| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na így már akkor értem, köszi. :)
Mert igazából hallottam már olyat is, aki azért mondta azt, hogy drága, mert kevés a gyári tartalom - de ugye aki elég régóta nyúzza az rF-et, az tudja, hogy az ISI nem a gyári tartalmakról volt híres.
AC-ban talán részben ez a kellemes szerintem, hogy a korrekt fizika mellett még a tartalom is rengeteg. Nekem perpill kicsit azért jön be jobban az rF2, mert nagyon tetszik ez a változó körülmény, no meg a korábbiakkal ellentétben, eléggé oda is kell figyelni az első körtől kezdve a technikára. Bár utóbbi 2 hétben nem próbáltam az AC-t, de ugye megjött ez a dinamikus dolog, amely még érdekesebbé teheti/teszi a programot. Ha még jön a változó időjárás is, akkor már egyértelműbb lesz számomra is, hogy egy AC miért jobb választás egy rF2-höz képest. :)