• PacsutaTibi
    Nagyon beindulgat ez a modolgatás, csak azt nem értem hogy a "félig" kész modokat pályákat miért kell kiadni???
    Oké hogy jó ha tesztelnek mások is, de azt kb ilyen 80-90%-os készültségi szintnél kellene megtenni.
    Kipróbáltuk a Hungaroringet, hát a füvön is aszfaltként viselkedett....
    A Delta összevissza ment, nem beszélve a kormányról ami a függőleges tengelyen forog...
    A Micu evo 9 videó alapján elég jól mozog.
    De legalább tudnák hogy milyen kocsit is csinálnak!
    Az a Subaru nem hogy nem WRC, de még csak nem is a kétajtós kiszélesített S22B változat. Csak egy sima 4 ajtós 95-97 körüli Impreza WRX, amin már az újabb hűtőmaszk van.
    (Na utánna jártam közben, csak az a bamba, aki a videót készítette, aki eredetileg kiadta az csak Impereza STI nek írja)
    Az a Delta is érdekes. Azt mondja Evo2, ami utcára létezett is, de akkor miért rak be képnek egy rallyváltozatot? Amiből nem volt csak simán Integrale Evo, vagy Evolutione, vagy SuperDelta, vagy Deltona, kinek hogy tetszik az elnevezés.

Chevy Lumina témában:
    Egyikőtök se tudja hogy a Milestone (aki most a MotoGP, SBK,és WRC játékokat fejleszti) 2009ben és 2010ben kiadta a SuperStarsV8-at feldolgozó játékát?
    Superstars V8 Racing és Superstars V8 Next Challenge néven. Mindkettőben van Lumina, de az elsőbeli nem hasonlít rá. De a Next Challenge-ben lévő teljesen ugyan olyan, mint amivel idén mennek. Katt ide a képhez!
    Egyébként Rfactorra is át voltak konvertálva ezek a kocsik.

A Forzákból tudtommal nem lehet kivenni pályákat, csak kocsikat láttam eddig.