| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Igen, sajnos ma sem voltunk sokkal többen: eredmények/képek
Akik esetleg vmiért lemaradtak és még nem próbálták az Exos S1-et, azoknak bátran ajánlom, mert véleményem szerint egy nagyon jól összerakott cucc. Setupok is születtek, tehát azzal sem kell már annyi bíbelődni. Kevés létszámnak köszönhetően nagy párharcok nem voltak a futamokon, viszont maga a vezetés élmény szerintem kárpótolt mindent. A GT-k ill. egyéb dobozos autók, mellett ez az OW is nagyon jól sikerült Kunoséknak....és még ki tudja mennyi potenciál van még benne, amit majd a különböző modderek fognak kihozni belőle.
Én személy szerint elég régóta OW-zek, és csak pár éve kóstolgattam bele a GT-s világba, de azt kell mondjam, hogy ez az Exos S1 olyan élményeket képes nyújtani (főleg a kanyarokban), mint amikor az ember egy gokartban ül és tolja neki, ami kifér a csövön. Tudom, nem illik ezzel összehasonlítani, hiszen nem azonos kategória, de ezt csak arra értem, hogy idáig egy olyan OW-s MOD, legyen az rF v. bármi más, nem adta vissza annyira azt a valós élményt, amit az ember egy gokartban érez. Ha lenne v. létezne vmi olyan szimes cucc, ami a G erőket is "rám rakná" és közben az Exost vezetem, akkor tök elhinném, hogy ez már majdnem valóság. :D