| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #18640 Az igazság az,hogy nagyon rég mentem ezen a pályán,ebben a játékban eddig még nem is,az autóval meg talán mentem le mansban vagy 3 kört,de a futamra ott nem tudtam eljutni.Nagyon furcsa volt az első futamon,pattogott,hidegek maradtak a gumik,a hátulja meg simán kitört bármilyen kigyorsításnál,a féktávokat meg nagyon megtiszteltem,mert bizonytalannak éreztem az autót.A futóművet kicsit állítottam,felraktam a soft gumikat (az addig medium helyett)kicsit guminyomást állítottam,plusz egy szárny katt hátulra és gyorsultam is 2 mp et.Ha kicsit a versenyek előtt gyakorlok és nem ér meglepetés,benéztem volna sztem az 1.52 be is,de így csak 1.53 eleje közepe lett.
A verseny alapból jó volt,de őszintén mondom,nem is figyeltem rád,mert annyira lekötött a gépészkedés...de ezt te is láttad.Néha olyanokat korrigáltam,hogy majdnem letéptem az asztalról a kormányt.