| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelenleg a progi alpha, meg nem jelent meg, sokmindenrol nem nagyon lehet beszelni, nincs nagy veszteseg;)
Bar multkor (1-2 honap utan, mert ujrainditotta mindig a gepem:P) ujra mentem vele nehany kort, es sokkal jobb lett mint korabban. Vezetesre es hasznalatra is. AI-val, huzosabb palyan, valtozo napszakkal es idojarassal (eso is volt) 40-60fps kozott ugrat. Korabban egyedul, szarazon, full minimimon is 15-20fps volt!
De a leglenyegesebb, hogy minimal kompromisszummal, de elvezetes volt vezetni (2-3 autot probaltam csak, gozom sincs a keszultsegi allapotukrol, nem is erdekel, nem maszok bele a tesztelesbe, meg ha az lenne a celja, akkor sem:P Nincs idom:P)
Valszoninuleg nagyon jo lesz, koszonhetoen Bell-nek es foleg hogy PC-n volt az alapfejlesztes a teszteles. Persze, vannak meg bena dolgok, foleg menukezeles a gamepad miatt, de remelem megoldjak;)
Egy-ket honapja ra sem neztem a topicra. Nincs szuksegem meg tobb minuszra, csak attol a csapattol [alregek?!] tobb, mint 400-at kaptam, az utobbi nehany napban, ha jol lattam, ugy hogy ott sem voltam kb. 100db-ot;D Az utobbi idoben 95%-ban az AC topicban vagyok, a tobbi kihalt, de 100%-ban is CSAK szimes topicokban. nem hinnem hogy kotekszem vagy flamelek, beszolok vagy hasonlo, egsyzeruen hobby szinten uzi(k) a minuszolast:D
De elobb-utobb szukseg lesz a topicra;)
Talan az utobbi idoben jobb lett, amiota a modi kipucolta es rendett rakott. Hogy kesobb mi lesz, nem tudom, talan, remelhetoleg, valoszinuleg megunjak es elfelejtik. Esetleg jonnek az uj konzolos nextgen extra-csicsa cuccok, ezt lefikazzak es visszamennek:)
De ha nagyon lenne mirol beszelni, es valoban alkalmatlan a topic, hulyen hangzik es nagyon gaz, de akkor kell nyitni egyet a "Sajat Forumok" reszben, es azt bereklamozni. 5-10 ember van max, mivel keveseknek van meg a progi.Ott nincs moderacio, aki nyitja, az iranyit:)