Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
illetve a penalty systemen nem terveznek változtatást...vagy kikapcsolod vagy a pályán mész...
nektek volt e olyan problémátok a játékkal, hogy beakad a kép 1 mp-re kb, de utána minden okés?
Online és offline is elõfordul
Fps 100 körül, rajtnál 20 autóval a minimum 55 volt.
gép: i5 4670
8gb 1600 memória
radeon 7950 3Gb
köszi!
!Forza Ferrari!
Today we start working to allow a faster pickup race style not based on booking.
AC Update: we have file checks in place to avoid cheating, straight kicks for driving backwards and some basic voting system off to test...
Hopefully tomorrow I will be able to finish up the pickup race system and the kick/ban voting system.
Palya kellene😊 Nem azt mondom hogy Spa vagy valami telejsen uj, de legalabb a meglevokhoz a maradek nyomvonalakat odaadhatnak.
tessek:
0.9.13
- Fixed issue that prevented the refresh & ping buttons from being re-enabled.
- Added a fallback server in case main lobby server is inaccessible to client.
- Default launcher theme: yet another attempt at fixing the car modal overlay not displaying properly on very high resolution monitors.
- Server message overlays will now close when clicked.
0.9.12
- Even longer timeout value for retrieving the server list
- Added detailed logging for connection problems to the lobby server
szerintem
Ok, bugok javítása nekem is tökmind1, de a multival nem állt meg az élet, és van még pár dolog amiket várunk.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
De mivel az utobbi idoben mar nem csak kesz dolgokat kapcsolgatnak be es tartalmakat adnak, mint a legelejen, hanem "komolyabb" fejlesztesek vannak, igy ossze-vissza lehetnek a frissitesek. Multkor 1 honap maradt ki😉
Valszeg marad a ket hetes, de ha valami gaz van akkor naponta, es ha valamibe nagyon bele kell nyulni es/vagy valami nagyon bugos, akkor majd akkor ha kesz lesz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Folyamatosan egyeztettünk egymással a célunk, hogy ti játékosok járjatok a legjobban. Minden közös tervünkrõl majd idõben értesíteni fogjuk a közösséget, egyenlõre abban maradtunk, hogy a nyár folyamán kidolgozzuk, hogy szeptembertõl hogyan folytassuk, több elképzelés is van.
Én személy szerintem nagyon remélem, hogy szeptembertõl közös szervezéssel jelentkezhetünk az I. Magyar Assetto Corsa Bajnoksággal :-)
Addig is inkább guruljatok a pályán és adjatok minél több visszajelzést ;-)
Virtual SimRacing
A legjobban az tetszik, mikor belépés közben eldobja a szervert, ezután a következõ belépéskor minden appom eltûnik. Offile módban is. Kezdhetem újra kirakosgatni. 8x 10x biztos volt már ilyen... Agyrém 😞
Viszont rohadt nehezen tudok felmenni magamhoz, nyomkodnom kell tízszer ....
Pedig fele vackot kihagytam , mert már untam 😄 Hogy jó-e azt a fene tudja ... 😛
De csak addig erdekelt, amig el nem indult. Aztan toroltem mindent, en nem tervezek szervert inditani;P
01: levadaszod az IP-cimeidet
02: beallitod a router-t
03: Lopback install
04: Lopback beallitas
AC Local Server Setup "vetites"😊)))))))))
DMZ-vel elindul, latszik, de nem tudok csatlakozni.
DMZ+Loopback(nyers): elindul, de nem latszanak a listak.
DMZ+Loobback beallita: minden muxik.
Ird le h mit szeretnel es belovom ugy a maszim public szerot. ;-) Mi ha felmegyunk, akkor a privatra megyunk, a public csak azert van, h legyen olyan is (azert is van csak 1db). Ird le h mennyi booking, practice, qual es race legyen. No meg persze h milyen palya es autok.
simraceseries.com
Csak feltettem ezt a Loopback adaptert (eddig nem akartam), es most mukodik😛
De ez igy azert ganyolas, foleg hogy a DMZ is nyitva van...
De ennel tovabb nem is eroltettem...