).