Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem nagy gond, mert belefér, meg ahogy mondod én is csinálok galibát ha eldobom a vasat, de ilyenekre azért figyelek ....
Csúcs mennyi mindenre figyelsz verseny közben. Guminyomokat fotózol miegymás. <#taps>#taps><#taps>#taps>
Nem jöttem rá, merre is akar menni 😊)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De a lényeg a lényeg: katasztrófa mennyire nincs meg az alapvetõ kultúra sok emberben ...Régen ez nem így ment 😄DD Öreg vagyok , úgy látszik ! 😄
Ez nem GT autó, ha fékezek ív közben kavics, ha kormányzok egy nagyot akkor is ... A legjobb amit tehet, hogy elsõ alkalommal gyorsan lemegy a pályáról ...
Nem is értem, rF1 publik fun szerveren egy év alatt nem láttam ennyi karambolt összesen 😄DD
Meg ha valaki elrontja, keresztbe áll ,akkor miért az ideális ív kellõs közepén pislog és várja hogy visszajöhessen, miért nem megy le a fûre ? 😊)
És ha szépen vissza is jön, miért húzódik rögtön az ideális ívre gyökk kettõvel, feltûnhetne neki a tükörben, hogy rohadt gyorsan közeledik mögötte egy gépjármû ?!😊
Kataszrófa, õszintén megmondom meg vagyok lepõdve, nem gondoltam, hogy ekkora darálás megy még jelszavas szerveren is ...😄D
Azt már meg sem említem, hogy idõmérõ felvezetõ körében képtelen várni fél percet míg félreállok, ha olyan sürgõs neki, inkább megtol hátulról 😄DD
A kodba sem erdemes belenezni, eleg nagy kaosz, neked szentsegtores lenne😄 Otletszeruen gepelek, kozben ket-harom egyeb dolgot is csinalok (plusz ramszolnak, mit kellene meg csinalnom😄)
Meg kimosom a halozsakot, aztan kilikelet nehany szervert egy oldalra.
Amúgy daráló az egész .
szerintem
De sajnos csak a jövõ héten lesz rá idõm, irigykedve nézem nektek mennyi idõtök van ilyenekre 😄 😄
Akkor olyat csinalj, aminel kivulrol le lehet kerdezni 1-1 szever alapotat, es akkor full extras😉
#12505 Koncentráltam erõsen, hogy ne tudj közelebb kerülni, jó volt.