Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam-es statisztika olvaso resz mar az elozo update-nel is volt (valszeg onnantol teszteltek a zart beta-n), nem tudom mennyire mukodik.
Ment mar valaki hotlapot akinel bevagyunk jelolve a Steam-en baratnak? Hol es mivel? Kivancsi vagyok listaz-e valami idot. (McLaren GT3-mal mentem most egyet Silverstone GP-n - ha valaki megis...😛)
Csak elinditott/lathato APP-pal tolti az idot (nem hinnem)?
Ha ez a Steam-hotlap-adatbazis mukodne, meg is jo is lehetne. Nincs benne boldog-boldogtalan, raadasul ha valami fontos valtozas van, rendszeresen torolhetik.
Bar itt semmi egyeb adatbazis info nincs (tablazat, talan kesobb?!), igy barki barmilyen "stilusban" mehet😊 De ha "baratok", azokban jobban megbizunk😛
Az tény , hogy bug, félkész, ezt mondta is Kunos, sõt megkért mindenkit, aki annyira alacsonyan megy, hogy be-be akad, az emeljen kicsit rajta .
Nem is, hazudok ,formulával már akadtam fel úgy hogy se elõre se hátra, keresztben rácsúsztam a fekvõrendõrre.
Meg leve másként állok én ehhez a legyenmár1pontnulla dologhoz ...😊 Nem sírok. Sokkal több a nagyon jó dolog benne mint a félkész, bugos, hiányos. Ez már most is iszonyat jó játék !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szóval nem tudom ,engem ez a dolog elkerül 😊
azt látom ,hogy sokan fennakadnak, nyilván nem atomfizika, és így nem állna meg nullára a valóságban, de én örülök, hogy nem lehet földig engedve árkon-bokron ugratni vele ...
Én pl tegnap vagy 3x olyat szaltóztam amikor a rázókõ sarkába akadt a kocsi, hogy örömn volt nézni...
Az a baj, hogy ma is a patch felrakása után.
Ennyit a megjelenes spekulaciokrol😄DDD Innentol mar kiszamithatatlan a dolog😊
McLaren: az zavar leginkább, hogy padlógázas a kigyorsítás 😊
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
szerintem
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
The cars
- McLaren MP4-12C GT3
- Lotus Evora S Stage 2
- BMW 1M Stage 3
Changelog Early Access 0.6.5
- Oculus Rift improvements
- High fov on single screen (>80 degrees) rendering fix
- Car physics & apps fixes
- Balanced opponents volume
- Some ranking fixes
- Fixed closing AC while a replay was playing after a race
- Replay performance improvements
- Fixed real time position on restart
- Best lap is kept when restarting session
- Fixed look back on replay
- Engine smoke when damaged
- Engine damage (not balanced yet)
- McLaren MP4-12C GT3
- Upgrade BMW 1M Stage 3
- Upgrade Lotus Evora Stage 2
- Ferrari 599XX Aero center of pressure adjusted
- Ferrari 599XX improved cockpit view and adjusted bonnet cam
- Small aero improvements on BMW Z4 GT3, M3 GT2 and P4/5 Competizione
- New overboost function BMW Z4 Drift (keys 1-0 for 10% to 100% turbo boost. 80% default)
- Engine damage when turbo overboost is over 80% on cars that support it
- Engine damage from overreving the enging (i.e. downshifts)
- Steam friends leaderboard & Friends Leaderboard app for hotlap, drift & time attack
"Nulla tenaci invia est via"
Tyukodi Laci 2:03.351 6. legjobb ido.
Az en benazasommal is mar benne vagyok a legjobb 25-ben.
szerintem
Mentem egy 2:05:3-mat jo kis valentin napi ajandek, es meg messze a vege, csak most nincs idom szorakozni vele. Sot most mar magamnak is bemagyaraztam a 7. kornel mar ugy elkopott a gumi, hogy kar volt eroltetni tovabb, pedig a type wear ki van kapcsolva 😊
De most legalabb erzem, hogy nem megyek a hataron, a masik setuppal meg vert izzadhattam volna.
szerintem
"lowering the value makes the wheel loose negativ chamber" Ha nem olvasom tovabb, akkor kattogtatom jobbra plusz gombbal. Mert pont az ellenkezojet akarom. Persze jobb oldalt lattam, hogy nem no jobban negativ tartomanyba, hanem csokken, de hat ki tudta, hogy minek higgyek. Igazabol meg nem probalgattam. De igy legalabb tiszta, es megvan a magyarazat is a nagyon jo kanyarodasra is.
szerintem
Most ertelmezem a setupodat mit modositottal. Ami feltuno volt, hogy te sokkal kemenyebb gumival mesz, ami jot tesz az egyenesekben a sebessegnek biztosan.
szerintem
Többször olvastam itt a driving game kifejezést, pedig micsoda racing game lesz ez kérem szépen. 😄
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Talan be lehe tolteni jatek kozbe es akkor meg grafikonban is meg lehet nezni a tempot. feket, gazt stb. Ha mar egy replay keves nekem ehhez 😊
Itt talalod:
"C:UsersFelhasznalo nevedDocumentsAssetto CorsaGhostCarmugello"
Valami ilyesmi nevvel -> GHOST_CAR_neved_ktm_xbow_r.ghost
Tomoritve csak 10 mega.
Koszi.
szerintem
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Gyakoroltam mint az állat ilyen 25 hely körül volt a pre qual és nem ment jobban, gondoltam na mindegy ennyire futja most😊)
Eljött az idõmérõ ugye egy mért kör, na volt is kurva nagy röhögés hogy bejöttem valami 13 helyre PB felírttal a célban😄 De akkor kiadta amire gyúrtam😊)
Ennél jobban nem is lehet ...csak jönne már a multi😊