| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
A Honda Civic az bátran autózható, viszonylag hiteles és jól csatázható.
DE
A Seat Ibiza VR5 Turbo az nagyon hangulatos! :)
Na aki csinálta az kb. sejti milyen az amikor egy bődület súly/lóerő arányú UTCAI autót pályára visznek :DDD
A fék az lófsz, és nincs is állítási lehetőség (nagy piros pont!), az egész autón érezni hogy a lóerő köré építettek mindent, bárki is húzta fel ezt az autót, a felsorolt beépített cuccok sztem kb. azt adják amire lehet számítani.
Az autó egy ratyi a pályán,... amilyennek lennie is kell, totális átépítés nélkül.
Szerintem nagyon hangulatos, a féktáv az annyi, semmi 50méteres tábla 180km/h-ról...
A kanyarbemenet és kijövet, nem könnyű, mert minél több az erő annál egyenesebben megy az autó (FWD sajátosság), és 100%-s turbó mellett van erő.
Szal féket korán venni, ívet választani, kanyarközepeket át kell gurulni, és csak laposan lehet nagy gázzal kijönni.
Sztem nagyon hangulatos, az F40-től vártam ilyesféle hangulatot, meg is lepődtem hogy ettől a turbós Ibiza-tól jött. belső nézet, tiszta feeling.