| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MasterMason #17596 Persze nyilván nem kell mindenben egyetértenie két embernek, de mondom azért én látom mit csinálnak sokan, és főleg fiatalok. A 2500 forintos fű az nem sok, a 400 forintos redbullból napi kettő nem sok, az ezer forintos marlboro sem sok naponta, kifizetni 5 ezret mert xy-on tekergeti a potit egy lemezjátszón nem sok, ott elkölteni 10 ezret egy este az sem sok, aztán reggel bemenni a mekibe ezer forintos bigmac-et 400 forintos kólával inni az sem sok, megvenni az iphone-t 160 ezerért az is oké stbstb.
Valahogy mindig mindenkinek minden olyan dologra van és jut pénz, amit ha összeadna évente, akkor rájönnének sokan, hogy ha csak három évet is játszik majd egy ilyen full felszereléssel 300 ezer forintba kerülő kormánnyal, akkor hónapokra lebontva valójában csak havi tíz rugóba került az egész, valójában csak annyit kéne visszafogni havonta, hogy az estéit a lehető legkényelmesebben töltse minimum három éven keresztül a kedvenc hobbijával...
Én így vagyok ezzel, és persze tiszteletben tartom, ha valaki másként látja. Fanatec téma részemről lezárva. :D