• trialboj
    A szoftverrel kapcsolatban lennének kérdéseim, nagyon hálás lennék ha valaki segítene megtalálni rájuk a választ és nem kellene mindegyikkel szenvednem míg rá nem jövök hogy a hiba.

1- Az első és legnagyobb gondom a belső nézetből a motorhang. Nagyon remélem hogy csak nálam rossz valami, de szinte egyáltalán nem hallom a motort, csak a süvítő szelet és a gumihangokat. Ezért sajnos kénytelen vagyok motorháztető nézetből menni, ahol viszont tökéletes az összhang a gumi és motorhangok között, és nincs szélsuhogás sem (szerencsére)

2- Ez is elég fontos kérdés, nem találok olyan widget-et (nem tudom hungárischül hogyan fordítják) ami a szektoridőket kiírná nekem, szóval csak kör végén tudom meg hogy javítottam vagy sem... Találtam valami táblázat félét de az online nem működik, szóval semmire sem jó.

3- Az online versenyek tényleg úgy érnek véget hogy az első befut a többinek elsötétül a képernyő és egyből egy új session indul? Nincs rá lehetőség hogy megnézzem a köridőket vagy legalább mindenkinek a leggyorsabb körét stb?

4- Online versenynél van olyan lehetőség hogy mutassa az előttem és mögöttem lévőkhöz mért távolságot?

Amúgy a szoftver nagyon élvezetes, szerencsére csak elsőre tűnt nevetségesen szarnak, amíg nem találtam setupot a kormányhoz, + egy kicsit azért szokni kellet a Race07 után.