• b-type
    Megnéztem a kijött pályákat:
    -Oran Park, az első verzió amit néztem az elég gáz volt. Ez nem...én nem szeretem ezt a pályát, de elfogadható, grafikailag középkategória, vagy annak valahol az első fele talán.
    -Prato, van rövid és hosszú verzió is, ...ezen a pályán nagyon sok versenyt mentünk a NetKar Pro alatt,..NetKar viszonylatban sokat.
    hááát azt vettem észre hogy csak csinálom a köröket és csinálom a köröket, nem volt kedvem kilépni hogy a hosszabb verziót is megnézzem, mentem jókat...ez a pálya nem véletlenül volt népszerű, remek.
    Aztán azért megnéztem a hosszabb verziót is, az is jó persze, akinek nem jött be a két töréses jobbos, az kapott egy szigorú sikánt, és egy elég jó visszafordítót, meg egy nagyobb féktávot.. :)

Aztán mivel jött Aosta verzióhoz egy frissítés hát megnéztem azt is, jó..valahol biztos jobb, nekem olyan plasztikusabbnak tűnt, jó pálya ez is...ahogy szinte az összes NetKar Pro pálya az.

..és akkor gondoltam elindítom a NetKar Pro alatt megnézem hogy sikerült ez az Aosta konvert, uaz Fiatt500-l mentem rajta mint ahogy az AC-ban. A pálya szemszögéből nézve nekem jobban tetszettek a NetKar havas hegyei, remélem átrakja majd a srác.
    ..és akkor az autó: Na itt ért egy kis meglepetés, mert én úgy emlékeztem hogy a NetKar nagyon bitang, sokat mentem vele annak idején, és megvannak a setup-k is...és továbbra is nagyon jó valahol, azaz kb. egy nagy lépcsőfokkal jobb mint mondjuk az rF gyári(!) cuccai, de azért...hát az AC után visszaülve uazon pályán egy lassabb, de uazon nyomtáv-tengelytáv autóval nagyon elnagyoltnak tűnik a NetKar.
    gyakorlatilag azon kívül hogy elcsapódik a hátulja féktávon, semmi vezetési nehézséget nem támaszt, oldalra kevésbé 'taknyosan' csúszik mint az rF, de azért nem külön kategória. Viszont az rF2 már jobb a NetKar-nál minden szempontból...talán felfüggesztésben is, bár az jó volt a NetKar-ban most a teszt alatt is.
    Az AC meg teljesen más kategória, nekem a NetKar az AC-val összehasonlítva egyszerűen egy szó ugrik be: elnagyolt.
    jókat sikít a gumi, de ninics az a részletes tapadáshatár, vagy ffb mint az AC-ban, az ellenkormányzás sem olyan, és a felülkormányzást eltalálni sem olyan valósághoz közel álló mint az AC-ban.
    A hang az jó volt, a 'receséget' leszámítva a grafika is nagyjából.
    mikor letettem tálcára akkor ki kellett lőni feladatkezelőből, mert már nem volt hajlandó működni, erre már nem emlékszem lehet hogy így van, lehet hogy nincs nem tudom.
    De autókezelésben csalódás volt, megint kísért az a nyúlós tapadásvesztés, amit nem szerettem soha. :(
    Az AC-ban sem minden babakék, de azért amikor gyorsan megyek be a kanyarba, még a szivar Lotus is darálja az első tapadásvesztést..

1min41_4: NetKar
    1min48_4: AC