Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No problem. <#eljen>#eljen>
Bardocz #8080:
Én többnyire a GT autókkal megyek csak, és ezt a bugot már jó pár hete tapasztaltam. Szerintem ez inkább pálya bug, csak ez az autó hülyén reagál rá. De persze nem értek hozzá <#fejvakaras>#fejvakaras>
Bardocz #8080:
Én többnyire a GT autókkal megyek csak, és ezt a bugot már jó pár hete tapasztaltam. Szerintem ez inkább pálya bug, csak ez az autó hülyén reagál rá. De persze nem értek hozzá <#fejvakaras>#fejvakaras>
De gondolom meghalnál ha valami apróságot lejjebb vennél ......
Ott a PCars, az szép, jól fut csak szar ! 😊
Ott a PCars, az szép, jól fut csak szar ! 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nagy valószínûséggel nem ugyan azon graf beállításokkal és felbontásban használjuk a játékot.....<#wink>#wink>
A videód alapján biztos nem....<#wow1>#wow1>
A videód alapján biztos nem....<#wow1>#wow1>
Bocs akkor rosszul olvastam ezt.<#wow1>#wow1>
"Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett. A kikapcsolható kormány és hogy végre GT autókkal tudok versenyezni a legnagyobb öröm ebben az update-ben.
A "hangzavaron" is csiszoltak, és a gumifizika is jobb lett szerintem. A szuperlágyat érezhetõen megviseli egy 10 körös verseny (GT), szóval vigyázni kell a hõmérsékletére.
Meg vagyok elégedve... "
Ebbõl én azt olvastam ki hogy jobb lett az AI......de ezen nem veszünk össze,(no meg a többin se ,mivel mindenkinek mások az igényei elvárásai),te már így is meg vagy elégedve ,nekem meg ez kevés....ennyi<#eljen>#eljen>
"Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett. A kikapcsolható kormány és hogy végre GT autókkal tudok versenyezni a legnagyobb öröm ebben az update-ben.
A "hangzavaron" is csiszoltak, és a gumifizika is jobb lett szerintem. A szuperlágyat érezhetõen megviseli egy 10 körös verseny (GT), szóval vigyázni kell a hõmérsékletére.
Meg vagyok elégedve... "
Ebbõl én azt olvastam ki hogy jobb lett az AI......de ezen nem veszünk össze,(no meg a többin se ,mivel mindenkinek mások az igényei elvárásai),te már így is meg vagy elégedve ,nekem meg ez kevés....ennyi<#eljen>#eljen>
Azért akkora gáz nincs,én pl még semmi rendelleneset nem láttam AC-ban.
Egyelore meg csak most "kapcsoltak" be az utkozes modell ezen reszet, varjuk meg a veget. Elvileg ODE lesz/van benne, ami alapbol nem rossz.
Bar a CARS-ban meg PhysX van, mar eleg regen, es meg midig gazos a helyzet😄
Bar a CARS-ban meg PhysX van, mar eleg regen, es meg midig gazos a helyzet😄
Tiszta ISI...<#szomoru1>#szomoru1>...sajnos egyre több szempontból.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Gondolom ez is az "uj" utkozesmodell-teszt miatt van. Vagy lez hozza 1-2 kisebb patch a hetvegen es/vagy egy nagyobb ket het mulva.
Najó, mugellot így nem bírja, de magione megy. A két pálya méretének különbsége miatt meg érthetõ is.
Hát nekem max AI-val nem áll meg a kép, tény, hogy amikor sokan vannak kis helyen csinálnak érdekes dolgokat, de az tiszta public szerver fíling, amikor a sok gyökér szétnézés nélkül akar íven fordulni elsõ kanyarban 😄
KTM-ben nekem hagyja kuplung nélkül váltani, fel is le is, és gyorsan. Más kocsiban így nem tudok.
Eppen most lattam, iR-es hosszutavu versenyrol videot.
Derekszogben ul, a kormany hasmagassagban, szinte nulla FFB, pillango es ket pedal. Elhiszem hogy ugyes, raeros es jo a setup, de ilyenekkel felesleges versenyezni, amikor nekem minden kanyar "izgalmas" a pedalozas, kormanyzas es valtas miatt. Gondolom benne van neki 10000 hotlap kor, csukott szemmel vegig megy, 100 kor reflex-muvelet, az egeszbol a legkevesebb az autovezetes es -kezeles.
Derekszogben ul, a kormany hasmagassagban, szinte nulla FFB, pillango es ket pedal. Elhiszem hogy ugyes, raeros es jo a setup, de ilyenekkel felesleges versenyezni, amikor nekem minden kanyar "izgalmas" a pedalozas, kormanyzas es valtas miatt. Gondolom benne van neki 10000 hotlap kor, csukott szemmel vegig megy, 100 kor reflex-muvelet, az egeszbol a legkevesebb az autovezetes es -kezeles.
Ez tavaly novemberi video, azota sokminden valtozott.
Ha RSR Hotlap-os az ido, az sem biztos tuti, mert a ketheti update-ek miatt, valszeg azt is torolgetni kellene.
Amugy a videoban tuti nem 3pedal+hpattern van (a valtasokbol itelve), es valszeg/talan az FFB is gyengebb mint kellene.
A hotlap osszehasonlitasok szinte feleslegesek, foleg a toppos idokhoz kepest.
Ha lehetne szurni csak a Magyarokat es/vagy ismerosoket/baratokat, akkor jobb lenne a helyzet.
Mindegyik programnal van 10% ufo, azokkal felesleges versenyezni😊
Ha RSR Hotlap-os az ido, az sem biztos tuti, mert a ketheti update-ek miatt, valszeg azt is torolgetni kellene.
Amugy a videoban tuti nem 3pedal+hpattern van (a valtasokbol itelve), es valszeg/talan az FFB is gyengebb mint kellene.
A hotlap osszehasonlitasok szinte feleslegesek, foleg a toppos idokhoz kepest.
Ha lehetne szurni csak a Magyarokat es/vagy ismerosoket/baratokat, akkor jobb lenne a helyzet.
Mindegyik programnal van 10% ufo, azokkal felesleges versenyezni😊
Pont akartam kerdezni, kinek van replaye, tippje ktm-mel, magioine-n, 1:20 alatt. Mert hihetetlen, hogy 3 masodpercet siman ramvernek, es nem erzem, hol megy el. (eddig mas autonal nem tapasztaltam amit probaltam)
De talaltam egy videot, bar ettol sem lettem okosabb, nem latom a kulonbseget, sot lassabbnak latom magamnal 😊
A ne valts vissza dolgot itt is irja valaki...
Otletek?
De talaltam egy videot, bar ettol sem lettem okosabb, nem latom a kulonbseget, sot lassabbnak latom magamnal 😊
A ne valts vissza dolgot itt is irja valaki...
Otletek?
szerintem
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Vagy ahogy tegnap irtam, nem biztos hogy egyertelmu hiba, hanem atmenet a kocka-utkozes modell es a deformalodos-utkozes modell kozott.
A lenyeg hogy vicces😄
A lenyeg hogy vicces😄
A jobboldali APP-ok kozott talan van valami, ha nem akkor custom APP, ez elvileg jo: tyre-temperatures-and-more
8063
,,,,,,??????
,,,,,,??????
Ez pont olyan hiba, amit nem lesz nehéz javítani. (Lehet, hogy 2 héten belül lesz már rá javítás).
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha idézõjelet használsz, akkor próbálj meg tényleg pontosan idézni tõlem.
Az AI szerintem is gyermekcipõben jár, tökéletes soha nem lesz, sõt rF szintû sem lesz soha. Ezt a játékot a tartalom, a licensz, "hiteles" fizika és az online fogja életben tartani.
"Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett" a 0.6-ban a 0.5-höz képest. Ehhez tartom magam most is minden bugos videó ellenére.
Az AI szerintem is gyermekcipõben jár, tökéletes soha nem lesz, sõt rF szintû sem lesz soha. Ezt a játékot a tartalom, a licensz, "hiteles" fizika és az online fogja életben tartani.
"Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett" a 0.6-ban a 0.5-höz képest. Ehhez tartom magam most is minden bugos videó ellenére.
Teljesen igaz és helytálló amit írtál ezzel rá is tapintottál a lényegre és az érzékeny pontjára (egyenlõre)
"így 10-15 AI-val"
Ha erre állítom nekem sincs gondom full grafon se.....
No de akkor minek van 22-24-es rajt rács dísznek???? ha úgy se használják ki....?
De ha nem lenne akkor biztos menne a sírás hogy miért nincs több AI.
15-16 AI felett jönnek a gondok....de szerintem javítani fogják.
Érdekes ez a "World detail" nálam speciel nem sokat oszt-szoroz ha lejjebb is veszem.
"így 10-15 AI-val"
Ha erre állítom nekem sincs gondom full grafon se.....
No de akkor minek van 22-24-es rajt rács dísznek???? ha úgy se használják ki....?
De ha nem lenne akkor biztos menne a sírás hogy miért nincs több AI.
15-16 AI felett jönnek a gondok....de szerintem javítani fogják.
Érdekes ez a "World detail" nálam speciel nem sokat oszt-szoroz ha lejjebb is veszem.
Van lehetõség a játékban arra ,hogy a gumikopást ,myomást ,hõmérsékletet ,technikai infokat nyomon lehessen követni ,körözés során???
köszi
köszi
Fene tudja, nekem nincs bajom a sebességgel, pedig nincs atomgépem ....Igaz nem akarok mindent ultrára állítani, csak hogy megnyugodjak,hogy ultrán van 😊
World detail minimumon, gyakorlatilag az eleve értelmetlen 3D-s füvön kívül a szemem kifolyik, hogy észrevegyem mi tûnt még el , árnyék közepes, tükrözõdés a legalacsonyabb, így 10-15 AI-val még jócskán marad erõ élsimításra is ....sok féle autóval már más a helyzet, azt nem bírja a vas, de az meg nem hiányzik 😊
World detail minimumon, gyakorlatilag az eleve értelmetlen 3D-s füvön kívül a szemem kifolyik, hogy észrevegyem mi tûnt még el , árnyék közepes, tükrözõdés a legalacsonyabb, így 10-15 AI-val még jócskán marad erõ élsimításra is ....sok féle autóval már más a helyzet, azt nem bírja a vas, de az meg nem hiányzik 😊
Te melyik játékról írsz???
"AI jobb lett"
Max AI-nál ez pályánként más-más (22-26)akkora segg hülyék és olyanokat lemûvelnek akárcsak a pcars-ban<#violent>#violent>
Arról az apróságról nem is beszélek hogy,ha fejre állnak (de ez az én kocsimra is érvényes) csak a kerekeik látszanak ki az aszfaltból és úgy közlekednek)Szakadtam a röhögéstõl mikor nem 1 így közlekedett így a pályán.
Ha a gumifüstöt bekapcsolom akár a legkisebbre állítva is még a kép is megáll nem hogy belassul.......<#levele>#levele>.
De ha kiveszem a füstöt akkor is ép oly optimalizálatlan és akadozó az FPS mint mikor pár hete kiadták az elsõket.
Remélem ezt is javítják és optimalizálják,úgy mint a múltkor.
Hiába van benne sok AI és kerék füst ,ha ebben a formában használhatatlan.
Ha indítok egy versenyt az AI erõsségét hol tudom állítani mert ez idáig nem találtam,ellenben az "eventes" versenyekkel???
Na ne mint ha nagyon lenne értelme versenyezni,a jelen állapotában.....
Azt nem értem mikor a készítõk kipróbálják nem látják tesztelik ezeket,vagy bedobják nem számít milyen ,majd javítjuk..... jelszóval.
"AI jobb lett"
Max AI-nál ez pályánként más-más (22-26)akkora segg hülyék és olyanokat lemûvelnek akárcsak a pcars-ban<#violent>#violent>
Arról az apróságról nem is beszélek hogy,ha fejre állnak (de ez az én kocsimra is érvényes) csak a kerekeik látszanak ki az aszfaltból és úgy közlekednek)Szakadtam a röhögéstõl mikor nem 1 így közlekedett így a pályán.
Ha a gumifüstöt bekapcsolom akár a legkisebbre állítva is még a kép is megáll nem hogy belassul.......<#levele>#levele>.
De ha kiveszem a füstöt akkor is ép oly optimalizálatlan és akadozó az FPS mint mikor pár hete kiadták az elsõket.
Remélem ezt is javítják és optimalizálják,úgy mint a múltkor.
Hiába van benne sok AI és kerék füst ,ha ebben a formában használhatatlan.
Ha indítok egy versenyt az AI erõsségét hol tudom állítani mert ez idáig nem találtam,ellenben az "eventes" versenyekkel???
Na ne mint ha nagyon lenne értelme versenyezni,a jelen állapotában.....
Azt nem értem mikor a készítõk kipróbálják nem látják tesztelik ezeket,vagy bedobják nem számít milyen ,majd javítjuk..... jelszóval.
Kell hozza egy kis kompromisszum (kisebb felbontas, AA nulla, kevesebb grafika), amitol meg jol nez ki es teljesen hasznalhato (az ezer eves gepemen).
Sok AI (5+) minek?! Erosebbre allitva, hatulrol indulva, komolyabb autoval orulok ha 1-2-ot megelozok😊<#idiota>#idiota>
Sok AI (5+) minek?! Erosebbre allitva, hatulrol indulva, komolyabb autoval orulok ha 1-2-ot megelozok😊<#idiota>#idiota>
Mert annyira szeretem a játékot,hogy bele is õrülnék,ha nem tudnám a gépemen futtatni sok ellenféllel!😊
Nekem is kiírta, de túlzottan nem esett le az fps közben, és nem volt semmi gondja amint átértem a kanyaron. Magione-GT2 kombó egészen jó.
Hát ha fórumon olvasod, hogy másnál is elõfordul, akkor miért nem nyugszol meg ? 😄
Valakinek jelentkezett az a probléma,hogy nagyobb számú Ai nál a z fps leesik 2-6 közé és felül megjelenik egy cpu warning >95% üzenet?A dologban a legérdekesebb,hogy amd system monitorral mérve az üzenettel egyidejûleg a cpu-m olyan 55-65% között dolgozik.egy 4 magos 2.66 os procim van,elvileg ennek bírnia kéne,más fórumokon olvastam hogy elõ elõfordul még ennél jóval erõsebb i7 prociknál is.Nyugtassatok meg,hogy nem csak nekem van ilyen problémám😊
Az AI egy fokkal talán tényleg jobb lett. A kikapcsolható kormány és hogy végre GT autókkal tudok versenyezni a legnagyobb öröm ebben az update-ben.
Meg vagyok elégedve... <#vigyor2>#vigyor2>
Meg vagyok elégedve... <#vigyor2>#vigyor2>
ez a hátranézés téma elég érdekes 1-2 helyen 😄 (pl.: 599xx @ monza 😄 )De legalább van 😄
Nem most kerult be az AI ? Amugy kiprobaltam 10 autoval es meg ezzel az I5 HD 4600al is 25 fps ala nem megy, szoval nem lessz ez gepigenyes , konkretan videokartya nelkul van akadasmentes jatekom 10 AI-val Imolaba 1080pbe
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Az AI használhatóbb már a frissítés után, úgy értem okosabb, körültekintõbb mint az UPDATE 5-ben?
Azt hittem a vsync képes arra is, hogy megbutítja a képet. Így tényleg felesleges akkor, radeonom van.
Nekem csinált már ilyet korábban, mikor Joux Plane-n katapultált az egyik fa.
Frissítést továbbra sem akarja tölteni nálam, hiába indítom újra a steamet.
Frissítést továbbra sem akarja tölteni nálam, hiába indítom újra a steamet.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A World Detail "felesleges", boven jo Medium-on.
Ha nincs allandoan sokkal tobb 60fps-nel, akkor a vSync is felesleges, foleg ha ugral az fps. Ha van (nVidia), hasznalj Adaptive vSync-et (ami csak a tetejet vagja).
Ha nincs allandoan sokkal tobb 60fps-nel, akkor a vSync is felesleges, foleg ha ugral az fps. Ha van (nVidia), hasznalj Adaptive vSync-et (ami csak a tetejet vagja).
Latszk hogy (sok)minden kesz volt/van, a lenyegi reszt nem most irogatja, valoban tesztelni es finomitgatni kell a dolgokat, rafernek ezek a ketheti, reszletekben odaadott cuccok tesztelesei.
A utkozes model sem rossz, probal iR-es lenni: mas-mas utkozes, gyurodes (ez meg nincs😛) kulonfele feluleteken, pl. gumifalon elnyelodes, visszapattanas, kevesebb segules.
De it meg kicsit TESCO-gazdasagos a dolog, van meg rajta faragni valo😄 Van ahol lazan atrongyol a gumifalon (a mogotte levo szalagkorlatnak mar nincs utkozese), vagy az auto tetejen allva (utkozes utan <#idiota>#idiota>), valszeg a gyurodesi modell hianya miatt, besulyed az aszfaltban, es a kerekein erintkezik😉
A lenyeg, latszik hogy valoban megprobal minden "ujdonsagot" beletenni, csak hat 1 programozo az csak 1 programozo😊
A utkozes model sem rossz, probal iR-es lenni: mas-mas utkozes, gyurodes (ez meg nincs😛) kulonfele feluleteken, pl. gumifalon elnyelodes, visszapattanas, kevesebb segules.
De it meg kicsit TESCO-gazdasagos a dolog, van meg rajta faragni valo😄 Van ahol lazan atrongyol a gumifalon (a mogotte levo szalagkorlatnak mar nincs utkozese), vagy az auto tetejen allva (utkozes utan <#idiota>#idiota>), valszeg a gyurodesi modell hianya miatt, besulyed az aszfaltban, es a kerekein erintkezik😉
A lenyeg, latszik hogy valoban megprobal minden "ujdonsagot" beletenni, csak hat 1 programozo az csak 1 programozo😊
Hát én olyanokat ütköztem, hogy eltörne a nyakam benne, de semmit nem éreztem az autón. Jó is az, amikor korábban fékez az ai.
Ahogy nezem nem a mostani update-ben jott, a fizikai serules, de most volt eloszor, nekem jott az ai aztan kitorte a jobb elso kerekem. Latszott is, a kocsim is fordult balra magatol stb.
szerintem
Valszeg inkább ezekkel tudom tartani a 60fps-t. Elsõ kanyart leszámítva simán van olyan jó, hogy lfs demo szerverek.
Vagy egyszeruen vedd le a futsot a tukorbol, a maximum world detailt, amig ki tudja preselni magabol a grafkartyad min 60 fps-t, vertial sync on allasban.
szerintem
Ha igy allitod be, akkor 60 hz/fpsre probal szinkronizalni.
Ha nem zavar, a neha megtoro kepernyo, kapcsold ki a vertical sync-et, es a framerate limitbe allitsd 60-ra. Joval kevesebb kakao kell neki. Sot ott lejebb is tudod allitani.
Ha nem zavar, a neha megtoro kepernyo, kapcsold ki a vertical sync-et, es a framerate limitbe allitsd 60-ra. Joval kevesebb kakao kell neki. Sot ott lejebb is tudod allitani.
szerintem
Imola ezzel max ellenfélszámnál alig megy 40fps alá. Mondjuk a stabil 60fps-hez képest szemkifolyás, és nem tudom miért nem rakja stabil 30-ra, de mindegy.
A nyitott lótusnál nem tudja valaki, hogy le lehet e csavarni azt az ótvar középsõ tükröt? Pont belelóg mindig a jobb kanyarokba...