• barcalaci84
    gyere nyugodtan hisz fair versenyző vagy...

lehet rosszul fogalmaztam, nem értek egyet veled inkább...
    tehát azt akarod mondani h az lenne a jó ha 8 kor újraindítanánk a servert nem foglalkozva azokkal akik épp csatáznak a serveren, mert te nem vagy hajlandó be cstlakozni és kivárni h befejezzék...(közben már játszhatsz vagy csinálod a dolgodat...)nem órás futamokról beszélünk amúgy sem...
    múlt héten mikor 5 kör volt a NOrdon a program , akkor így jártunk el 8 kor újra lett indítva a meghirdetett időpontban...
    de h 5 vagy "rossz" esetben 15 percet nem tudsz várni (közben akár játszva) az rohadtul nem arról szól h neked nem lenne időd...akármennyire is ezt a baromságot hozod fel néha ...
    ha 30órás futamok vannak az a bajod h az komolytalan ha hosszabb akkor nincs időd stb... kurvára össze-vissza beszélsz...

de tegyük fel 8 kor újraindítanánk , nagy összegben fogadnék h akkor azt mondanád 20:11 perckor h neked nincs időd várni a 8 órát és mivel már pont elindult a verseny így nincs értelme az egésznek és szar az egész...

pontosan mit is vársz Kunostól ez ügyben , mert az se világos...
    freejoinnal bármikor ki beléphetsz...van restartolási lehetőség amivel tegnap éltem is a tömegbaleset után (bár én megúsztam) és újraindítottam (eli s jött utána mindenki szépen)
    nincs join lag , nincs leszakadás , magával rántás mint ami szinte minden más multiban van...
    tehát nem tetszik a freejoin , de akkor h alakítanád át?
    race-n ne lehessen bekapcsolódni (mert ez is megoldható egyébként)

tényleg hajlok a változtatásra, csak győzz meg érvekkel: mert ez az össze-vissza beszéd ből nem nagyon értem h h javíthatnánk a dolgokat...
    lehetne máshogy csinálni a dolgokat ez igazából jelenleg rajtam áll...mert azért van állítgatási lehetőség bőven h h bonyolítsuk le...