| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én is szerettem volna szavazni rá, de nem engedi csak ha előtte veszek valamit steamen. (hozzáteszem friss regisztrációról van szó)
Egyébként az AC-ról:
Nekem nkp után is kimondottan tetszik, az első 10-15 kör széles vigyorral telt. Az FFB tényleg nem 10/10, de majd az lesz. A graf bőven a nekem megfelelő felett van, lenyűgöző. (ezt is megéltük 2013-ban)A fizikán érződik, hogy nagyon részletes, mindent számol, és a kis Lotus hiteles adatok alapján készült. Az optimalizáció is jónak tűnik: nálam közép beállításokkal (4AF, 4AA, medium shadow, medium reflection) 130 FPS avg. és közben szép is. Mondjuk 20 autóval nem tudom mi lesz a helyzet.
Nagyjából ennyi jutott most eszembe...ja meg hogy mit nem adnék egy WTCC modért ehhez a progihoz.