• Alexease
    Az ABS/TC kapcsolgatasaval semmi gond nincs alapbol. Ha mar van ra lehetoseg, ahol szukseges, ott lehet hasznalni nyugodtan.
    Sot, a tobbi elektronika is termeszetes lenne, pl. a Ferraribol a full Manettio vagy a felfuggesztes allitas vagy tobb autobol (Lotus) az E-Diffi.

De sajnos a program ezen resze is Kunos-style lett, ha masban nem is nagyon, de ebben azert kicsit csalodtam, ezen reszen vartam kicsit komolyabbat.

Egyelore nem sok koze van ezeknek az allitasoknak az igazi autokhoz:/ Eleg csak a Ferrarit megnezni (elore programozott Manettio hianya).

Ezekben a super/hyper sport autokban, eleve nem is lehet kikapcsolni az ABS-t (utcai cuccok, alap kotelezo biztonsag). A tobbit (TC/SC/stb.) is valozo stilusban.
    Hogy melyikben pontosan hogy mukodik, az passz, tapasztalatom nincs () es sajnos Kunos elgagyizta a dolgot:(

En spec csak a TC-t szoktam kikapcsolni es/vagy kapcsolgatni, mert azt nagyvaloszinuseggel lehet alitani (SC/EDIFF nincs gond, azok nincsneke az AC-ben).