Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

barcalaci84
igazából nagy ütközésnek elõ se szabadna fordulni szerintem😊
és a az nem zavar pl h ha szimplán hibáznak elõttem , mögöttem, mert valóban ismerkedés van még a játékkal gépekkel...
inkább ezek a bevetõdések nem teszenek...ha normális ütközés modell lesz majd ,akkor lesz csak igazán zavaró , mert nem lesz mire fogni h miért ilyen türelemetlen a nép ha valaki közelében van...
lac coo
A sok baleset egyik oka nyilvan mert nincs serules igy nincs tetje...
A masik pedig a rossz tukrok.Meg eppen latni is az autot benne ember a talpan aki eldonti milyen kozel van, foleg mert meg a kozepso es pldalso tukor sem egyforma fovval mutat 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Fekete ferka. 😊
barcalaci84
milyen kakukktojás?
gviski
az a fekete bárány 😄

Virtual SimRacing

Áhh mit keres ott az a kakukktojás? 😄
Egy éles bajnokságban, ahol már van tétje a dolognak, még a tapasztalt játékosok is sokkal óvatosabbak. Ez tényleg FUN, de kicsit engem is zavar a figyelmetlenség. És nem csak a rajtnál vannak problémák. Rengeteg hiba van a verseny közben is, amik áldozatokat szednek. 😊
Ki kell még ismerni a játékot. Olyan piruetteket tudok még én is bemutatni, hogy elszédülök.
Amúgy teszteltük az ütközéseket még 7végén, és nagy ütközéseknél van egy marha nagy lag, ami konzekvens. Ettõl nem lehet követni hova csapódnak az autók, és nem igazán lehet tudni mi lesz a következménye.
Kis koccoknál rendben van (már ami a lagot illeti).
barcalaci84
esetünkben ezeken a szervezett esti funfutamokon nem ez a gond , mert lagot én nem is láttam még ezeken a servereken...
szimplán nem figyelnek sokan a rajtnál a többi autóra...
de amúgy is jellemzõ h verseny közben is úgy akar menni a többség mintha egyedül hotlapozna, és a féktávok megválasztásánál se veszik figyelembe h elõttük, melletükk van másik autó...
a 3 autó távolságról bevetõdésrõl féktávon nem is beszélve...
visszanézegettem már pár replayt több versenyzõ szemszögébõl és érdekes volt látni h mit láthatnak...nem a programmal van baj , hanem a pilótákkal...(mégha piszok gyors is valaki akkor is)

barcalaci84
a tegnap esti funrace-rõl az egyik futam :
Én még csak külföldi fun szervereken indultam, de ott is szinte állandó a rajtbaleset. Ez miért van? Jó, hogy különösen ilyen helyen mindig van valaki, aki az elsõ kanyarban úgy gondolja, hogy az élre fog állni, de nem is akkor, hanem még szinte a rajtrácson keresztbe állnak. Ez net kód hiba lehet? Mintha a rajtkor nagy lenne lag. Hirtelen beteleportál egy-két autó a másik elé.

barcalaci84
ez benne van😊 fõleg ezzel az autóval...
az állandó rajtbaleset viszont mostmár kezd irritálni...😊
Köszi, mentem 2x : )

Barcalaci, bocsánat, túlmelegedtek a fékek szerintem és kis kocctól meg egybõl keresztbe tesz 😄 sorry. Jó volt pedig : )
Gadfly13
Most mentem elõször F40-el...sztem utoljára is! 😊 FUN-nak jó volt, köszi a lehetõséget. 😉

simraceseries.com

azaz 15-en... <#vigyor0>

Még nyomják a srácok, 47-en vannak, booking most ér véget.. 😉

barcalaci84
TS-en jeleztem 😊
lac coo
Én ma hulla vagyok, piszkosul elfáradtam ... 😊)

Norbi1990
Most megcáfoltam magam és jöttem heel and toeval egy versenyt és jobb versenyidõt jöttem mint bal láb fékkel, plusz 1 tizeddel jöttem új PB-t 😄
Errõl a fun futamról eddig jól lemaradtam. Újra kellett tennem a rendszert, ami nem gond megy viszonylag gyorsan, láttam F40 fun futam (az egyik kedvencem), jó még a kormány driverét felteszem csak elõtte leállítom a gépet.. várjon 117 frissítés telepítése folyamatban 😄 Most sikerült végre elindítanom a játékot, mert az sem ment elsõre.
Na mindegy, ha lesz még ilyen F40 (vagy bármi) megyek szívesen.. : )
De mondjuk jó lenne, ha a szerver hibákat nem itt, hanem a FUN futamok topikjában jeleznétek... <#kacsint>

újraindítottam, most van booking, lehet jönni! <#kacsint>

Norbi1990
Még nem. Lehet beragadt valaki a sóderba és a tréler nem vitte be a boxba az autót <#idiota>
barcalaci84
nálatok se bookingol?
Norbi1990
Slick, nem a semislick.
Norbi1990
heel and toe nem megy nekem se úgy hogy gyors legyek közben. nagyon hamar kell fékezni féktávon a bal lábas fékezéshez képest.
barcalaci84
amúgy melyik gumi a jobb?
bardocz
Áh, nem nekem való ez, most is kibasztam valakit, belsõ íven nem tudtam ottmaradni. Elnézést érte.
Alexease
Egyszerubb, mert tunningolt, de azert ez sem egyszeru😊
Egyedul meg fun, de kovetni a masikat, es foleg utolerni, mar neccesebb.

A valtasok a legszivatosabbak.
Ha tul hamar valtok vissza es/vagy leugrok a kuplungrol es/vagy keves a blip, gyorsan megcsuszik. Ha ugy erzi keves volt a kuplung, beteszi uresbe es recsegosbe😄 Nah, ott ovatosan, mert ha gondol egyet es megis berakja (gyors kuplung ki-be), kepes korbefordulni, ha meg nyomok egy hosszabb kuplungot, akkor meg motorfek nelkul kellene lassulni, ami a kiszamolt fektavon game over😄DDDD

Amugy tetszik, csak a gumikat nem tudom felmelegiteni, vagy amikor jobbnak erzem, gyorsan visszahul.
bardocz
Jó, de te droid vagy<#idiota>
Norbi1990
pedig egyszerûbb vezetni mint a simát.
bardocz
Ez az erõsebbik erre nem jön be nekem.
<#eljen>

Norbi1990
<#taps>
Most indult a booking, az S3 F40-essel nyomjuk, mert azon van slick, meg komolyabb felfüggesztés... <#kacsint>

gviski
Sziasztok! Közben én kiírtam a szerda esti futamot, azt szeretném kérni, hogy a VSR fórumban egy rövid hozzászólásban jelezzetek vissza ;-)

Autó: BMW M3 E30 Group A
Pálya: Nürburgring GP

Idõrend, verseny lebonyolítása:
20:00 : Booking
20:10 : Idõmérõ edzés : korlátlan kör
20:30 : Verseny 12 kör

ha lesz rá idény akkor akkor egy rövid kvali után lesz még egy verseny

TeamSpeak és Szerver infók a VSR fórumban.

Találkozunk a pályán!

Virtual SimRacing

Nagyon fun lesz! 😄 Én megyek..
bardocz
Sima vagy a tuningolt?
bardocz
Huhuu, na ez izgalmas lesz.
Kiírtam az esti FUN-t: Ferrari F40 - Imola!

Elsõ booking 20:00-20:05, utána 20-30 perces ciklusokban!
Gyertek, leszünk amennyien leszünk, múlt héten 2-3 kör után megtelt a szerver!

Minden további infó és párbeszéd TS-en, vagy a FUN topikjában.

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
A bannerban a piros MASZIM linken pont van útmutatás róla !

lac coo
Magyarul olyan reménytelen az 1.0 , hogy inkább kiadják ? 😄D

Multi replay-t hol lehet menteni, ill. visszanézni?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

oneal1
köszi az észrevételeket!

lehet hogy átdobom én is ssd-re😊

!Forza Ferrari!

Mondjuk a Videokártyád az odaver 😊

Egy kis replay tegnapi Multi kergetõzésrõl. Bárcsak mindenki így versenyezne nyílt fun szervereken...
Valamint, hiába vagy gyors a kanyarokban ha az egyenesben nem. 😊
Ennyit jelent 10km/h plusz az egyenesben

Néha néha elõfordul, de nagyon ritkán, talán ha 4-5x tapasztaltam összesen.
Konfigom hasonló I5 4670. 8Gb 1600 RAM, R9 270x VGA, minden maxon kivéve motion blur és HDR, FPS átlag 65 viszont 50 alatt csak nagyon ritka.

barcalaci84
nekem ssd-n van az AC, és akkor volt ilyen beakadás nálam amikor valami másik progi a háttérben elkezdte felpörgetni az addig parkoló HDD-met...
bardocz
Ha nem is 1 sec-re, de nekem van, hogy beakad, valamivel gyengébb konfigon, amin amúgy simán fut.