| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Az ABS/TC kapcsolgatasaval semmi gond nincs alapbol. Ha mar van ra lehetoseg, ahol szukseges, ott lehet hasznalni nyugodtan.
Sot, a tobbi elektronika is termeszetes lenne, pl. a Ferraribol a full Manettio vagy a felfuggesztes allitas vagy tobb autobol (Lotus) az E-Diffi.
De sajnos a program ezen resze is Kunos-style lett, ha masban nem is nagyon, de ebben azert kicsit csalodtam, ezen reszen vartam kicsit komolyabbat.
Egyelore nem sok koze van ezeknek az allitasoknak az igazi autokhoz:/ Eleg csak a Ferrarit megnezni (elore programozott Manettio hianya).
Ezekben a super/hyper sport autokban, eleve nem is lehet kikapcsolni az ABS-t (utcai cuccok, alap kotelezo biztonsag). A tobbit (TC/SC/stb.) is valozo stilusban.
Hogy melyikben pontosan hogy mukodik, az passz, tapasztalatom nincs (
) es sajnos Kunos elgagyizta a dolgot:(
En spec csak a TC-t szoktam kikapcsolni es/vagy kapcsolgatni, mert azt nagyvaloszinuseggel lehet alitani (SC/EDIFF nincs gond, azok nincsneke az AC-ben).