Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Alexease
En vegig olvastam (kiveve a konzolos reszt), nem olyan szar, de ertelme igazabol nulla😊
lac coo
Vidd innen a szarodat ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Vádá
Körödet elnézve ebben bõven maradt alap hangon 3 mp de 2 biztosan , de gondolom a többiek setupolnak még mellé.

Voodoo

B0GE5z

el nemtudom képzelni hogy mennek itt 1:50es idõket <#idiota>

lac coo
Én imádom, mindig dudálok a pályabíróknak ! 😄DD

Dietrich
az a kurva duda a legfontosabb az rf modokban is hogy elsõre kész legyen <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
A legjobb amikor kikapcsolom a gyári ABS-t és bevágja R-be 😊)

Alexease
Beallitani semmit, de a CTRL-H mukodik (es kozben meg dudal is)😛
Azt egyébként be lehet állítani, hogy egy gombbal a teljes HUD ki-/bekapcsolható legyen?

Nem akartam neki rossz reklámot kelteni. <#idiota>

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Kicsillagoztad a MarioKart-ot?! Miert?😊 <#idiota>
Te meg mehetsz vissza *******. 😄DD

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

lac coo
Nem volt szó róla ....

cselt
Ezzel én is egyetértek, egyedül annyira nem mókás körözgetni én is inkább multiban nyomnám már, ai annyira nem érdekel. Szó volt róla, hogy idén jön az ai és/vagy a multi, hát kaptunk egy drages ai-t... Nem az igazi, de remélem nem kell sokat várni jövõre a multira.
lac coo
Én nem értem miért károgsz ezen folyton ?! 😄

Megmondták még nem lesz, majd ha lesz, lesz .... Nehéz képlet!? 😄

Ha nem jó így neked minek vetted meg , ráértél volna ....

Mindjárt eljuttok oda, hogy ez annyira marha jó, hogy multi sem kell bele... 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Fehercsoki
Oké mehetsz is vissza CARSozni...

bardocz

Ha tudtam volna pár éve, hogy a lengéscsillapító állítása annyi, hogy mindent nagyobbra veszek, és jobb lesz...<#idiota>
lac coo
<#eljen>

Az iR-t? Még a netKart se. 😄DD Elõbb várjuk meg az 1.0-át. 😊)

Üdv!

Nem gondoltam hogy iracinget lenyomja valami a szememben, de ac-nak sikerülni fog úgy látom.😊

iracing the 'real' race.

lac coo
Vagy Aristotelis összeterelte a régi bandát 😄DD

A moddolási kedv amúgy, szerintem legnagyobb részt azon múlik, mennyire "menõ" egy játék, márpedig ez nekem úgy tûnik elég felkapott lett ....

Alexease
Annyi ertelme azert van, hogy akinek nincs ideje/kedve online-ozni, legalabb hasznalni tudja a programot.
Nem varok az AI-tol online szintu csatakat, csak arra kell, hogy ne legyen ures a palya, legyen kit kerulgetni, minimalisan vedekezni😊
Alexease
A tobbszorosen konvertalt dolgokbol ritkan volt balhe, de a valoban egyedileg keszitett palyakat azert vedtek, nem szerettek ha csak ugy pakolgatjak😉 Honapokig keszulnek, van vele munka boven.
Nem értem miért várjátok ennyire az AI-t, soha sem volt semmi értelme, még egy szimben sem volt jó... olyan hatalmas korszakalkotó elõrelépést meg nem várok, hogy élményben képes legyen akár csak megközelíteni is egy hús-vér ellenféllel való küzdelmet.

Szerintem SIM-ben még sok-sok évig nem lesz értelme AI-ról érdemben beszélni, nem tartunk még ott...

Alexease
Megertem oket, hogy nem szeretnenek konverteket latni, sem a minoseg, sem a jogi dolgok miatt. Ebben igazuk van. De kicsit azert optimistak az uj palyakkal kapcsolatban😉

Korabban remenykedtem, hogy normalisabb rendszer lesz hozza, ehhez talan meg en is csinalgattam volna ezt-azt, de az elcsipett infokbol itelve, lehet hogy maradt az nKP rendszer, az meg nagyon nem tetszett, hasznalhatatlan volt:/
lac coo
Barki atrakhat barmit ha tudja, ez eddig sem volt olyan nagyon nagy felhaborodas targya 😊)))

Szabi
rf-re és rf2-re is készültek szép pályák, ha a készítõ rakná át AC-ra az nem lenne szabálytalan 😊

"Nulla tenaci invia est via"

lac coo
Az a baj, hogy egyre nehezebb még lopni is, mindenki kódólja ahogy tudja 😊 Régi F1c pálya meg kinek kell ...? 😊

Szabi
nem üldözik, csak nem akarnak bíróságra járkálni 😄D

más oldalakra mehet és használhatja bárki, csak a hivatalos oldalon ne legyenek kint 😊

lac coo
Az csak formalitás, semmit nem tehetnek ellene, úgy is lesz kismillió konvert, de hivatalból nem mondhatják, hogy lopjatok bátran 😊

Alexease
Palya nekem is kellene, RBR is boven johet, de azert AI sem artana;P

Remelem nem adja fel es meg csinal nehanyat, bar Kunosek uldozik, kitiltottak a playa konverteket a forumrol, bezarjak az osszeset😉 Csak redeti palyakat szeretnenek latni. Arra meg varhatnak egy ideig...
lac coo
Én netkar Aostát akarom még plusszba, az király pálya 😊

lac coo
azt jól láttam, hogy van amelyik autó engedi rossz kuplunggal is váltani, van amelyik meg darál ? gondoltam ez engine szinten van ....

Amúgy nem biztos, hogy pusztán a pillangó miatt gyorsabb lesz. Óriási váltási idõk vannak beállítva olyankor, rengeteget megy az ember felengedett gázzal, várva hogy végre elváltson .

Szabi
nekem már AI se kell, csak mééégtööööbb RBR pálya 😄

na meg persze jöhetne sok-sok hazai rally szakasz is 😊

Alexease
En meg nehany hete az AI-ban remenykedtem, de aztan lemondtam rola😊

Auto van boven, es meg lesz vagy 15db a veglegesig. Aztan a DLC cuccok. Amire a CARS megjelenik, az AC sem szegyenkezhet, 50db korul lesz ebben is.

Es valoban jok, csak kicsit allitgatni kell oket. Az hogy a szemelyes izles vagy az eleve lightosabb/driftesebb beallitasok miatt, az mindegy. Mindegyik programban piszkani kell, legalabbis a szimesebbekben, ez alap, ettol (is) jo.

A gyorsasag, foleg a hotlap miatt, sokadlagos. A korabbi peldakbol latszik, hogy barmelyik autot, ABS-szel utolso pillanatban padlozva (sok-sok kiserletezgetes utan, igazabol ebben csak ez a kihivas/feladat😛), F1-es stilussal pillangoval daralva a sebessegfokozatokat, masodperces kulonbsegek adodnak. Teljesen felesleges osszehasonlitas😉
lac coo
Én nem várok semmit ...annyi jó autó van, hogy gyõzöm váltogatni õket 😊

Eleven leültetve Monzán hihetetlen, ilyen pályát én még nem láttam ,tele van huplikkal, nagyon nagy ... kisebb Lotusok is marha jók H váltóval, bár én azzal lassú vagyok ( azzal is ), de mindegy, marha élvezetes ....

Valaki mintha már peticióval fenyegetõzne, lol 😊))

Alexease
Ja, ez nehany napja volt, amikor az AI-rol faggattak, hogy miert olyan es mikor, ha nem akkor legyen online😊
De a lenyeg, meg mind a ketto "szar" vagyis felejtos.

Ez meg tegnapi: "il 31 un annuncio di una nuova licenza. Il prox update il 12 o il 17, ancora non abbiamo deciso."

Vagyis a holnapi "ajandek" egy bejelentes lesz (ahogy varhato volt), nem erdemes valami letoltheto dologra szamitani😉
lac coo
Kunos twitter:

"AI actually leaves with a chat message "netcode is shit" 😛

bardocz
Persze persze, tudom, szerintem eddig minden gép újratelepítésnél így jártam. Ráér, annyira nem fontos ez most. Játszani tudok, meg vásárolni(bár úgyse jön most semmi), ez a lényeg.
lac coo
Steam-en lehetetlen elfelejteni a jelszavad, szépen felajánl mindenféle módszereket, hogy kapj újat .

bardocz
Áh, majd ha újrarakom a gépem, addig inkább nem jelentkezek ki 😄D
lac coo
Hát kérj másikat ! 😊

bardocz
Ez komoly, hogy a steam accountommal össze kell kötnöm a fórumos felhasználóm, hogy olvashassam? Kapjk be, nem tudom a jelszavam, és az emailek között sem találom 😄
Ma este 19:00-tõl honlap reggel (hétfõ) 3:00-ig újra 25%-os akcióval szerezhetõ be az Assetto Corsa a Steam-en!

http://store.steampowered.com/app/244210/

Szabi
kiadva még nincs

a fotómod mikor tûnt el a játékból ? o.0

Firerock
van ezen kívül valami "külsõs" pálya? Tehát olyan ami nem hivatalos

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
így van majd átmenni Gyergyó felé. Na az a igazi pálya 😊