| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
endy papp #1897 Érdekes amit írsz ezzel a vsync-el kapcsolatban,de ebben a formában nem igazán vizsgáltam....,1 moncsival is csak azért mert írtad a tiéd hogy műkszik gondoltam megnézem milyen az enyém fps mutatója 1 moncsival.
Alapból 3 moncsival használok minden játékot ami támogatja.(Pici off:a WRC3 még mindig nem támogatja
)
Így mint korábban írtam is, a vsync nem használom mert akad tőle,és csak ront mint javít.
Azokat a késéseket én nem vettem észre de lehet csak rossz a szemem hozzá
De eddig mástól nem hallottam hasonló problémát.
Valamelyik nap itt volt egyik ismerősöm hogy tesztelje milyen is 3 moncsin de nem panaszkodott hogy valami is zavarná,a 10.körben 1.24-es időket futott úgy hogy most először használt 3 moncsin játékot,mert azért ezt is szokni kell.
Nálam pedig "csak" 50 fps van picit kevesebb graf beállítások mellet mint a tiéd.
Ami a faces/frame-ét illeti én sem igazán vágom mit is állít ,de majd csak lesz aki leírja nekünk mire is való?
Mivel 1-re állítottad a tiéd, azért volt 100 fps-d told fel max-ra 6-ra meglátod 70 körül lesz, igaz szebb,de 3-nál is elég szép, én ezt használom,afölött már sokat nem tesz hozzá.