| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
uhh...Mugello-n mentem ezzel a szörnyeteggel egy 8 körös versenyt, hát emlékezetes lett.
Nagyon kemény, az egész mezőny meghalt sokszor, én kb. kétszer. 22-n voltunk, A mezőny eleje nagyon jó volt, a lejtős döngetős részen csúnyán kaptam, nekem röcögött a kép (új sweetfx is befigyelt), de a többin nagyjából tapadtam. A mezőnyből 3-4 arc irgalmatlan lassú volt, gyakorlatilag bóját játszottak, egy volt aki állt a rajtrácson, és pont mi vertük ki....jól sikerült a kigyorsom a célra, bebújtam mintha lenne szélárnyék, és mögöttem meg jött egy jóval gyorsabb srác, ö meg mögém bújt, az elől haladó nem tudom mit képzelt de becélozta az álló autót, én kibújtam, mögöttem kibujt a srác, én elmentem az álló autó mellett, a srác centizve próbálta kikerülni, belerántotta a mögöttünk érkező jóval gyorsabb srácba...amiből lett egy olyan jó kis pattogás, hogy engem aki mindenki előtt voltam hátulról telibevertek. :))))
..
utána összeszedtük magunkat aztán hajrá tovább, onnan már eseménytelen volt. :)