Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En is kuzdottem, most volt 1-2 teleportalgato ember, 2-3x lemenekultem a fure😉 De nem elore-hatra teleportalt, hanem jobbra-balra😄DD Az milyen?!😄
Quali után én a táblát nézegettem, hogy ki milyen idõt futott, hányadik vagyok mennyivel vagyok lemaradva stb... mikor hallom, hogy felbõgnek a motorok és az átlátszó tábla mögött elindult a verseny. Úgyhogy én is csak a nagy tömegkarambol után indultam el 😊Valakit a 8-9. körben fenékbe durrantottam, utólag is elnézést érte 😊
Összességében jó volt ez 😊
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Középen mindig hagytak egy sávot és el lehetett menni 😄
Nekem az olembe esett a kormany, nehezen indultam el, melettem meg osszetortek magukat indulasnal a rajtracson!😊<#idiota>#idiota>
Vallelungán (hirtelen nem jut eszembe milyen autókkal kellett menni) leghátulról már az elsõ voltam a gyors sikán elõtt 😄
A virtuális jó volt ...
Legközelebb tényleg max 15 ember kellene, jó pingekkel. Szerver.exe-nek meg very high priority-t adni windowsban, ha esetleg játszik is valaki azon a gépen.
Meg azt se értem hogy booking után mért kell joinolni még1x.
A qualify utan is van valami wait time a szervernel, gondolom az masodpercben van megadva, az is 20-on allt, felvettem 60-ra.
szerintem
szerintem
5. lettem a kis vackommal, viszonylag jó köröket mentem .
Jo volt ez.. Pont amikor koridot dontottem volna az utolso korben, addigra vege lett a versemnyek, de mivel volt vagy 1-2 lap lemaradasom, pont nem tudtam befejezni. Most nezem ezt a szerver oldalon a race over time megnovelesevel elvileg ki lehet kuszobolni. Igy mindenki be tudja fejezni a sajat versenye.
Osszesegeben jo volt. jackal kocsijat viszont csak repkedni lattam mint egy ufot ossze-vissza a palyan, nem tudom miert.
szerintem
Bocs azoktól akik elõtt nem indultam el... 😄
Történt ugyanis, hogy nem találtam magam az idõmérõ lista legvégén, így megörülve nézegettem felfele. Miután örömmel konstatáltam, hogy dekurvajó vagyok, rányomtam a continue-ra. Akkor viszont már javában el is indult a verseny, semmi lámpát meg ilyeneket nem láttam, csak hogy egy mocskos nagy karambol kellõs közepébe huppantam. 😊
Szóval ezzel valamit kéne csinálnia kunosnak mert nélkülem kezdte el a versenyt, semmi figyelmeztetés, vagy automata átváltás, vagy bevárás.
Ezt leszámítva jó volt, felküzdötem magam a 3. helyrõl a 11-edikre, ha jól láttam.
Rajtról lemaradtam, a fene se gondolta, hogy még egy gyors guminyxomás állításra sincs idõ 😊))
Ami érdekes, hogy sokkal jobban csúszott az autó mint szokott, fps rendben volt, de elég gépészkedõs volt végig ...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ez az APP-megoldas jo otlet, de igy kulon-kulon ablakokba, gomb hozzarendelesek nelkul, meg meterezni sem lehet oket, szornyu:/
Chat-nek miert nem volt jo a "T", beirom, megjelenik felul?!?! Aztan ha akarom, a megnyitott ablakban vissza lehet olvasni. Kitakarja a fel kepernyot (1280x720px).
Nagyon jól megcsinálták, hogy lehessen érezni az autót az FFB-n keresztül.
De most megyek veletek egyet, hátha.
akkor miért a boxból indultam? egy autó mondjuk ott állt végig a rajtrácson, 2 meg a boxban na mindegy 😊
5-en voltunk, de mire a race volt, csak ketten koroztunk 😊
a pingje jo volt mindenkinek, ha hihetek annak amit a jatek kiiert.
10 perc booking, indul.
Ja ami erdekes volt a sajat szerveremre nem tudtam bejelentkezni, mert a bal alulra leuszo menuben nem mukodott a join gomb. Viszont ami jobb felul van az ment, csak kesobb lattam meg 😊
szerintem
Ez a szerverkereso, booking, csatlakozas es az egesz rendszer kicsit gazos es nehezkes.
Nem volt gond, rendesen megjott a Masters uzenet, az pozitiv, gondltam hogy valami hivatalos tortenik.
Inkabb az AC a problemas, hogy ilyenkor kitette ablakba, a kontroll elvszett, es semmit nem jelzett a szerveren (ujraszamol, autok a potben, kockaszaszlo).
Nem neztem a ping-jet, lehet lassu volt, vagy nem latott senkit😊
"Nulla tenaci invia est via"
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
már kezdtem mérgelõdni mert a pole-t egy vágással szerezték meg (Monza), aztán versenyen megpörgettek, ...jöttem fel, majd nagyon szerencsétlenül értem utol egy arcot az Ascari bejáratánál, és nekimentem 😞
..bevártam bár csutka mindegy volt, célvégi sikánra kilökték...gondoltam egy hülye DE nem 😄
Akkorát csatáztunk végig mint állat, kergetõzve feljöttünk a 4.-5. helyre majd utolértünk valakit ami megzavarta ezért beelõztem, és mint kiderült ez volt az utolsó kör (nem is néztem), megpróbáltam még a parabolica bejáratánál feljönni a dobogóra, de nem lehetett.
Ez most tök jó volt, ezzel megyek aludni 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type