Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg azt mondom, mint sokan, hogy minek rohanjanak. Közelben sincs egy olyan játék, amit mostanában jelenne meg, és konkurencia. Van idejük jót csinálni, hát akkor legyen tényleg jó.
alma2
hat errol tudnek mit meselni 15 eve van némi kozom hozza minden oldalrol 😊

A lenti sorokat ugy ertettem, hogy szemely szerint en kiprobalnam, annak tudataban is, ha egy fel ora mulva kivag, ha csak hasonlo problemai vannak. Eleg csak az AAA-s cimekre gondolni, amik honapokig jatszahtatlanok meg kiadas utan is a nagykozonseg felenek, mert gyakoraltilag nem mukodik benne ez meg az. Persze igy egyertelmuen kevesebb negativ reklam fog keringeni a neten, mert egyszeru vasarolot nem erdekli, hogy vilagit a beta felirat benne vayg sem.

szerintem

kigyi
Az már stressz teszt 😊 Annak még nincs itt az ideje egyenlõre stabilitás és a bosszantó hibák javítása van soron.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

A szoftver tesztelés nem abból áll, hogy Pistike benyögi, hogy szar mer' lefagyott a második körben...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

alma2
Elso video utan neztem, hogy remelem nem ketten tesztelik a multiplayert. Na es nem csak 5-en, ahogy a masodik videon.
Szerintem tenyleg sokan lennenek azok akik akar orankenti fagyasokkal is bevallalnak a mokat egy ideig.

szerintem

2 multiplayer video amit talán nem telefonnal rögzítettek:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093576214886&set=vb.1651916137&type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=10202093682177535&set=vb.1651916137&type=2&theater
lac coo
De en kapasbol kikapcsolom :-)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
De mivel van benne,így nem olyan egyszerû megmocorogtatni...
lac coo
Bar piszkalja ezeket is folyamatosan, mert pl. Bmw gt sokkal izgibb lett mint volt regebben.

barcalaci84
Mondjuk szerintem jobb ha a problémaelharitason dolgoznak,és nem blogolgatnak...
lac coo
Na de egy GT is tud mocorogni, en meg ebben vagyok biztos, nem veletlen kerul bele TC.... 😊

barcalaci84
Hát ez az😊
Az mocorojon ami az életben is😊
lac coo
Mondtam is hogy nem mindegyik . 😊

barcalaci84
Hát itt az F40 is az😊
Ha ez se mocorogna, akkor már rég igazat adtam volna neked...
lac coo
Majd a RUF nal kiderul, az tuti mocorog, eletveszely 😊)

Amugy a kigyorsitasnak is lennie kellene egy hatara, nem csak a padlo...
Csekely oldalero mellett is van az a pont mikor nem gyozi a gumi es megporog, nem csak akkor mikor az oldalerot nem gyozi mar, es attol csuszik meg, porog ki .

barcalaci84
Meggyõzõdésem h egy GT autónál pl nem ilyen egyszerû megmocorogtatni az autót...
Ahhoz túl stabilak ezek,és csak határon érezni h nem is olyan egyszerû az amit a tv-ben lát az ember...
lac coo
Az nen fugg a hataron autozast, ha eltekerem a kormanyt alacsony sebessegnel es padlot rugok illene valaminek tortennie, nem szukseges hozza, higy a sebesseg hatar miatt az auto oldaltartasa is hataron legyen.
De ez tuti valtozni fog, azert a gumi meg nem az igazi, nkp messze tobbet tud.

Persze nem olyan veszes, nekem igy is jo......De elvezetesebb lenne ha neha mocorgna kicsit.

kigyi
Igen egy részletesebb fejlesztõi blog jó lenne fõleg, mert ugye vett az ember egy beta játékot és jó lenne akkor már tudni mi mikor hogyan 😊

Jó lenne tudni, hogy min dolgoznak pontosan. Önmagában a netes kapcsolat nem lehet olyan nagy szám, hiszen ez tiezen-éves játékokban is jól mûködött. Gondolom, sok újdonságot most kötnek még be (box, sérülés modell stb.). Azt viszont nem értem, hogy ezeket miért nem engedték el elõbb? AI-val is lehetett volna ezeket a funkciókat tesztelni.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Mondjuk amikor azt írták, hogy nincs péntekhez rögzítve a megjelenés, akkor az azt jelentette, hogy tuti késõbb jön, így nem is ígérgetnek péntekre. 😊
barcalaci84
Mondjuk én nem bánnám ha kuldenenek egy kulcsot a betabuildekhez... Önzetlenül segítenék 😊
Szabi
majd jön amikor kész lesz.. fölösleges ezen izgulni hogy jaj mikor jön.. inkább akkor adják ki ha késznek érzik..

"Nulla tenaci invia est via"

kigyi
Multiról semmi hír? Újabb bugok vagy mi van?

barcalaci84
Ha tényleg az autó hatásának közelében mész akkor itt sincs esély padlogazzal kigyorsitani...
barcalaci84
Belsõ kamerás felvételekbõl pl gt3-nál azok az autók rohadt stabilak...
Ha nem lomha 1-es sebesség i fokozat van beallitva akkor simán kiporog az is,hiába a tc...
Az autó hataranak közelében lévõ viselkedest varsz el úri vezetés mellett
Bár nem próbáltam ki az összes autót határon, de megmondom õszintén, én nem tapasztaltam ilyet. Tudom volt már róla szó, és volt pro+kontra, de nekem is az a véleményem, hogy ha feszegeted a határokat, akkor bizony mindegyik mozog. Tulajdonképpen nem is értem, hogy miért ne mozogna, hisz annak az autónak az a határa. Ha nem az lenne, gyorsabban lehetne vele menni. 😊
lac coo
Hat azert van auto boven, ami egyesben kanyarkozepen padlogazon meg sem mozdul........A takony se jo, de ez sem . 😊 Videokon biven ugy latom, higy felgazzal gyorsitanak csak ki.De ez nem zavaro, meg majd javitja is gondolom ......Meg nem is mindegyik auto ilyen.....

+1

Pontosan ezt érzem a játékban én is.
barcalaci84
nem az hogy nem szeretetem, csak még nem jutott rá idõm...😊
inkább olyan autókat vezettem eddig amik versenyzésre is nagyon jók...
mert én a multit várom😊

ezt a kicsit jobban tapad mint kellene dolgot meg én nem nagyon értem...
én azt vettem észre h ez a "nagy" tapadás minden autónál csak egy bizonyos pontig érvényes...
míg "lassan" megyek szerintem evidens h jól kell tapadnia... ha a határ alatt 4 mp-vel körözik az ember , akkor még jó h tapad mint a dög 😊

szerintem pont ezt találták el nagyon jól az AC-ban, h nagyon hamar úgy érzem h milyen király kört mentem, aztán szép lassan javítok még rajta 4-5 mp-t kiszenvedve...

a többi szimmel pont ez az egyik bajom , h már relatíve alacsony tempónál is ez a "takonyszimulátor " érzés fogott el...
"lassan "körbemenni szerintem a valóságban is képes lenne szinte bárki ezekkel az autókkal, a többi szimnél meg azt érzem h meg kell tanulnom a játékot h hogy kell vezetni...ami minden csak nem valós
tesztvezetéseken se szokták szanaszéjjel törni a verdát az emberkék illetve a "szupercarokkal" is elboldogulnak a focisták😊
lac coo
Hát...ha nem szereted az ilyen picit lassabb, picit esetlenebb autókat, akkor lehet, hogy nem fog tetszeni ! 😊

Bár igazából ez egy fenevad az utakon, itt azért a legtöbb autó kicsit lomha, kicsit túl stabil, kicsit jobban tapad mint kellene ....

barcalaci84
mindenesetre holnap kipróbálom a kocsit (ha nem lesz multi 😊 )
barcalaci84
minden autóra sor fog kerülni elõbb utóbb , csak valahogy mindig valamelyik kedvenccel akarok kezdeni mikor elindítom és valahogy ottragadok...😊
a KTM-et az F40-et , az e30 GR A-t , a lotus t125 s1-et a GT autókat nem nagyon sikerült még megunni...így meg ritkán próbálok újat😊

OPen Wheler is van sok más programban , de valahogy egyetértek az InsideSimracing-esekkel h a t125 s1 a legjobb OW szimuláció eddig valaha...

GT-knél gondolom IRacingre gondolsz h jobb lenne , de mondjuk ezzel is tudnék vitatkozni (bár tudom az szinte szentégtörés 😊 )
lac coo
Visszaváltásnál nem jól idõzíti a blipet és a kuplung kiengedést ...

Menjél ezekkel is bõszen, GT van máshol, sõt azok máshol jobbak, ilyenek viszont sehol, ez a legjobb az AC-ban ...😉

barcalaci84
sose mentem még ezzel az autóval😊 (ahogy az autók felével se így 200 óra játékidõvel😊 pillangósakat amúgy se nagyon csípem csak a GT-ket meg t125-öket)
mi baja van egyébként?
lac coo
Akkor félautomata, , nna ! 😄

barcalaci84
hát ha pillangóváltó van akkor h jön ide az automata váltó?
barcalaci84
ez ma már az ötödik 😊
Changed Depots 18 minutes ago
lac coo
Hát nekem mást nem sikerült abban az autóban, igaz gyárilag is olyan, nem is akartam mással ,de nem is szokta engedni a H-t, ha a kocsiban pillangó van 😄D

Ez :

Utcai gumival isteni ....persze nekem nem csak a GT létezik, az van mindenhol, ilyenek meg sehol 😄D

Alexease
Megneztem, most igy 5 meterenkent fekezgetnek😊 Persze 10%-os AI-val, vagyis ez nem bug😛
barcalaci84
szerinem automata váltót szinte senki nem használ , így szerintem még észre se vették ezt 😊
Alexease
Az AI csinalt olyat korabban (a nem publikus), amkikor lehuztam 20-30%-ra. Mar a startnal, minden 20-30km/h-nal saufekeztek, nem mertek gyorsabban menni😄 Feregmozgassal vanszorogtak Monzaban az elso sikan fele😄
lac coo
A kis nyitott Lotussal nem akarnak kezdeni valamit, olyan jó autó, de bugos visszaváltásnál az automotata váltója ...? Nem olvastatok valahol valamit róla ?

lac coo
Panikba esik !!! 😊

Alexease
Azokat a statisztikakat nem is ertem. Valszeg bug. Vagy valahogy a warezt is beleszamolja, de a regebbiek meg nem kuldenek adatokat?!
Mert az hogy nem megy tiszta versenyt, az OK. De az hogy 100km/h-t sem, az mar eleg vicces😄
Alexease
10% az eleg jo arany.
lac coo
Nekem még itt sem megy 😛

Alexease
Pedig itt ha megcsuszol, minden autoval lehet driftelni😊<#idiota>
lac coo
Jó, hát van 10 százalék aki még nem érte el a 100 Km/h sebességet .😊)
300-at a játékosok felének nem sikerült még ....

60 % még nem tudod menni egy tiszta versenyt sem 😊)

Szabi
Will it drift? Bronze-ot a játékosok 0,2%-a teljesítette eddig, a drift mode 10-es szintet (kb. 1perc csúszkálgatás) pedig a játékosok 9,4%-a teljesítette.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"