• endy papp
    Na igen ...valahogy így van ahogy írod.
    Nálam úgy kezdődött a legelején, hogy fél óra után (addig működött hibátlanul),mikor beléptem a pályára lefagyott az egész kidobott a menübe vagy oda se.
    Újra letöltöttem ,2x újra telepítettem ,(már csak 1 lövésem marad) és továbbra is ez a hiba volt,de úgy vettem észre mintha a kormira lenne allergiás ,mert ahogy hozzá értem vagy a pedálokhoz annyi...
    Gondoltam megpróbálom billel, láss csodát működött,ekkor vissza a kormira ,és azóta műkszik.
    Azt hogy mitől is nem ment, most meg igen meg nem mondom de szerintem a készítők sem.
    Vissza térve a készítőkre azért nem akkor szívás... ha csak a Codit és az F1 hulladékait nézem ,még a tavalyit is vették pedig a demo után ha ingyen adták volna sem kellene.
    Az első két rész meg az egeket verte az eladásokban,pedig a mai napig tele van bugokkal,a 2012-höz meg kiadtak vagy tizen valahány javítást,ennek ellenére marad benne rendesen.
    Jó persze azért nem minden játéknál vannak ilyen anomáliák de kunoséknál azért remélem nagy gondokkal nem kell szembe néznünk,no meg nekik sem ,így mi hamarabb a kezünkbe vehetünk egy jól működő szimet.