Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön valaki a VSR #7-re P4/5-el?
Alexease
Meg nagyon-nagyon sok lepes van addig😊
lac coo
Hogy én löktelek ki ? Kizárt! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Norbi1990
Ja tényleg, azt hittem a 9.9.9 után egy lépés az 1.0.0 <#idiota>
Csak annyit a videohoz:Nem Te voltál az egyetlen áldozat!😊Én is a fûrõl jöttem vissza,ha jól emlékszem nem véletlenül...de lehet tévedek😊
Norbi1990
Amikor bookingolni lehet akkor dõlt betûs a sor végén a "booking=xxx sec" szöveg?
Alexease
Kitettem a banner ala a SZERVEREKHEZ, nehany szerverrol a Lobby Listat. Most se kedvem se idom formazgatni es tablazatozni, egyelore ilyen fapados (text<#idiota>)😄
lac coo
Igen. most majd jön a 9.9.11 , 9.9.12 stb 😄D

Alexease
Ezert lett 0.9.10. Ezutan lesz 0.9.11, es igy tovabb😛
Norbi1990
Az elõbb még 9.9.9 volt nem? 😄
Nekem ki van rakva a track map. Így sokkal korábban látom, hogy hol jönnek mögöttem mint a torz tükörben. Hasznos tud lenni.

lac coo
0.9.10 😄DDDD

lac coo
jó, hát így visszanézve könnyû mondani merre kellett volna, ott elsõre úgy tûnt, hogy teljesen bejön balra 😄DD

Nem nagy gond, mert belefér, meg ahogy mondod én is csinálok galibát ha eldobom a vasat, de ilyenekre azért figyelek ....

Norbi1990
Jött valami frissítés, 10,2mb.
bardocz
Én az utóbbi években nem mentem egy versenyt sem, szóval valszeg nekem is vannak kellõen paraszt megmozdulásaim. Nameg ha a tükör rendes lenne, akkor pl látnám mi van mögöttem, valaki elé ma visszajöttem íven, mert nem láttam, hogy jön. A videónál meg mi vezérelt arra, hogy akkor elrántsd jobbra? Vagy korábban kellett volna rögtön jobbra menni, vagy maradni bal oldalon határozottan. És felöklelni hátulról ha tovább megy balra, hogy legközelebb nézze a tükröt. Itt ingyen lehet így nevelni a népet, nem úgy mint a valóságban, ki kel használni<#idiota>
Hát eszembe nem jutna nyomni a dudát azt se tudom melyik gomb :-) :-)
Csúcs mennyi mindenre figyelsz verseny közben. Guminyomokat fotózol miegymás. <#taps><#taps>

Tegnap csont ugyanezt csináltam egy épp kicsúszott jószággal, amikor éppvisszakecmergett a pályára. Majdnem sikerült elmenni mellette 😊
lac coo
Nem mondom, hogy idióta, de a tükröt illene nézni néha 😊))
Nem jöttem rá, merre is akar menni 😊)

Norbi1990
Duda nem hasznos az idióták ellen, erre a Pesti forgalomba is rájöttem 😄
lac coo

<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
<#banplz><#nyes>

Norbi1990
Ilyenkor jobbra csapod a kormányt majd vissza balra és körbedrifteled 😄
lac coo
Mugello utolsó kanyarjában pont az apexen állt a srác, háttal a fûnek. ..Aki arra ment keresztbe állt, mert nem tudsz manõverezni KTM-mel, eldobod. Sokból tartott volna 3 métert hatra menni ....

lac coo
Nyilván nem törvényszeû ...

De a lényeg a lényeg: katasztrófa mennyire nincs meg az alapvetõ kultúra sok emberben ...Régen ez nem így ment 😄DD Öreg vagyok , úgy látszik ! 😄

bardocz
Így van, maradjon a seggén, amíg el nem megy mindenki. Biztonságosabb. Ha lesz sárga zászló, akkor majd jobb lesz.
Norbi1990
Persze, de ha mögötte jönnek 20-an akkor nem biztos hogy le tud menni, hanem áll a pályán és imádkozik, hogy kerülje el mindenki 😊
lac coo
mindig van két irány amerre ki lehet menni a pályáról, jobb esetben ugye azt választja ami nem keresztezi a betont ....

Ez nem GT autó, ha fékezek ív közben kavics, ha kormányzok egy nagyot akkor is ... A legjobb amit tehet, hogy elsõ alkalommal gyorsan lemegy a pályáról ...

Nem is értem, rF1 publik fun szerveren egy év alatt nem láttam ennyi karambolt összesen 😄DD

Norbi1990
Szerintem mindenhol úgy a legegyszerûbb ha a pályán keresztbe állt autó úgy marad ahogy van, úgy tudnak számolni a mögötte jövõk. Viszont ha elindulna keresztbe vagy menetiránnyal szembe annak gondolom nem örülnél ha téged találna el 😊
lac coo
Azt még megértem. Hogy elsõ kanyarban miért kell szinte törvényszerûen tömegkarambolnak lennie, azt már nem. Meg hogy a másodikban is ...😊
Meg ha valaki elrontja, keresztbe áll ,akkor miért az ideális ív kellõs közepén pislog és várja hogy visszajöhessen, miért nem megy le a fûre ? 😊)
És ha szépen vissza is jön, miért húzódik rögtön az ideális ívre gyökk kettõvel, feltûnhetne neki a tükörben, hogy rohadt gyorsan közeledik mögötte egy gépjármû ?!😊

Kataszrófa, õszintén megmondom meg vagyok lepõdve, nem gondoltam, hogy ekkora darálás megy még jelszavas szerveren is ...😄D

Azt már meg sem említem, hogy idõmérõ felvezetõ körében képtelen várni fél percet míg félreállok, ha olyan sürgõs neki, inkább megtol hátulról 😄DD

Az ütközésmodell nagyon gáz 😄 Teljesen kiszámíthatatlan ha tömegkarambolból elõtted akkor merre menekülj. pattognak csúsznak forognak össze vissza. 😄

Alexease
Sajnos idom nekem sincs igazan😊 Mindig kedvet kapok valamihez, de aztan ugy sem jutok semeddig;P
A kodba sem erdemes belenezni, eleg nagy kaosz, neked szentsegtores lenne😄 Otletszeruen gepelek, kozben ket-harom egyeb dolgot is csinalok (plusz ramszolnak, mit kellene meg csinalnom😄)

Meg kimosom a halozsakot, aztan kilikelet nehany szervert egy oldalra.
lac coo
Az F11 meg a tükör ! 😄DD

lac coo
Nem hiszem el, hogy nincs meg senkinek, ha keresztbe áll, letolat a pályáról ...?! 😄DD

Amúgy daráló az egész .

Biztos készülnek a hétvégi futamra 😊
raczger
Biztos, a steam felhasználó az tuti õ. Másik norbi is játszott tegnap.

Norbi1990
Nem hiszem mert az oldalára weberg felhasználó írogatott megjegyzéseket 😄
biztos, hogy nem kamureg?

Norbi1990
Steam szerint 5 órát játszott eddig 😊
alma2
Vajon egybol ment ilyen jo idot, vagy honapokig gyakorolt es csak most mert regisztralni az oldalra 😊

szerintem

Norbi1990
hopp nézzétek ki kezdett játszani 😄
raczger
Nekem is csak most keltetted fel az érdeklõdésemet, nem nagyon gondoltam erre, míg meg nem láttam a képet 😊
De sajnos csak a jövõ héten lesz rá idõm, irigykedve nézem nektek mennyi idõtök van ilyenekre 😄 😄

Alexease
Bakker, ha tudtam volna, nem benazom itt a tablakkal, megyek versenyezni😄DD<#idiota>

Akkor olyat csinalj, aminel kivulrol le lehet kerdezni 1-1 szever alapotat, es akkor full extras😉
Alexease
Bocsi, nem figyeltem, de akkor mar megkaptad, az a lenyeg😉
lac coo
Ha rákattintok egy szerverre, és feljön a kis ablak ,ahol írja, hogy kik vannak bent stb ... ott magától frissít ha vált a session mondjuk raceról, bookingra, vagy nekem kell nyomkodnom folyamatosan a frissítést ?

gviski
216 hsz 😄 Dolgoztam egész nap, de szerintem ezt most nem olvasom vissza 😄

Virtual SimRacing

Még egy apró szösszenet jutott ezzel kapcsolatban eszembe, vajon lehet úgy indítani ac.exe-t, hogy bookingoljon az adott szerverre? 😄
Köszi szépen.
raczger
Elküldtem privátban. Ha lesz kis idõm csinálok rsr oldalra szerver listázót, szûrõkkel.

bardocz
Nekem nem vált bookingra :S

#12505 Koncentráltam erõsen, hogy ne tudj közelebb kerülni, jó volt.
szûrõket nem jól állítottad.. 😉