Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De fórumon is sokan írják, hogy valami történt vele 😊
Szóval látszólag felhõkkel bohóckodik, de azért készülnek ott egyéb más fontos dolgok is fû alatt 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem nincs bajom ezzel, piszkál ezt is azt is, sokszor képes vasárnap este javítást kiadni ,dolgozik ..... Bárhogy is nézem, próbálja értelmesen ötvözni a két stílust, szimulátornak is jó legyen, és a lazább játékosokat is kielégítse .Nem egyszerû feladat ...
Azt nem értem miért sír mindenki pl a multiért?! Ok. jó lenne ha lenne, de nincs . De miért hiszi mindenki, hogy azért nincs mert úgy gondolkodott, hogy inkább felhõket csinál, MP nem kell ezeknek annyira....
Azt meg felejtsd már el ,hogy 3 monitoron is ugyanúgy kellene futni, mint egyen! Hogyan ?! Szorozd össze bátran hány megapixelsz akarsz futtatni ...
Az AI buta, az tény, alapjában véve csoda , hogy ez is van, és csoda , hogy így is mûködik ... De ha CARS-ban futod a sok versenyt, ahol én még 2 körnél tovább nem jutottam, mert vagy engem is megöltek, vagy elfogyott az összes AI, 3 perc alatt, akkor nem hiszem, hogy ezzel ne tudnál játszani ....
Az tuti, hogy hogy olyan rosszul nem fut az AC- nem egy AAA cím, nem egy végletekig , rafináltan optimalizált Codemasters játék, de nagy baj nincs vele .....A látvány meg szubjektív, de nem hiszem, hogy erre sokan mondanák, hogy ronda ....
Továbbra sem tudok mást mondani, mint hogy állítsd be értelmesen, okosan, és nem lesz baj a sebességgel, és még látni se nagyon látod a különbséget!
Az már kérdés hogy mióta publikus és megvásárolható,de bizton állítom amik most benn vannak funkciók ,már 1 éve simán benne voltak és mûködtek,csak ugye akkor mivel is tartanák fenn az érdeklõdést 2 hetente ha egyszerre ránk zúdítanának egy kész játékot aminél alig kell foltozni.
Mindenki azzal tolná éjjel nappal,és nem lenne mit várni hónapról hónapra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nagyon nem kell keresgélnem más stílusban....,mert nekem ott az iRacing ,ami mint tudjuk neked """"valamiért"""" (leírtad a másik topikban<#fejvakaras>#fejvakaras>)nem jött be,pedig ezrével és örömmel tolják az emberek
Nem szoktam sírni az a te stílusod....én csak leírtam az ami tény aki az ellenkezõjét állítja,az elhallgatja az igazságot.
Mellesleg azt hiszel el amit akarsz,no és én is.
Ha nálad és mindenkinél olyan jól fut max AI-val ,vagy ahhoz közelivel,miért nem látok se tõled se mástól tömegével olyan vidiket ahol meg lehetne csodálni mit is tud....
Igaz nagyon nem is kerestem mert annyira nem érdekel.
Igen itt elsõsorban 1 moncsiról beszélünk,pedig ha már szim akkor megfelelõ gépi háttérrel 3 moncsinál is ugyan úgy futni kellene és nem a full grafról beszélek.....
Megmondom.... mert optimalizálatlan még,és akkora FPS esések vannak hogy na,de nem lenne ezzel semmi baj ha lenne mibõl mondjuk 200-250-bõl....
De vissza térve az eredeti gondolatra nem is ezzel van a bajom mert az idióta AI-kat úgy sem használom fõleg nem maxon(csak próba kép teszem be õket),ahogy eddig sem érdekelt,hanem a többivel,de ezeket már leírtam nem bocsátkoznék ismétlésekbe.
Te sírtál, hogy optimizálatlan, ebbõl egyenesen következik, hogy nálad nem fut elég jól, de az tuti: ha a CARS megy fullon mint ahogy állítod ( ami szerintem kamu ...) akkor ez vígan fut !!!! ezt alaposan leteszteltem, nekem sokkal rosszabb gépem van ugyanolyan felbontással a CARs behal full grafon , az AC viszont az élsimitás és a tükrözõdést kivéve minden maxon vígan tartja a stabil 60 fpst.... Valszeg többet is, azt nem tudom mert le van korlátozva max 60-ra..... szóval sok hibája van AC-nak, vagy inkább hiányossága, de a sebességgel szerintem egyáltalán nincs gondja !Fõleg a kinézetét is figyelembe véve ....
És igen, nekem sem jó így ahogy van, én az alapokért sírok, jobb gumi és jobb felfüggesztés 😊)))De a rossztól igen messze van, még így hiányosan félkészen is figyelemre méltó az autó kezelés, ebben itt gondolom mindenki egyetért !
Nem akarok ebbe megint belemenni, de ha CARS-al elégedett vagy ezzel meg nem, akkor más stílusban kell keresgélned .....
én az rF2-t is addig védtem amíg azt nem mondták rá hogy kész van... na hát még rohadtul nem kéne kész legyen.. van ott azzal munka még bõven.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Nem arról beszélsz amirõl én.
Az egésznek semmi köze a full,vagy nem full grafhoz.
Szóba sem hoztam,(max annyit mondtam, hogy optimalizálják,akinek meg ebben a formában is tökéletes mint neked annak egészségére)de te akkor is ezen rugózol már egy ideje,gondolom kicsit se az irigység beszél belõle...<#buck>#buck>
Csak nálad ez is valami fóbia mint a Pcars,hogy aki másképp használja mint te,azzal van a baj...
De tudod.... ezen már nem is csodálkozom,fújd csak a magadét....majd biztos tõled kérek tanácsot hogyan is állítsam be egy adott játéknál a grafikát...
Akár mit is írsz ha picit vissza olvasol ,ezzel a progival SENKI nem elégedett maximálisan,mint ahogy TE, ettõl vagy úgy elszállva és beájulva,hogy akár mit is tesznek bele még ha rosszabbat is, akkor is azt fújod hogy nincs ennél jobb....<#fejvakaras>#fejvakaras><#taps>#taps><#integet2>#integet2>
Semmi baj vele, viszi a 16-26 AI-t mint a huzat, szinte max beállításon ..... Pedig harmadába került a gépem mint a tiéd ..😊)
Remélem még lesz benn legalább ennyi DDD,no és úgy összességében a kocsikból.
Pályát meg ne hogy tegyen bele,mert abból úgy is dömping van....<#wilting>#wilting>
Arról a kis "apróságról" nem is beszélve ,mikor elindítottam tegnap a játékot ,azt hittem valami,gond van a graf beállításoknál ,vissza mentem a menübe de láttam minden ott van ahol volt.
Nem tudom.... de nálam olyan életlen, elmosódott és szinte tükrözõdés mentes az egész (több pályán kocsival is próbáltam),hogy ezt még az iRacing is simán veri.
Gondolom a nem létezõ felhõktõl van, én nem nagyon láttam ,mit és hol is keressem.<#wow1>#wow1>
Ja MP,az nincs majd talán valamikor<#zavart2>#zavart2>
Elég is volt negyed óra belõle,majd talán ha valami értelmes és használható tartalommal bõvül (többek közt optimalizálja)talán rászánok több idõt addig is pihi.
Ez idáig nem sokba különbözik a NKP-tól ,sõt némely részen még vissza lépés is.
Tudom még idõ kell mire kiforrja magát.....na igen min.1 év.<#wave>#wave>
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveTiming/index.php?page=communityList
A korabbi AC felhokrol sajnos nincs video, mar nem is lesz (max akkor, ha visszateszem a TP-t😄
A baloldali az AC (mily' meglepo😄), a jobboldali az rF2. Olyan felhok voltak az AC-ben is (egyszeru, generalt, valtozatos lapok). Bar a progi nem hivatalosan engedte, de en vegigteszteltem a lehetosegeket (tiszta, felhos, borus), kulonfele mozgasokkal es napszakban, es teljesen jo volt. Persze az rF2-tol messze elmaradt, de hat az AC meg csak kezdeti Beta (volt😛).
Hogy a mostanibol mit hoz ki, nem tudom. Allokepnek meg OK, de a dinamikaval gondok lesznek, raadasul ez a verzio sokkal tobbet zabal, nem beszelve, ha meg arnyekoni is szeretne (nem hiszem, orul ha mukodik).
Ezert batorkodtam felhozni, hogy ezt nagyon valoszinu (biztos😛), hogy O csinalta, igy az egyeb ertekes dolgoktol vonta el az idot😄DD
Termeszetesen, ez is (uj felho😛) ertekes dolog, mert a nagyatlagnak vagy elso ranezesre valoban jobb lehet mint volt. De sajnos nem az😛
Kunos eredetileg nem jatekfejleszto es nem is programozo, egyszeruen csak profi😊
Lenyegeben minden programjat, funkcioit es annak evolucioit valahonnan koppintotta (amivel nincs baj). Korabban LFS, Racer, aztan rF es iR. Most CARS es konzol/NextGen.
Ez a felho dolog (nem tudok leszakadni rola<#idiota>#idiota>) azert gazos, mert eredetileg az rF2-bol vette az otletet, ami boven jo lett volna ide, mukodott is rendesen, mar csak ki kellett volna dolgoznia tutin.
De nem, kellett neki a CARS buci-felho-stilus😄
Teny, jelenleg az az egyik leglatvanyosabb, de az is teny, hogy ott tobb ember dolgozott rajta, honapokig, akik csak azzal foglalkoztak (grafika), tobb ezer ember napi szintu tesztelesevel. Olyan szintu reszletessegekbe mentek bele, ami mar viccnek tunik, de legalabbis totalisan feleslegesnek.
Es most sikerult osszedrotoznia egy kepen nagyon hasonlonak kinezot, de mukodesre teljesen fapadosat😊
Persze jo ez, nincs ezzel gond, de szerintem boven jo lett volna ha az elozot (rF2-style) fejezi be rendesen.
https://www.facebook.com/Assetto.Corsa/photos/a.847713978588255.1073741850.305504559475869/847714368588216/?type=1&theater
Nekem nagyon rondák...
Egy ember, lassú tempó, azt mindenki látta, hogy szegény tényleg dolgozik éjjel-nappal, de hát ennyi telik tõle . Olyan kánaán, meg dinamika, meg fizika, meg szabályrendszer sose lesz mint a nagyoknál. Én továbbra is azt mondom, emberfeletti amit csinált, azért nem sok garázs cucc hut el idáig ! 😊
Én még várok majd némi gumifrissítést, felfüggesztést, alap zászlószabályokat, sokkal jobb konfigolhatóságot( nézet, ffb, gomb kiosztás ...) és jó lenne sokkal okosabb AI, de az nem lesz 😊
Kaptunk egy más logikával mûködõ felhõzetet, mert nyilván meg van az oka.
Valószínû most emiatt heteket fog csúszni a multi. 😉
Lenyegeben jo ez, persze meg jobb is lehet mint az elozo (plasztikusabb), csak ne akarjuk az rF2-hoz vagy a CARS-hoz hasonlitani😊
De igazabol, ha egyik reszet (grafika, AI, technika, menuk, opciok stb) sem hasonlitjuk egyik progihoz (rF2, CARS, iR) sem, nem probaljuk azokat a dolgokat elvarni, egyszeruen csak az nKP/Kunos-bol indulunk ki, akkor teljesen jo!
Erre igy kar volt idot aldozni. Raert volna az 1.0 utan ugyanez, vagy egy normalis.
Szerintem halad az online is, az lassabb, fõleg egy embernek, és valamit illik mutatni is, illetve neki is kell valami lazítás...😊) De tudod te ...
Lenyegeben minden beallitas meg volt a v0.1-ben, csak egyszeruen update-enkent kapcsol be egyet-egyet, mint ujdonsag😄 Termeszetesen a teszteles miatt, mert egyszerre nem lehet ilyen sok funkciot rank zuditani😄
Jah, az AI kicsit gagyi, egy pozitívum, hogy sokszor hibáznak, az meg minden más játékból hiányzik 😊
Én krvára nem a felhõket fogom figyelni ha éppen versenyzem 😄
OK, mar nem nagyon akarnak lezuzni, de ez a teljesen egyforma AI beallitas, akkor is hasznalhatatlanna teszi. Az egesz mezony 1 darab aggyal rendelkezo droid, ami ugyanazt csinalja a palyan, egymastol 2 masodpercre leszakadva.
Amugy azok az auto tukrok is TESCO-gazdasagosak😄 Fixen renderelt cucc, 1 pozicobol, fuggetlen a nezettol, teljesen allithatatlan.
Azert egy engine sebessegehez az is hozzatartozik, ha csak IGY szamolja a dolgokat, vagy teljesen korrekttul: autonkent, tukronkent egyedileg althato poziciok, automatan mentodik, full realtime minden nezetben (meg TV-replayben is). Le sem irom melyik program😛
A felhoket is megoldotta gazdasagosan (Kunosos😄). Latta a CARS-ban milyen jo a 3D felho, gondolta majd gyorsban megoldja o is😊 Olyan is lett😄
Ranezesre mindenfele melyseg- es tavolsagerzet nelkuli, aranyaban tized olyan magasan es tized akkorra meretben korbe-korbe kerungo pamacsok😄
Az egy dolog, hogy kicsit ronda, de a fo gond, a jovo. Hogy oldja meg az arnyekot? Hogy lesz ez dinamikus (tiszta-felhos-borus)?
Most majd ezt is reszelgetheti (vagy igy hagyja), ahelyett, hogy a lenyegesebb dolgokkal foglalkozna.
(Szépen lapátra lehet õket tenni, ha akadékoskodnak 😊)
"Nulla tenaci invia est via"
Nem tudom emnnyit pocsolt az uj felhovel, de ez igy egyelore felesleges volt😊 Az elozo 1db generalt kep, es annak a tunningja (kontraszt, atlatszosag) boven jo volt, csak arnyekot kellet volna ra szamolni.
Most ez a 10MB-nyi kep, amit +100db lapra toltoget fel, es amit fix radiusszal forgat a palya fellett, nem nagy talalmany😄 Es meg a nap is atsut rajta, amit sikerult jo bazinagyra csinalniuk;D