| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igazából nem szándékoztam ilyen jellegű eszmecserékbe belekezdeni, de azért szögezzünk le 1-2 dolgot:
Először is szerintem nem voltál előzési pozícióba, mivel a videón (de a képen) is jól látható, hogy jóval mögöttem voltál (pontosabban a te első tengelyed biztos, hogy nem volt előrébb mint az én hátsóm), kifékezésről meg pláne nem is beszélhetünk főleg ebben a kanyarban. Ilyen esetekben mindig a hátul lévő a felelős! Továbbá én mindvégig az ideális íven mentem és kanyarodtam, a spotter sem szólt, hogy ott lennél (de ez Laci videójában is visszaigazolódik). Arról nem is beszélve, hogy nem éppen egy klasszikus előzős kanyar (persze láttunk már itt előzéseket), de ahhoz kanyarbejáraton ott kell lenni közvetlen a másik mellett és akkor már lehet arra kényszeríteni a védekező felet, hogy ne az ideális ívre forduljon. Ennél az esetnél még védekező félről sem beszélhetünk, így szerintem neked kellett volna jobban felmérni a helyzetet és nem bedugni oda a fityó orrát. kb. a lökhárítóm bal sarkát találtad el, így ez ebben az esetben minden, csak nem tiszta előzési kísérlet. ;-)
Egyébként részemről nincs tüske. Jókat FUN-oltunk tegnap, és ez volt a lényeg!