| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Üdv újra!
Az elmúlt két hétben nem nagyon voltam (sg-t sem tudtam olvasni), így esetlegesen kaphatok pár információt, hogy milyen változások, modok stb. érintették az AC-t? Csak annyira volt időm, hogy minden nap telóról startoljam nektek azt a szervert, ami Barcalaci beállított, így az elmúlt két hét egy tökéletes feketelyuk. :D Köszi előre is! ;)
Ez az új fórum továbbra is borzalmas. El van mentve ez az oldal könyvjelzőbe (Chrome), de persze írni nem tudok, mert nem vagyok bejelentkezve. Semmi olyan link/gomb nincs itt a oldalon ahol ezt meg tudnám tenni, így ki kell mennem a fórum főoldalra, ahol be tudok jelentkezni, majd visszamászni a kereső által ide. Szőrnyű! Van erre vmi más megoldás? Nem akarom elhinni, hogy ez ilyen lenne...