Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki átsiklott fölötte, de azért kaptam néhány lájkot a videóra.
Ha lesz kedvem, meg hallok jó zenéket ilyen stílusú videóra akkor még csinálgatok ilyet (ez is úgy született, hogy meghallottam a számot és egybõl ez jutott eszembe, hogy egy ilyen videóra pont jó lenne 😄).
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
- gyenge videokártyával nem túl jó ötlet játszani és videózni egyszerre mert belaggolhat 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
A kormannyal/FFB-vel kapcsolatban teljesen jo a progi, folytatta az nKP hagyomanyait, csak sokkal reszletesebbe palyafizikaval. "Mukodesre" az iR es rF2 mellett van.
Termeszetesen driverbol 900 fokon erdemes hasznalni, kozepre huzas es "effektek" (Springs/Damper) nelkul, a jatekban linearis legyen, persze segitsegek es ott is nulla vagy minimalis damper es kamu effektekkel.
3 hete
what cam is this?? is it some kind of replay one or is accessible ingame?
Válasz
·
baronesbc
3 hete
it's the free cam, to active it -> SteamSteamAppscommonassettocorsasystemcfg
sets the value 0 to the string SPHERICAL_COORDS=1.. in replay, push f5 to active the cam, and move it with Alt + WSDA and other keys nearby
Válasz
·
2
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csónak setup 😄D
Pár napja lett új szerverre költöztetve, ahhoz lehet köze szerintem. Gondolom a weboldalt gond nélkül meg tudod nyitni?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
PRODUCTION
- Abarth 500 EsseEsse (2 variants)
- Bmw 1M (2 variants)
- Lotus Elise SC (3 variants)
GT
- Bmw M3 E30 Evo (3 variants)
- Bmw M3 E30 Group A
- Bmw M3 E30 DTM
- Bmw M3 E92 (3 variants)
- Bmw Z4 E89 (3 variants)
GTR
- McLaren MP4-12c GT3
- Bmw Z4 GT3
- Bmw M3 GT2
- P4/5 Competizione
CLASSIC GP
- Classic Team Lotus Type 49
SUPERCAR
- Ferrari 458 Italia (2 variants)
- Ferrari F40 (2 variants)
- Ferrari 599xx
- McLaren Mp4 12c
- Pagani Zonda R
- Lotus Evora S (2 variants)
- Lotus Exige S Roadster
- Lotus Exige Scura
TRACKDAY
- KTM X-Bow R
- Lotus 2 Eleven
- Lotus Evora GTE
OPEN WHEEL
- Tatuus FA-01
- Lotus Exos T125 (2 variants)
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az ABS is az rFactor kerdes? Az rF NEM szimulal ABS-t. A segitsegeknel lehet bekapcsolni, de az valoban segitseg, csuszasgatlo-tapado effekt😊
Az alap rF1 engine-es cuccok (GTR2, GTL, RACE-sorozat, SRW, SHIFT/SHIFT2), kikapcsolt kamu FFB efektekkel erosen korlatozott mennyiseget es reszletesseget szamolnak.
nem pont a témához tartozik, de hátha valaki tud segíteni. lett egy g25 kormányom, lfs-ben a g25 és a virtuális kormány egyszerre fordul, viszont a race 07-ben és rfactorban a virtuális kormány csak 90 fokot kb, de a kerékelfordulás az teljes. tehát a kérdésem az lenne, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy úgy lássam a játékban a kormányelfordulást, mint ahogy én tekerem? driverben 900-on van. egy másik kérdés: fékezésnél ha dolgozik az abs, vagy ha blokkol a kerék azt az ffb-nek jeleznie kellene? mert semmit nem csinál. driverben 105%-on van, kamuefektek kikapcsolva. válaszokat elõre is köszönöm
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Még egy mezõ biztosan benne lesz néhány napon belül, AC verzió (meg esetleg egy értékelés, hogy mennyire volt jó a set, de az már csak listaoldalon).
Töltögessétek fel szépen a seteket 😊
a schumi gokart csak utána jelent meg.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nincs most ilyen? 😊