| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
:D
hát vazze a kettő nem ugyanaz :D
Én is büszkélkedtem már a csajomnak hogy 800-ért veszem a nokedklit (nagy agglegény alkat voltam világéletbe, csak a csavargás), ki lettem hahotázva...aztán rájöttem. :)
Ez alap, ha minden nap hozatod a kaját, a párod meg megfőzi az nem ugyanaz..ha árban nem is talán, de mennyiségben mindenképpen.
...
De a cigi az más, 625 dolog fontosabb mint ez a kormány, újzélandi kitelepülés, az érkező baba, az autóm..stb.
..és ez régen is így volt, hiába nem cigiztem, helyette belement a triálmotoromba, a kocsimba, pályabérletbe, mozira..mittomén.
Nem tudnék félretenni, a párom írja, osztja, boritékolja...így igen.
De a cigim árát ha félretenném, akkor gyakrabban vennék neki virágot, vagy mittomén...havi 10ezret füstölök el (3nap egy doboz) ehhez a kormányhoz két véig kellene nem cigiznek és annak árát megspórolnom (700euro + szállítás, alapmotor+Bmw kormány)...de tuti elmenne bármire, amire így is elmegy.
.. :)
ON: