| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
sztem ez marhaság, megpróbáltam reprodukálni Maggione első kanyarban a hurkán oldalról, szemből80-50-20-s sebességnél...de ilyen nincs.
Van egy kis zavar az erőben néha...valszeg ez lehet az amire azt írjátok hogy bug, meg begerjed.
De ez ami a videón van ez hülyeség...látszik egyébként az autó mozgásán hogy valami nagyon ki van lágyítva...az autó a videón úgy viselkedik mint amikor eldurran a tömítés mind a négy lengéscsillapítóban és nincs olajos csillapítás....kb. olyan lágyan mozog.
De
az alap autót nem lehet ennyire állítani, igazán talán a DTM-t, de ezzel nem foglalkoztam, mert egy valódi autót is be tudok úgy állítani hogy hülyeségeket csinál egy fekvőrendőre csapatva, olyat rezonál a futómű.