Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BooMiller
LFS pl úgy mûködik hogy van dedi szerver saját, és lobbyn keresztül éred el, ez a fasza mert nem kell IP osztani😊

barcalaci84
egyrõl beszélünk😊
nyilván Kunosék is azért jófejek mert nekik az életben maradáshoz is létszükség h jó dolgot adjanak ki...
ezért jó h ez ilyen kis "garázsprojekt" és az AAA címeknek minõségben sajnos egy nem megjelent játékkal szemben is simán alulmaradnak...
pedig a minõségre ott is figyelni kéne...

lényeg a lényeg: szerintem tök logikusan magyarázták meg h miért jövõhéten lesz update és nagyon jól tették h így döntöttek...

simán lökhettek volna holnap még 1-2 autót meg some AI impovments😊 és a multit meg kiadták volna 2 hét múlva...
vagy másik verzió: leírják h Húsvét miatt szabadságunkat töltöttük ezért nincs update ,csak 2 hétmúlva kaptok valamit (mint pl karácsony után) abszolút megértettem volna ezt is...
Alexease
A Codies-szel es az F1-sorozattal teljesen felesleges osszehasonlitani😉 Nem azert, mert az nem szim, hanem tejesen mas ceg, lehetosegek, koncepciok stb. A Codies az F1-et evente kiadja, multiplatformra, milliokat adnak el belole. Nekik nem az a celjuk, hogy egyszer egy jo programot osszehozzanak, hanem az, hogy evente eladjak, lehetoleg minnel tobb embernek😉 Ha az elozo evben buknak 10-20% felhasznalot, a kovetkezoben kitalalnak valami extrat (pl. a regi F1 autok es palyak) vagy promociot (vedd meg es meg kapsz akarmiket), es visszajon a veszteseg. Ha nem, ott van meg 2 huzocimuk (DIRT, GRID), barmikor bevethetik azokat is (az engine mindenhol ugyanaz, a tartalom meg sokadlagos😛).

A lenyeg, Kunoseknak es a tobbi hasonlo, a Coides-hez kepest garazscegnek (hozzajuk kepest az iR is garazs project😛), kotelezo valahogy megtalalni a kozvetlen hangot a felhasznalokkal es hosszutavan gondolkodni.
Kunoseknak ebben 5 ev munkajuk van benne, es meg 2-3 evig tuti reszelgetni kell es tolni hozza a DLC-ket.
barcalaci84
azért 3 évvel az elsõ játék megjelenése után azt gondolná az ember h egyre kevesebb hiba lesz...ehelyett még nagyobb hibák , a meglévõek pedig leszarva 3 éve
Codemastersék bevallották h a 2013 -at speciel nem is tesztelte online egyáltalán...
Kunosék is simán vártak volna még 1-2 hónapot és kiadhatták volna 1.0 -ként...én is meg te is megvetted volna ugyanúgy...
a tartalmak jó része már rég kész van náluk is, ha csak aprofitra mentek volna rá simán kiadhatták volna 1.0 ként pár hónapja egy rossz AI-val és egy teszteletlen multiplayerrel...

eddigiek alapján nekik elhiszem h megjelenés után s lesz support...
ha pénzt akarnak muszáj lesz nekeik mert ha nincs support kevesebb DLC fog fogyni...nem hülyék és látszik h nem csak a hirtelen profit számít...
lac coo
Gyakorlatilag õ sem javít, szupportol semmit, csak igyekszik megcsinálni a játékot 😄DD Majd azt várjuk meg 1.0 után mi fog történni, Codemasters készen adja ki, ha ott is úgy indulna, hogy se multi ,se autó se pálya, akkor ott is hetente jönnének a buildek 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

barcalaci84
hihetetlenek vagytok...😊
olvassátok el az EGÉSZ közleményt és akkor talán nem írkálnátok ilyen furcsa dolgokat...
ilyen jó, normális kommunikáció illetve szoftvertámogatás fejlesztõk részérõl sehol máshol nincs...
nem felvonulni fognak a fejlesztõk holnap 😊 hanem munkanapon akarják a multit kiadni mert nyilván lesz gebasz (kész címeknél összeszokott omlani megjelenés napján a multi, a steam stb😊) és talán munkanapon könnyebbben el tudják hárítani a szervercég miatti hibákat is...

" but in order to properly test in public the multiplayer mode, we need to get the best technical support possible"

és leírták világosan h az ünnepes dolgon kívül mia a másik ok h jövõhét péntek a Nagy Nap:
"and also in order to improve multiplayer functionalities and to develop some additional features, tomorrow's release has been shifted to Friday 2nd, May"

gondolom azért tisztában vagytok vele h Early Acces játékot vettetek...
ak most teszteli , játszik vele , az az jelezheti nyugodtan a hibákat és azok nagy eséllyel javítva is lesznek...

példát vehetne a Kunosékról a játékfejlesztõ társadalom...
nem tudom más szimeknél milyen támogatás van/volt de egy példát csak leírok:
F12013: 1 rengeteg ígéret marketingszöveg stb
2megjelent hivatalosan demo , bétateszt nélkül
3 elsõ nap kiderült multira alkalmatlan a játék (többsége 3 éve létezik😊
4 pár hét után jött patch ami csak lényegtelen dolgokat javított
5 jött még 1-2 patch ami már valamit javított de sajnos nem eleget
6 Codemasters rájött a megoldásra :megszûntette inkább a hivatalos fórumát 😊
7 a marketingszöveg szerint az f1 2014 über jó lesz LOL

ez csak egy példa de sajnos ez a jellemzõ
Egyébként maga az nagy bátorság volt Kunoséktól h ezt az Early Access-t ilyen módon vállalták be...Más fejlesztõ nem mert volna ilyet h megígéri a 2 hetente új update dolgot...

lac coo
Serulessel meg roncsderi, melyik a jobb ? 😊)
Ha mar lokdosodes van reg megette a fene....Nagy serules rf-ben sincs megis elvannak....Ha olyan a kozonseg, hogy vigyaz egymasra, nem szempont a serules......

De ne karogjunk elore, lehet hogy lesz serules, az utolso buildba bennt marad a tores elso fazisa, gondolom tesztelik es veletlen....

lac coo
Serulessel meg roncsderi, melyik a jobb ? 😊)
Ha mar lokdosodes van reg megette a fene....Nagy serules rf-ben sincs megis elvannak....Ha olyan a kozonseg, hogy vigyaz egymasra, nem szempont a serules......

Sérülés nélkül, dodgem party lesz...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Biztos lesz benne hiba, hianyossag. 😊 Ezert adja igy ki, hogy lehessen tesztelni, aztan majd foltozza.

lac coo
Ne zsortolodj mar ! 😊

Mert mi pont hatalmas, megszallott multisok vagyunk ,rengeteg idovel.... 😊

Most akkor a multi miatt, pénteken nem lesz semmi? <#rinya>

Alexease
Nem a csuszassal van a gond, felolem 1 honapot is csuszhat, hanem hogy a realtime online koraban, megmagyarazzak az Olasz Nemzetiunneppel;DDD
Hát nemtom, eddig is kiadtak valamit pénteken, aztán kijavítgatták 2-3 alkalommal a rákövetkezõ héten 😊
Szabi
azért az-az egy hét nem olyan hûûûde nagy csúszás.. viszont ha még így is lesznek hibák akkor különösen kellemetlen lesz számukra... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Ez szintiszta magyarazkodas, tejesen felesleges es atlatszo a dolog;D
Nem hinnem hogy Kunosek felvonulnak az unnepen (AC tablakkal😛), es ha egy web/szerver szolgaltato unnepnapon hasznalhatatlan, az mar regen rossz😉
lazan kitolhatnak hetvegen vagy hetfon, de itt inkabb az 1 het pluszt akartak megnyerni.
Alexease
A dedikalt az a fajta, amit sajat szerverre feltelepitesz, konfigolsz es hasznalsz.
Talan/valszeg lesz, de tippem szerint a warez es a lehetosegek miatt esetleg megprobaljak sajat rendszerrel megoldani.

Majd kiderul, az elso megjelenesnel mar az is jo lenne, ha ok inditgatnanak fix szervereket, valtozo palyakon, minimal (~10) emberrel, egyforma autokkal, es akkor valszeg 5-10 koros sprint futamokkal...
Tomsteel
Hétfõn kiadni update-t olyan nagy bûn lenne? <#falbav>
Elsõ mondatnál már fogtam a fejem...

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

B0GE5z
azért remélem normálisan összerakják a multit, legalább valami hasonlóra mint pl race07ben

barcalaci84
gõzöm nincs h a dedikált szerver h mûködik😊
de ingyenes public az biztos lesz már most is...
a leírásból csak annyit értek h a free servereken kívül saját servert is lehet használni
Alexease
Valszeg tevedek, mint mindig (<#idiota>), de ebbol nekem annyi jott le, hogy a sajat lobby szervereiken keresztul lehet majd online-ozni, azon keresztul inditani versenyeket. Lasd pl. ACR.

En a dedikalt szerver lehetosegre gondoltam, amikor a sajat gepeden ott az EXE, inditod, konfigolod, IP-t osztasz es hasonlok.

Bar ehhez a progihoz, foleg egyelore, boven jo az ACR-szeru lobby megoldas.
bardocz
Köszi, ez már betölt.
barcalaci84
We have also made investments to set several free public servers for our users and a proper lobby for servers created by, users, leagues, simracing websites and so on.
lesz free public server is...
Szabi

Alexease
Egyszerubb lett volna, ha leirjak, kell meg egy het, nem varialnak az Olasz nemzeti unneppel😉 A Steam-es megjelenest nem izgatjak az unnepek;P

Valszeg az online tamogatas miatt van kavaras, ugy nez ki nem lesz (egyelore) free dedikalt szerver, csak altaluk biztositott lobby. Jogos, hogy unnepnapon, a hetvege elott necces szervert tesztelni. Az Olaszoknal a munkanapi support (szerver szolgaltato) is necces😉))))

Akkor holnap nem lesz semmi update, ez a lenyeg;P

bardocz
Köszi. Már csak az kéne, hogy betöltsön.
oneal1
ohhh wazzzeee, túlizgultam!!😊

!Forza Ferrari!

Szabi
május másodikán jön.. 😄

Én úgy értem, hogy jövhét pénteken lesz multi.. lehet nem jól értem 😄

oneal1
face-re most dobták ki hogy jön holnap a multi!😊

én ráérek!!!😄

!Forza Ferrari!

Szabi
áááá dehogy... #10470

Szabi
assettocorsa.net/forum/tracks-modding

Blenderhez készülget egy exporter 😊

bardocz
Nade honnan lehet leszedni ezeket?
Szabi
már korai verziós Eastern Creek Raceway is van 😄

lac coo
Off.: <#banplz><#szeret>

TeeBeee
Ekkora promóval 0.8.7.5 is lehet. 😄

Skypack
A 0.8.7 után azért elég szemét lenne egy 0.8.8 <#idiota>

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

barcalaci84
Mondjuk most engem nem lepne meg ha nem lenne update pénteken...
Húsvét volt illetve pénteken is valami unnepnap van Olaszországban...
lac coo
Miért, jön a 0.9 ? 😛

Norbi1990
Hát nem bánnám 😄
TeeBeee
És vajon a 0.9-cel jön a multi is? Ne legyen igazam, de szerintem nem.
Multi + 458 GT2 egy remek Péntek estét eredményezne. <#taps>

Alexease
Azt majd hozzacsapjak valamelyikClassic DLC-hez😉 Ahhoz talan lesz regi Spa is😛
lac coo
Mindegy , akkor auto 😊 Ha ket het utan csak egy auto van, mar sirunk 😊)) Pedig megszoktam, hogy jo ha felevente van valami. 😊

Amugy Monza dontott nyomvonal nem lesz most ?

Alexease
Nyomvonalat ok sem vakdosnak hozzank, se Mugello-bol se Silverstone-bol nem kepesek odaadni azt a maradek 1-1 nyomvonalat😛
lac coo
Az a baj, hozzaszoktunk a johoz ! Soha nem volt ilyen, hogy kethetente hozzank vagtak egy-ket jo autot, vagy nyomvonalat 😊)

Alexease
Ha igy haladnak, akkor lazan😄DDD
De a Nord nagy falat, sok autoval, azt nem lenne erdemes "elpazarolniuk" holmi 1.0-ra😄DD Tul kozel sem adhatjak ki, mert abbol lazadas lesz;P

Ha ugy erzeik nagyon csuszik az 1.0, erdemes elotte/eloszor bejelenteni, hogy sajnos a Nord-os DLC csuszik decemberre. Aztan 2 het mulva az 1.0 csuszik szeptemberre;DDDD
lac coo
Ironia ! 😛 Lehet belefer meg a Nord is az 1.0-ba ! 😊)

bardocz
Jaja, Spa.
Hungaroring max azért kéne, mert kitudja, egyszer kijutok rá autóval. De versenyezni rajta, pf, borzasztó 😄D
Mondjuk én egy laser-scan hungaroringnek jobban is örülnék! 😊