Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már hogy ne indítana. Volt ma nem is 1 a mastersen... csak ki kéne nyitni a szemed. 😊
Alexease
Meg jo hogy sikerult kiautoznom magam, most jott egy kis munka;D
Alexease
Semmi gond.
En is kuzdottem, most volt 1-2 teleportalgato ember, 2-3x lemenekultem a fure😉 De nem elore-hatra teleportalt, hanem jobbra-balra😄DD Az milyen?!😄
Tényleg jó volt ez a lotus 12 körös. Kicsit szívtam a 300+ pinges emberkével, de hát ez van. 😊
Quali után én a táblát nézegettem, hogy ki milyen idõt futott, hányadik vagyok mennyivel vagyok lemaradva stb... mikor hallom, hogy felbõgnek a motorok és az átlátszó tábla mögött elindult a verseny. Úgyhogy én is csak a nagy tömegkarambol után indultam el 😊Valakit a 8-9. körben fenékbe durrantottam, utólag is elnézést érte 😊
Összességében jó volt ez 😊

kigyi
Alex bocs a cikázásért a pályán, de a pálya és az autó is idegen volt 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Norbi1990
<#banplz>
lac coo
Tuti visszadrótozott valami régebbi verziót, csak hogy nem akadjon a multival és ki tudja adni 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Silverstoneban a 458-al estem keltem, mert kerezstbe akartam fordulni mindenhol, ami nem ment, a végére mégis kb 50se-cel yertem .Ja, és az ai boxba megy az 5 körös versenyen 😄DD
Norbi1990
Trackday Challenge a Event neve és KTM-el kellett menni.
Középen mindig hagytak egy sávot és el lehetett menni 😄
lac coo
Vagy lehet, hogy a special eventekrõl beszélgetnek ? 😛PP

Alexease
Vagy lehet, az mar masik verseny volt😄
Alexease
BMW GT2 <#idiota>
Nekem az olembe esett a kormany, nehezen indultam el, melettem meg osszetortek magukat indulasnal a rajtracson!😊<#idiota>
lac coo
Vótmá ?

Norbi1990
<#idiota>
Vallelungán (hirtelen nem jut eszembe milyen autókkal kellett menni) leghátulról már az elsõ voltam a gyors sikán elõtt 😄
lac coo
Jah, az autó tükre csak nálam nem mûködött, vagy ez is alfa miatt ilyen ?
A virtuális jó volt ...

bardocz
Special eventeket alien szinten nevetségesen egyszerû most megcsinálni<#idiota> Butább az ai mint néhány igazán ostoba ember akit ismerek 😄DD
lac coo
Hu, en mar nem tudok menni, leragad a szemem....De nagyon koszonom, hogy kiprobalhattam valami normalis autoval ! 😊))

alma2
Na mindegy, inditottam megegyet, hatha 😊

szerintem

Jah, meg gyanítom azok miatt volt ennyi anomália, akik messzi fritz földrõl jöttek 😊
Legközelebb tényleg max 15 ember kellene, jó pingekkel. Szerver.exe-nek meg very high priority-t adni windowsban, ha esetleg játszik is valaki azon a gépen.
Ez is hülyeség, hogy mért vár tovább, ha már betelt a hely...
Meg azt se értem hogy booking után mért kell joinolni még1x.
alma2
Azt hittem csak nekem nem mutatta a start lampat a pitben, akkor senkinek sem a rajt racsnal sem😊
A qualify utan is van valami wait time a szervernel, gondolom az masodpercben van megadva, az is 20-on allt, felvettem 60-ra.

szerintem

lac coo
Mondom én, hogy van igény ezekre a kocsikra. Senki nem indít sajnos .

alma2
A teszt lenyege igazabol az volt, van igeny mindenfelere, csak a sok csirke nem indit ilyen szervereket, akinek kicsit erosebb a gepe, jo a netje, siman indithat, olyat amit akar, valaki ugyis csatlakozik, ja es 17-en voltunk, 10 perc bookingra, de mar 7 percnel betelt.

szerintem

lac coo
jah rajtnál volt egy kis pityputy... Én is lemaradtam vagy mi, lámpát én sem láttam, csak hogy egyszerre mindenki elindul és körülöttem törik minden 😊Ö
5. lettem a kis vackommal, viszonylag jó köröket mentem .

UI: qualitying közben csak repkedõ autókat lááttam a pálya körül, szerencsére ez verseny közben már megszünt
alma2
Jo volt ez a lotus 12 koros. Talan eddig egyszer fagyott ki a jatek, most masodjara. ELoszor nem tudtam, hogy szerver, vagy a kliens. Lattam, hogy a kliens a qualify vegen visszaengedett, mikor indult a verseny. De betett a pitbe, nem lattam mi van, kocsikat sem vagy egy fel percig, aztan lattam megy a mezony igy csatlakoztam 😊
Jo volt ez.. Pont amikor koridot dontottem volna az utolso korben, addigra vege lett a versemnyek, de mivel volt vagy 1-2 lap lemaradasom, pont nem tudtam befejezni. Most nezem ezt a szerver oldalon a race over time megnovelesevel elvileg ki lehet kuszobolni. Igy mindenki be tudja fejezni a sajat versenye.
Osszesegeben jo volt. jackal kocsijat viszont csak repkedni lattam mint egy ufot ossze-vissza a palyan, nem tudom miert.

szerintem

Tök jó volt a mostani verseny, de!
Bocs azoktól akik elõtt nem indultam el... 😄
Történt ugyanis, hogy nem találtam magam az idõmérõ lista legvégén, így megörülve nézegettem felfele. Miután örömmel konstatáltam, hogy dekurvajó vagyok, rányomtam a continue-ra. Akkor viszont már javában el is indult a verseny, semmi lámpát meg ilyeneket nem láttam, csak hogy egy mocskos nagy karambol kellõs közepébe huppantam. 😊
Szóval ezzel valamit kéne csinálnia kunosnak mert nélkülem kezdte el a versenyt, semmi figyelmeztetés, vagy automata átváltás, vagy bevárás.

Ezt leszámítva jó volt, felküzdötem magam a 3. helyrõl a 11-edikre, ha jól láttam.
lac coo
Jó volt, köszi ! <#eljen>

Rajtról lemaradtam, a fene se gondolta, hogy még egy gyors guminyxomás állításra sincs idõ 😊))

Ami érdekes, hogy sokkal jobban csúszott az autó mint szokott, fps rendben volt, de elég gépészkedõs volt végig ...

Sérül már az autó?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

TeeBeee
Ma a public server minden hátrányát megtapasztaltam: roncsderbi, körhátrányban kijön a boxból és világát nem tudja, sértõdött kisfiú elbújik kanyarkijáraton az út közepén, sóderágyból vissza és kiüt 3 autót, stb. Viszont két 10 körös GT verseny 2 gyõzelem. Bár ez nem érdem ilyen nívós mezõnyben. 😄

TeeBeee
Jah, 1000 féle képpen meglehetett volna oldani. Mint ahogy listázza felül a futott idõt, úgy kiírja a szöveget pl. Ezért használom a fapad jelzõt. 😄

Alexease
Ja, jo eros az FFB, az idomeron lecsuszott a kormany, a startnal szerencsetlenkedtem vele😊 Beirtam a chat-be, de az is egy szerencsetlenseg😄

Ez az APP-megoldas jo otlet, de igy kulon-kulon ablakokba, gomb hozzarendelesek nelkul, meg meterezni sem lehet oket, szornyu:/

Chat-nek miert nem volt jo a "T", beirom, megjelenik felul?!?! Aztan ha akarom, a megnyitott ablakban vissza lehet olvasni. Kitakarja a fel kepernyot (1280x720px).
Norbi1990
Ez a BMW E92 Mugello kombó nagyon fasza volt!
Nagyon jól megcsinálták, hogy lehessen érezni az autót az FFB-n keresztül.
most jó sokan leszünk ahogy kinéz a booking elõjegyzés 😊

Szabi
le kéne jelszavazni, hogy ne tudjon akárki bejönni 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ÉN most mentem egy német szerón egy versenyt, indulás után elkezdett minden pörögni, aztán 5mp múlva berakott a box-ba. Kb egyedül örözgettem néha a háttérben repkedett 1-2 autó...
De most megyek veletek egyet, hátha.
alma2
na meg is vagyunk 16-an, kivancsi vagyok birja-e a gepem 😊

szerintem

az már a verseny volt? 😄😄
akkor miért a boxból indultam? egy autó mondjuk ott állt végig a rajtrácson, 2 meg a boxban na mindegy 😊

alma2
na megegyszer megfuttatom ezt a "lacconak" nevu szervert lotussal.
5-en voltunk, de mire a race volt, csak ketten koroztunk 😊
a pingje jo volt mindenkinek, ha hihetek annak amit a jatek kiiert.
10 perc booking, indul.
Ja ami erdekes volt a sajat szerveremre nem tudtam bejelentkezni, mert a bal alulra leuszo menuben nem mukodott a join gomb. Viszont ami jobb felul van az ment, csak kesobb lattam meg 😊

szerintem

lac coo
Most már egyiket sem találom 😄DD

Alexease
Amugy mint online (ping, utkozesek, egyeb mukodes) nincs vele baj. Teljesen jol megy. Ez dicseretes! Van valami grafikai/arnyek bug, de az elfer😛

Ez a szerverkereso, booking, csatlakozas es az egesz rendszer kicsit gazos es nehezkes.
Csába lemaradtam, ez a várakozás szörnyû...
lac coo
Jah, azt nem tudtam, hogy van beiros kereso is 😊))

Alexease
Ez az M1-es BMW szornyu😄 Ezt max a ketpedalos pillangosok tudjak temposan uton tartani, mert eleg gazos szerkezet.
Alexease
Nincs TS😉 Orulok ha net-em egymagaban elmegyeget😛 De mikrofonom sincs. Bar hallgatni meg tudnam😛

Nem volt gond, rendesen megjott a Masters uzenet, az pozitiv, gondltam hogy valami hivatalos tortenik.
Inkabb az AC a problemas, hogy ilyenkor kitette ablakba, a kontroll elvszett, es semmit nem jelzett a szerveren (ujraszamol, autok a potben, kockaszaszlo).
Alexease
Eleg erdekesen ment, en is forgtam vagy ketszer😊
Nem neztem a ping-jet, lehet lassu volt, vagy nem latott senkit😊
Szabi
TS-en voltál ? nem ? na látod.. ezért nem tudod hogy mi történt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

kigyi
Alex ezt szívtuk a sráccal rendesen láttam te sem nagyon bírtad megelõzni mondjuk nem hagyta magát az egyenesben is nekem jött 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

b-type
ahhh...ez most jó volt, Ferrari FX 19 versenyzõ, abból 11 aktív.
már kezdtem mérgelõdni mert a pole-t egy vágással szerezték meg (Monza), aztán versenyen megpörgettek, ...jöttem fel, majd nagyon szerencsétlenül értem utol egy arcot az Ascari bejáratánál, és nekimentem 😞
..bevártam bár csutka mindegy volt, célvégi sikánra kilökték...gondoltam egy hülye DE nem 😄
Akkorát csatáztunk végig mint állat, kergetõzve feljöttünk a 4.-5. helyre majd utolértünk valakit ami megzavarta ezért beelõztem, és mint kiderült ez volt az utolsó kör (nem is néztem), megpróbáltam még a parabolica bejáratánál feljönni a dobogóra, de nem lehetett.
Ez most tök jó volt, ezzel megyek aludni 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Pedig simán beoirod hogy bumpy és megtalál, na mindegy, megyek én is kicsit almáéra 😊