Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nos elsõ tapasztalatnak azt mondom nem rossz. Monza T1-ben igen fura dolgok történnek. tömegbaleset, és az autók kerekei minha kiszakadnának, majd vissza a helyükre. 😊 Autók felrepülnek, meg ilyenek.
Maga a net kód viszont használható 23 emberrel is, bár fps 40 körülire zuhant 70-rõl (single)
b-type
Én majd csak holnap hajnalban férek hozzá 😊
megnéztem gyorsba ezt az AI-t, hát ja...majd vissza kell biggyeszteni a multi elõtti állapotot.
Most egy darabig Multi lesz nálam, meg Nordschleife a Fiat500-l.. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Igen, újból buta lett, és eszi a processzort végtelenségig, mikor tanácstalanul gondolkodnak, hogy merre tovább 😊) Még ha fél körrel mögöttem vannak ,akkor is .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17
A múlt héten ezzel kínlódtak. Írták, hogy a multi bekavart a single módba - nem is kicsit - és kiakasztotta azt. A franc sem tudja, hogy mi volt a gond, de most az AI teljesen elhülyült.

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

lac coo
Igen, pont ezt akartam kérdezni 😊

Nem tudom, de nekem laikusként tökre úgy tûnik, mintha egy régebbi SP verziót foltozott volna össze a multival 😊))

Ginger17
Hja... 😞

“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen

SirAlo
Amugy a multi resz miert befolyasolta a singlet?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ginger17
<#hehe>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Én örülök, hogy van multitok, engem annyira már nem izgat megmondom õszintén, nincs idõm készülni, öreg vagyok ,stb...bulinak jó lenne, de nem így, hogy várogatok ész nélkül ....
De Kunost is sajnálom, amit eddig összehozott szépen mûködött úgy tûnik kezdheti elölrõl ....

Lehet jobb lett volna várni ezzel a multival még egy pár hetet ... Csak hát, ugye amit kapott szerencsétlen..adddmárki addmárki ! 😄DD

kigyi
Jó volt csak a 2-es szerveren nagyon egyedül voltam.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dietrich
én meg a pénzemet! <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szabi
GTR-Masters-es elsõ verseny tapasztalatai

ütközési modell = snooker

vezetési élmény zseniális még mindig

ha leakarom venni a játék hangját hogy halljam a TS-t, ki kell lépni a szerverõl.. váltó beállítás szintén.. :/

Z4 GT3 mûszerfala világíthatna felkapcsolt lámpánál 😄

rajtnál egyjátékosba stabil ~50fps (volt eddig), multi rajtnál 45fps megvolt stabilan, utána a 48 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ginger17
Kell a francnak a multi... Amikor az ember hazaesik a melóból és tolna egy fél órás versenyt, nyilván nem fog "búkingolni", meg idiótákkal idegesíteni magát a publik szervereken. Kérem vissza az AI-mai azonnal!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Multihoz még nem fértem hozzá, GT nem izgat annyira, más meg nincs 😊))

Tiszta retro érzés az AI, elfelejt kanyarodni, megy ki a homokba az összes, tiszta lol 😊
Nurburgringet nekem be se tölti, megáll a listánál nem indul semmi, majd alt-tabra látom ,hogy leállt az egész .

Ami a szokásos faszság, 150 óra AI verseny után hülyének néznek a forumon, mondván semmi baj vele, rosszul vezetek 😄DDD Hát csak látom már ennyi idõ után, hogy szar .....

alma2
Eddig jatszhatott az A.I-val, a kovetkezo buildben, mar ki is veszi, igy egyenerteku lesz az iracinggel 😊
De ez a bookingos otlet biztos onnan van, az hasonlo.

szerintem

õ az AI miatt idegeskedik, ami egyértelmûen single 😉
alma2
Igen, de gondoltam ez egyertelmu 😊

szerintem

lac coo
Multi ?

alma2
Nem ertelek Laccoo, 20 perce elinditottam a jatekot kb, mentem qualify-t, utana versenyt, tok jol ment, most lett vege. 3. hely 😊

szerintem

lac coo
Na asszony hazaér, csúnyán kiosztom Kunost a forumon, csak én írni nem igen tudok angolul, valamit értek belõle de írni 😄DD

Ginger17
Majd a GRID... most mit izélszmá' <#idiota>

Ginger17
A Nürburgringen a hatodik kanyart képtelenek bevenni. A sóderágyból jönnek vissza, amíg egy körön 20 másodpercet kapnak tõlem 100%-on... érted?! Tõlem!!! Szenzációs! <#vigyor>

lac coo
Csak idegesíts !!! 😊))

Eddig meló után mentem 10 kört, tök jó volt, most meg használhatatlan 😊))

Assetto Corsa | VSR - GTR Masters - PSRL | Test Race | Balazs Toldi OnBoard
Ginger17
Szórakoztok ti ezzel a sz@r multival, miközben nem veszitek észre, hogy az AI úgy elhülyült, hogy sorjában szedem össze azokat az achievmenteket, amiken eddig vért pisáltam... <#banplz> Minden rosszban van valami jó.

lac coo
Leteszteltem... elõl mentem egyszer csak irgalmatlanul lesett az FPS, senki se elõttem se utánam ....Megnéztem replayt, az AI szadizta egymást tömegesen egy kanyarban mögöttem fél körrel. Tuti visszapakolt valami régebbi verziót 😄DD

😊 cool
Mondjuk a chat sem szereti az ékezeteket.
kigyi
Speciális karaktereket nem tartalmazhat a profil név.... Ezért fagy ki.

Alexease
Nem mindig van szinkronban. Meg neha anomalia van. Nalam az elobb: booking, ido lejar, Join, szerver full (ketten voltunk😛), alt-F4, jottem vona bongeszni, es kozben meggondolta magat, es elindult a program😄
alma2
jobb felul, a lakat mellett, ha az emberkere rakattintasz, akkor csak a bookingos szervereket mutatja.

Tudom nem ez volt a kerdes, csak leirtam 😊

szerintem

Valószínûleg itt is lesz vele valami, mert sok lesz a nyígás. 😊
Csak idõ kérdése.
refreshelni kell és jó lesz.
lac coo
Nem lenne bajom vele, ha legalább foglalni lehetne a helyet, vagy valami ... 😊

De nem nézegetem fél órákat mikor lehet épp belépni valahová ...

Azért egy multinál manapság meg szokták ezt már oldani, hogy be lehessen menni event alatt is ....

Szabi
namost akkor hogy is van ez ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem tudom miért kell ez a booking, de az eddig olvasott találgatások szerintem mellé lõnek. Talán még Alexease autó betöltögetése áll a legközelebb, de mivel a festések inkább kliens oldalikak, ezért ott is bibizik valami. Nemtom, de valami oka biztos van.
lac coo
Hát én le is szarná mez ta kezdetleges multit, megvagyok én anélkül ,de legalább a másikat békén hagyta volna, emiatt a vacak miatt érdemes volt nagyon azt is szétbarmolni .... akárhol nézem buta az AI, és megeszi az FPS-t, pont mintha 5 verziószámot visszamentünk volna 😊))

Alexease
Nalam mar a ServerLauncher sem indul el😉 Pedig azt most nem frissitette.
Valamit elpiszkaltam?!😄DD
Nem kéne a szervert is felupdatelni és újraindítani? Már vagy 3 update kijött ma, sztem a szerver exe is változott...
Alexease
Eppen azert van Booking, mert a tobbi session-ben nem tud beleptetni senkit😉
Mastersen practice session loop-nál, kör végén restart helyett elvesztek a játékosok az univerzumban, ill párhuzamos univerzum keletkezett, mindenkinek a sajátja, úgy hogy nagyon veszélyes játék ez. 😊
lac coo
Ez így engem sem hozott lázba, használhatatlan, annak meg, hogy még a singlét is elrontotta, külön gratulálok neki ! 😄D

Dietrich
akkor úgy látom holnap inkább nézem az Indycar versenyt a digin.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Annyi jó utcai autó van, azokat tényleg senki nem szereti ? 😊))

A többség akkor a három darab GT miatt vette meg ..? 😊)

TeeBeee
Én kb. 15 perc alatt bejutottam egy GT3-as szerverre, miután kihulltak a retardáltak tudtam nyomni egy jó versenyt. De botrány mennyire fapad az egész. Ebbõl fél év múlva lesz talán valami.

bardocz
Szimplán kidob a menübe, az eredményeket nem tudtam átfutni.
lac coo
Amúgy csak versenyt loopoltatni nem lehet ? Random rajtráccsal, változó pályával, 10 körrel, 3-5 perc bookingal ,akkor azért jobban pörögne a dolog ....

lac coo
Ez egy baromság....ilyen rendszert még csak el sem tudtam volna képzelni egy multiban 😊) Így nem lehet publikban tolni, ki az aki ott ül , várja hogy beléphessen ,fõleg ahol hosszú az edzés, idõmérés ....

Lehet IR féle elõre bejelentkezést akart, aztán ez lett a vége 😊)

barcalaci84
valóban😊
a booking úgy lenne jó ha bármelyik session alatt lehetne ha van még hely a serveren...
akkor töök jó lenne, de így ...
barcalaci84
remélem minimum az egyik szerver megtelik, nagyon kiváncsi vagyok úgy h fog futni...
kigyi
Több mint 1 órát ültem mire elcsíptem a masters-es bookingot és 2x sikerült is, de belépnem még egyszer sem 😄 Képzelheted mekkora lett a fejem.