| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
MasterMason #16044 Régen én is szerettem a módokat, de mindig újra meg újra rá kellett jönnöm, hogy meg sem közelítik a játékban található autók és pályák minőségét.
Nyilván ezekben a játékokban a valódi érték abból fakad, hogy igazi mérnökök a liszensz keretében osztanak meg autókról nagyon fontos adatokat, "semmit nem ér egy autó", ha a fizikája nem a mérnökök adatai alapján vannak beállítva. A pályák minősége és használhatósága is nagyban függ attól, hogy milyen eszközökkel "mérik". A legnagyobb jóindulata ellenére sem fog tudni egy modder a szimuláció szempontjából értékes addont készíteni, azért nem mert nem rendelkezik nagyon fontos adatokkal. Persze látványosat fog tudni, de szerintem ezekben a játékokban az első számú érték a mérnökök által megosztott és felhasznált adat.