Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mindkettõ a játék része, azaz kinek ez kinek az jó.
A pályák-autók/pacák képnél nem az volt a lényeg, hogy lásd milyen autókat kedvelek, vagy milyen pályákat,hanem hogy lásd messze nem mentem még minden pályán, és messze nem minden autóval.
Valahol én két részre bpntom, egy azon pálya más 1:40 alatti köridõben, és más 2 perc, vagy 2.10-s köridõben. Éééértem hogy uaz a pálya, de még is más minden kerékvetõ és irányváltás.
Jó lenne Spa, vagy pár Amcsi palánkos pálya, vagy Bathurs-t..vagy sorolhatnám..
Ennyi van, majd lesz több, race07 minõségû konvertekre meg már nem igen vágyom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Raadasul valamiert (talan hogy izgalmasabb legyen), mintha beallitastol fuggetlenul, mindig 100-as beallitassal mennek?!?!
Kicsit belepiszkaltam a script-be, most Quickrace-nel (es elvileg az osszesnel), a beallitastol fuggetlenul, veletlenszeruen minden AI-nak mas-ams az erossege 50-100% kozott😉
Majd ha lesz kedvem es mukodik, nezek neki helyet a menukben, es csinalok hozza csuszkat a ket szelso ertek alllitasahoz (a mostani helyen mar nem fer ki ketto).
Assetto Corsa (v0.85) AI Strength Randomizer
Ha hagyomanyos uton vegleges allapotban szerettek vona kiadni, foleg elotte rendes demo-val, akkor az 2016😊
A kovetkezo eladasi hullam esetleg a veglegesnel (rendes AI, online, karrier, meg tobb tartalom lehetoseg) lehetseges, es valszeg csak demoval.
Nexgen-nek emlegetik, de lenyegeben semmi Nextgen nincs benne. Vagyis van, az nKP-hez kepest😉
De a lenyeg, hogy szukseges/kotelezo valasztas az rF2/iR[/cars] mellett/helyett, az egyeb futo programok mellett/helyett (R3E/SRW/ACR) is boven jo, a lazabb foleg kinezetre es autokra operalo jatekosoknak is jo, es talan a drifteseket is atcsalja az LFS-bol😊
Aki olyan rétegjátékot készít, aminek soha nem lesz akkora közönsége, mint az árkád játékoknak, nem szép dolog kapzsisággal vádolni.
De Kunos-tol jo ez, az autok jol sikerultek."
Igen, csak ez már a Steam-es közönségnél nem mûködik. Õk komplett játékot akarnak látni a pénzükért, pont lesz*rják, hogy az AC csapat 200 vagy 3 emberbõl áll. Mi régi motorosok persze elnézõk vagyunk, de azért Kunosék is tudják, hogy mit vállaltak, ez már nem garázs-project...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
De amit nem értek, hogy minden szavadban, commentedben csak negativitás, vagy cinizmus van. Nem értem, hogy miért vagy mindenen így kiakadva.
Fogadjuk el,hogy mi most részesei vagyunk egy olyan játék születésének, ami remélhetõleg éveken keresztül leköt majd minket. Biztos vagyok benne, hogy 1.0 sem lesz tökéletes, de senki nem mondta, hogy ott vége is a játéknak.
De nem is lényeges ne foglalkozz vele.
A képrõl meg csak annyit hogy lehet te látod melyik is az amirõl beszélsz,de nekem nagyítva,5800x1080-as felbontásban se látszik más csak elmosódott apró pontok sokasága .<#wow1>#wow1>
De ezzel sem kell foglalkoznod,tök mind egy hogy én látom é vagy sem,mivel ettõl még nem lesz több pálya benn egy darabig ,csak a kocsikat tolják bele.
De akinek már ez is sok annak egészségére.
Alapjában véve nem gond a sok autó,nincs vele bajom ,de azért ennyi idõ után nem ártana a pályákra is rágyúrni.....
De gondolom azok majd a fizetõs dlc-ben jönnek ,úgy csak jobban megéri a készítõknek....
A felhõk is jobb mint volt 😄
A 'kevés' pálya ellenére van olyan amit alig használok, autó meg bõven, ez a kép számomra elég jó képet ad melyik autót kedvelem, és melyiket nem, pályában detto, ennek ellenére hogy a játéknak szinte csak a felét használom, teljes a játékélmény:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De arra nem igazán jöttem rá hogy az AI 1/3-nak mért kellett bemenni az elsõ kör végén a pitbe........gondolom elfogyott a gumi,vagy csak tankolni kellett....,de mókás volt<#taps>#taps>
Gondolom még nem tudta memorizálni azt a rengeteg pályát ami benne van a játékban......
Egyébként így igaz - ezekben az új GT Lotusokban nagyon durva.
Kellene vmi fix gamma állítási lehetõség.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Amugy nem ertettem sokaig hdr problemajat, nekem sose feheredett ki semmi, most rajottem azert, mert ezt is csak belso nezetbol csinalja.
szerintem

Csak vizuális vagy rendes is?
nekem már ez alapján is a gx jönne be, holnap végre ki is tudom próbálni😊
!Forza Ferrari!
"Nulla tenaci invia est via"
Amikor az AI bemegy a pit-be, odaer a garazshoz, es oldalrol beteleportal, az sem rossz😛
Sajnos meg nagyon latszik, hogy programozasi kapacitasban es technikaban meg nagyonn-nagyon le van maradva egy valodi dobozos program elvarhato szintjetol.
De Kunos-tol jo ez, az autok jol sikerultek.
Bar kezelesre valoban kicsit a drivinggame-jellegu, de legalabb jo fizikaval es FFB-vel (bar ez meg kicsit oldstyle-nak tunik😛).
Erzesre/valszeg Aris/Marco paros adhatjak az iranyvonalat, ami inkabb a "jatekossag" fele tereli a dolgokat.
Update: de, igen, most nálam is rezeg mint az állat, valamit piszkált gondolom 😊
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
de attól még padlógázás részen simán felöklelnek ha nagyobb végsebességû autó van mögöttem...
"Nulla tenaci invia est via"
szerintem
szerintem
---
Mentem a két Lotussal, elég sínkocsik, de a kissebbik szerethetõ csontt gázzal 😊 A felhõk jobbak de még mindig csúnya a szine nekem. Race weekend-en nem akart kivételesn kinyírni az AI, beértem a 4. helyen.