Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ha az ember szervert ad, sokat eszik a processzorbol ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezzel csak az a baj,hogy egész este csak monzán menni azért elég perverz dolog,még akkor is ha jó csapat jön össze.Azt valahogy nem lehet megoldani hogy a szerver pàlyát váltson?Amúgy meg tök jó hogy reagáltok az igényekre!Az az érzésem erõs és nagy közösség fog összejönni a jövõben.
van Maszim-os szerver is 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy e30 m3 utcai verzió?
Monzát támogatom 😊
8 után jönnék én is, majd írjátok ide a szerver nevét.
Monzát támogatom 😊
8 után jönnék én is, majd írjátok ide a szerver nevét.
Ma este mehetnénk egy pár kört pl a ferrari 458-al,az erõsebbel!gondolom lenne egy két érdeklõdõ.Vélemèny?Este a lacconak szerveren!?Nekem tuti jó.
😄 ez volt a mai nagy frissítés:
0.9.6
- Fixed cockpit camera movement in instant replays
0.9.6
- Fixed cockpit camera movement in instant replays
Virtual SimRacing
tegnap este óta, vagy Alex kocka és azóta fent van a GTR-Masters szerverren :-)
Virtual SimRacing
Ahogy látom pár magyar szerver mintha be lenne ragadva, futam végérõl nem lép át bookingra
Virtual SimRacing
Kicsit-nagyon at kellene dolgozniuk a rendszert (pl. Server Favorites es hasonlok). Ha lenne/lesz lehetoseg korlatozni a szervert (segitseg-fokozatok, nezetek), es azt majd mutatja is a lobby-ban, talan a nyilt szerverek is kicsit hasznalhatobbak lesznek.
Egyelore nagy a kaosz, nem tudni ki, mivel, hogy na megy.
Talan egy forced cockpit es Pro resz az arkadosabbakat elijeszti.
Egyelore nagy a kaosz, nem tudni ki, mivel, hogy na megy.
Talan egy forced cockpit es Pro resz az arkadosabbakat elijeszti.
Sot, igazabol be sem kell lepniuk a szerverre, eleg ha egyszer booking-oltak, aztan hagytak az egeszet.
Sajnos Kunoseknak ez (es meg egy-ket) a megoldasa eleg PrevGen😄 Lenyegeben kiizzadtak valahogy😛
Sajnos Kunoseknak ez (es meg egy-ket) a megoldasa eleg PrevGen😄 Lenyegeben kiizzadtak valahogy😛
nem tudom volt-e már
multis replayre egy megoldás:
ha egy multi mókának vége menj be a replay könyvtárba (dokumentumok stb)
az abban lévõ cr nevû file a legutóbbi versenyed mentése
nevezd át valamire
és utána be tudod majd tölteni a játékon belül...
ha van más megoldás is ne kíméljetek😊
multis replayre egy megoldás:
ha egy multi mókának vége menj be a replay könyvtárba (dokumentumok stb)
az abban lévõ cr nevû file a legutóbbi versenyed mentése
nevezd át valamire
és utána be tudod majd tölteni a játékon belül...
ha van más megoldás is ne kíméljetek😊
már nincsenek a szerveren , leléptek...
viszont ugye be vannak töltve a kocsik így azok ott maradnak a boxban...
viszont ugye be vannak töltve a kocsik így azok ott maradnak a boxban...
Ezeken a 10 koros versenyeken, vagy legyen barmennyi koros, egyet nem ertek. Ha nem is a fel mezony, de legalabb 5-6 kocsi mindig a boxban allnak. Latni a palyarol ugye a neveket.
Mi a sz*rt csinalnak, csinaltok ott a verseny kozben...komolyan erdekelne 😊
Mi a sz*rt csinalnak, csinaltok ott a verseny kozben...komolyan erdekelne 😊
szerintem
a szervernel be tudod allitani a feluleten, milyen porton kommunikaljon kulon udp/http portkent utal ra.
Aztan a fentieket forwardolod a routereden es kesz.
Aztan a fentieket forwardolod a routereden es kesz.
szerintem
Mondjuk en a portmegnyitogatas felol erdeklodtem ! 😊)
pontosítanám magam😊
CRTL+NUM 1 ezzel lehet lépkedni pilótáról pilótára
CTRL+NUM 2 ezzel meg vissza a saját autóba
F1 pilótanézetek változtatása
F3 TV kamerák változtatása
CRTL+NUM 1 ezzel lehet lépkedni pilótáról pilótára
CTRL+NUM 2 ezzel meg vissza a saját autóba
F1 pilótanézetek változtatása
F3 TV kamerák változtatása
Én az AI-val nem tapasztalok túlzott problémákat. FPS ugyanaz mint volt, ugyanúgy kitolnak a sóderba mint elõtte. Annyi különbség, hogy most már kimennek a boxba minden versenyen, és a többség kint is marad :-) 10 körös versenyen a 8. körtõl már egyedül voltam a pályán 😊
Kijavították az AI-t végre? <#zavart1>#zavart1>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Bezzeg moat mar senki nem nezi masodpercenkent az updateket, hogy kijott a multi 😊
Epp 10 perce megint jott egy update...
Sajan az utolso kettorol semmi infot nem talaltam, de gondolom javitgatas.
Epp 10 perce megint jott egy update...
Sajan az utolso kettorol semmi infot nem talaltam, de gondolom javitgatas.
szerintem
Assetto Corsa | VSR - GTR Masters - PSRL | Test Race #3 | Balazs Toldi OnBoard
Az a Steam-es meghivos dolog jo, de arra igazabol ott van a Steam Group. Az nem kotott forumhoz (SG, GTRM, VSR) sem Friends-hez.
Aki versenyezni akar, oda felmegy, es a chat-en ki lehet targyalni.
A banner alatti szerver kiirason (gorgetos vagy lenyilos menu jelleggel) mar multokor is gondolkodtam. Jo lenne valami.
Csak technikailag meg vannak korlatok, foleg hogy nincs dokumentacio;P
A AC szerver kodolva van, de onnan le tudom hivni az osszes szerver eppen aktualis beallitasait (nev, ip, session, stb). De ahhoz futnia kell a kliensnek😄
A normalis megoldas, csak meg nem talaltam meg a protokolt, hogy a szerveren futo progikbol kiszedni az adatokat. Valszeg/talan ilyen lesz gyarilag is. Vagyis ezt csak akkor tudom kiszedni, ha bele van programozva a ACServer.exe-be (mert ujat nem tudok csinalni;DDDDD).
Ha talalok megoldast, kint lesz a banner alatt.
Aki versenyezni akar, oda felmegy, es a chat-en ki lehet targyalni.
A banner alatti szerver kiirason (gorgetos vagy lenyilos menu jelleggel) mar multokor is gondolkodtam. Jo lenne valami.
Csak technikailag meg vannak korlatok, foleg hogy nincs dokumentacio;P
A AC szerver kodolva van, de onnan le tudom hivni az osszes szerver eppen aktualis beallitasait (nev, ip, session, stb). De ahhoz futnia kell a kliensnek😄
A normalis megoldas, csak meg nem talaltam meg a protokolt, hogy a szerveren futo progikbol kiszedni az adatokat. Valszeg/talan ilyen lesz gyarilag is. Vagyis ezt csak akkor tudom kiszedni, ha bele van programozva a ACServer.exe-be (mert ujat nem tudok csinalni;DDDDD).
Ha talalok megoldast, kint lesz a banner alatt.
ja 😊
CTRL+ a numerikus billentyûzet számaival lehet pilótáról pilótára vándorolni
F3 illetve F1 gomball meg a cockpit illetve más pilóta nézetekrõl lehet váltani TV kamerára is
CTRL+ a numerikus billentyûzet számaival lehet pilótáról pilótára vándorolni
F3 illetve F1 gomball meg a cockpit illetve más pilóta nézetekrõl lehet váltani TV kamerára is
Hogyan is? Szerintem nem sokan tudjak egyelore😊
Bar nem neztem a forgalmat, de szerintem mar boven tobb mint eleg egy 1mbit-es uploados net is a szerver inditasahoz. Szoval nem kell 20 hozza az biztos 😊
Bar nem neztem a forgalmat, de szerintem mar boven tobb mint eleg egy 1mbit-es uploados net is a szerver inditasahoz. Szoval nem kell 20 hozza az biztos 😊
szerintem
most vettem észre h multiban lehet nézni a többi pilótát, lehet váltogatni a kamerát stb spectator mód szerûen...
Mint kulso szemlelo a harmadik helyrol, nekem az sokkal "meghatobb" volt, hogy a ket robotpilota versenyez elottem, fel centire egymastol, akik sosem hibaznak. Minden koruket fel, 1 masodperces hataron belul teljesitik. Harmadik kor utolso kanyaraig a seggukbe voltam teljesen, jo volt nezni ahogy kuzdenek, aztan picit kicsusztam.
Talan a 6. kor magassagaban a tavolbol csak nagy fustot lattam, ismet a seggukbe kerultem, na de mi kellett ehhez?
Tyuki elmondasa alapjan, elobb kezdett el fekezni az elso robotpilota a kelletenel, mire o felrerantotta a kormanyt kicsuszott. Na es itt jon az erdekesseg a "programjukban" megvarta az egyesszamu, mig visszakeveredik a soderagybol, hogy utana a verseny vegig ismet teljesen a seggebe erezhesse az uldozot. Szoval o meg hozzadkepest is egy mutalodott perverz robotpilota volt 😊
A vegen a pitben jo volt nezni visont az oromtancotok, ahogy porogtetek boldogsagotokban 😊
Talan a 6. kor magassagaban a tavolbol csak nagy fustot lattam, ismet a seggukbe kerultem, na de mi kellett ehhez?
Tyuki elmondasa alapjan, elobb kezdett el fekezni az elso robotpilota a kelletenel, mire o felrerantotta a kormanyt kicsuszott. Na es itt jon az erdekesseg a "programjukban" megvarta az egyesszamu, mig visszakeveredik a soderagybol, hogy utana a verseny vegig ismet teljesen a seggebe erezhesse az uldozot. Szoval o meg hozzadkepest is egy mutalodott perverz robotpilota volt 😊
A vegen a pitben jo volt nezni visont az oromtancotok, ahogy porogtetek boldogsagotokban 😊
szerintem
Olyan mint multor az AI.
A gyari fix beallitas eleg gazos, de haromszor 20 karekter beirasaval, tol-ig szazalekos beallitast lehet elerni, amitol teljesen jo es valtozatos lesz az AI meg egyforma autokkal is.
De lenne meg ilyen kismillio, de amig nem keszul el a program, nincs ertelme foglalkozni vele.
A gyari fix beallitas eleg gazos, de haromszor 20 karekter beirasaval, tol-ig szazalekos beallitast lehet elerni, amitol teljesen jo es valtozatos lesz az AI meg egyforma autokkal is.
De lenne meg ilyen kismillio, de amig nem keszul el a program, nincs ertelme foglalkozni vele.
Majd ird meg nekem privatban hogy kell csinalni, a heten nalunk is leszmar normalis net..... Thx !
Ket file-t kell bemasolni a GUI-bol, semmi extra.
Es igen, az update-et felulirjak a file-okat, ezert nem is eroltetem (egyelore) a komolyabb dolgokat.
Ezt a favorit reszt is meg lehetne csinalni normalisra is: minden szerver melle button, ki-bekapcs, menti oket file-ba, es a favorit gomb onnan olvassa ki.
De mivel ezt programozgatni kell, ez a rendszer resze lesz, nem plugin, igy ezt minden update utan meg kellene csinalni, igy ennyire mar nem erdekel a dolog;D
Es igen, az update-et felulirjak a file-okat, ezert nem is eroltetem (egyelore) a komolyabb dolgokat.
Ezt a favorit reszt is meg lehetne csinalni normalisra is: minden szerver melle button, ki-bekapcs, menti oket file-ba, es a favorit gomb onnan olvassa ki.
De mivel ezt programozgatni kell, ez a rendszer resze lesz, nem plugin, igy ezt minden update utan meg kellene csinalni, igy ennyire mar nem erdekel a dolog;D
Virtual SimRacing
közben sikerült kinyitogatni a portokat 😊és úgy tûnik tudok szervert csinálni én is (20 MBit/sec es a feltöltésem, pingem is olyan 3 körül szokott lenni) nem tudom ez elég -e...
ha fent vagyok nyugodtan írjatok steamen és indítok olyan pálya autó versenyhossz kombót amilyet szeretnétek éppen...lejelszavazzuk ha kell...
ha fent vagyok nyugodtan írjatok steamen és indítok olyan pálya autó versenyhossz kombót amilyet szeretnétek éppen...lejelszavazzuk ha kell...
használd a miniappot... kb minden fontos infot mutat piciben
hamarosan biztos lesz app a különbségek kijelzésére is , most egyelõre online nem mûködnek az eddigiek...
a tükör minõségét pedig lehet állítani a menüben...bár így is csalóka lesz😊
hamarosan biztos lesz app a különbségek kijelzésére is , most egyelõre online nem mûködnek az eddigiek...
a tükör minõségét pedig lehet állítani a menüben...bár így is csalóka lesz😊
Azt be lehet állítani, hogy a virtuális tükör ne torzítson? Szinte alig lehet benne látni valamit.
Meg remélem egyszer csinálnának egy olyan appot, ahol az rFactorhoz hasonlóan lehetne léptetni, hogy éppen milyen infókat akarok látni. A mostani helyzet elég rossz, nálam (nem full HD, de nem is 640x480) szinte alig fér ki valami.
Jó lenne azt is látni, hogy elõttem és mögöttem hány mp-re vannak.
Meg remélem egyszer csinálnának egy olyan appot, ahol az rFactorhoz hasonlóan lehetne léptetni, hogy éppen milyen infókat akarok látni. A mostani helyzet elég rossz, nálam (nem full HD, de nem is 640x480) szinte alig fér ki valami.
Jó lenne azt is látni, hogy elõttem és mögöttem hány mp-re vannak.
amúgy legjobban valami invite -os rendszer hiányzik...
hogy legalább a steam friendseket egyszerûen meg lehessen hívni valamelyik szerverre...
sookkal könnyebben össze tudnánk verõdni magyarok eyg helyen...
illetve masters fórumon már kérdeztem , de hátha Alexease tud valamit heggeszteni:
nem lehetne valami olyan appot csinálni, ami mondjuk itt a bannerban írná h az adott magyar szervereken éppen hányan vannak , illetve h melyik session-nél tartanak éppen?
hogy legalább a steam friendseket egyszerûen meg lehessen hívni valamelyik szerverre...
sookkal könnyebben össze tudnánk verõdni magyarok eyg helyen...
illetve masters fórumon már kérdeztem , de hátha Alexease tud valamit heggeszteni:
nem lehetne valami olyan appot csinálni, ami mondjuk itt a bannerban írná h az adott magyar szervereken éppen hányan vannak , illetve h melyik session-nél tartanak éppen?
Multiplayer options” option from the menu does not work yet (containing voting for skip session, restart servers, kick users, chats etc)
rakott bele ilyeneket , csak egyelõre nem akarja h használjuk😊
Alexease ezt is megmókolhatná 😊
rakott bele ilyeneket , csak egyelõre nem akarja h használjuk😊
Alexease ezt is megmókolhatná 😊