| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Én szívesen maradtam volna, de gyerekkel az egyik kézben nem lett volna köszönet :D
Sejtettem hogy valami gubancod volt az elején, mert alapból gyorsabb vagy, én arra tippeltem hogy felraktad a legpuhább gumit, és elfogyott, mert mikor teszteltem akkor nekem végig bírta a supersoft is, de a 6. körtől már el-elcsúszott az autó, könnyű hibázni, ezért is döntöttem a sima puha gumi mellett.
A futómű az nálam asszem alap, a diffihez nyúltam, az első merevítéshez, a gumihoz, és a váltóhoz, ja és egy klikk az első aero-n.
A Corvette az Corvette, nekem a pörgős autók jönnek be, lóból szeretek autózni, nem nyomatékból, de a Corvette azért mindig egy külön polc. Érdekes hogy a Viper nem érdekel, de a Corvette az el tud csábítani :)
Jó volt lekövetni, láttam hol szenvedsz a kocsi miatt, de előzni csak a hibádból tudtam, ...valahogy a féktávok nem az igaziak már egy ideje :( ...ahogy az előtted autózó srácnál is, utolértem, de az előzés az más, de ő is hibázott aztán. De vagy 5 kört téged kergettelek :))
egyszer én is bekaptam az 5mp-s büntit a sunyi helyen..