| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ratrak #15610 Sziasztok!
Régen szimeztem (LFS főleg, Logitech Driving Force Pro-val, szerintem megvan már vagy 10 éve...), de mostanság nem nagyon (gyerekem született, sok a meló, stb), viszont egyik barátomtól megkaptam szülinapra az AC-t, és a kölök elment nyaralni az anyjával, így gondoltam, jönnék én is körözgetni ha lehet. (Guilty Pleasure... ;) ) Igyekszem "clean" vezetni, helyet hagyni, ha mellettem van vki, stb., nem a destruction derby az én műfajom. Mostanság GT6-oztam csak (utsó Academy-n 2:19 elejét toltam Spaban a GT3-as GTR-el, akinek ez mond valamit), AC-t kemény fél napja játszom, szóval szokni kell még... :) Viszont elég láma vagyok az addonok területén: mi kell ahhoz, hogy jobb legyen/működjön a játék Veletek is? Freejoint leszedtem, felraktam, meg a gentrack1-et is (köszi a linkeket barcalaci84!) Kell még valami (ill. van még valami hasznos?)