Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Voodoo
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Megmondták még nem lesz, majd ha lesz, lesz .... Nehéz képlet!? 😄
Ha nem jó így neked minek vetted meg , ráértél volna ....
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ha tudtam volna pár éve, hogy a lengéscsillapító állítása annyi, hogy mindent nagyobbra veszek, és jobb lesz...<#idiota>#idiota>
Nem gondoltam hogy iracinget lenyomja valami a szememben, de ac-nak sikerülni fog úgy látom.😊
iracing the 'real' race.
A moddolási kedv amúgy, szerintem legnagyobb részt azon múlik, mennyire "menõ" egy játék, márpedig ez nekem úgy tûnik elég felkapott lett ....
Nem varok az AI-tol online szintu csatakat, csak arra kell, hogy ne legyen ures a palya, legyen kit kerulgetni, minimalisan vedekezni😊
Szerintem SIM-ben még sok-sok évig nem lesz értelme AI-ról érdemben beszélni, nem tartunk még ott...
Korabban remenykedtem, hogy normalisabb rendszer lesz hozza, ehhez talan meg en is csinalgattam volna ezt-azt, de az elcsipett infokbol itelve, lehet hogy maradt az nKP rendszer, az meg nagyon nem tetszett, hasznalhatatlan volt:/
"Nulla tenaci invia est via"
más oldalakra mehet és használhatja bárki, csak a hivatalos oldalon ne legyenek kint 😊
Remelem nem adja fel es meg csinal nehanyat, bar Kunosek uldozik, kitiltottak a playa konverteket a forumrol, bezarjak az osszeset😉 Csak redeti palyakat szeretnenek latni. Arra meg varhatnak egy ideig...
Amúgy nem biztos, hogy pusztán a pillangó miatt gyorsabb lesz. Óriási váltási idõk vannak beállítva olyankor, rengeteget megy az ember felengedett gázzal, várva hogy végre elváltson .
na meg persze jöhetne sok-sok hazai rally szakasz is 😊
Auto van boven, es meg lesz vagy 15db a veglegesig. Aztan a DLC cuccok. Amire a CARS megjelenik, az AC sem szegyenkezhet, 50db korul lesz ebben is.
Es valoban jok, csak kicsit allitgatni kell oket. Az hogy a szemelyes izles vagy az eleve lightosabb/driftesebb beallitasok miatt, az mindegy. Mindegyik programban piszkani kell, legalabbis a szimesebbekben, ez alap, ettol (is) jo.
A gyorsasag, foleg a hotlap miatt, sokadlagos. A korabbi peldakbol latszik, hogy barmelyik autot, ABS-szel utolso pillanatban padlozva (sok-sok kiserletezgetes utan, igazabol ebben csak ez a kihivas/feladat😛), F1-es stilussal pillangoval daralva a sebessegfokozatokat, masodperces kulonbsegek adodnak. Teljesen felesleges osszehasonlitas😉
Eleven leültetve Monzán hihetetlen, ilyen pályát én még nem láttam ,tele van huplikkal, nagyon nagy ... kisebb Lotusok is marha jók H váltóval, bár én azzal lassú vagyok ( azzal is ), de mindegy, marha élvezetes ....
Valaki mintha már peticióval fenyegetõzne, lol 😊))
De a lenyeg, meg mind a ketto "szar" vagyis felejtos.
Ez meg tegnapi: "il 31 un annuncio di una nuova licenza. Il prox update il 12 o il 17, ancora non abbiamo deciso."
Vagyis a holnapi "ajandek" egy bejelentes lesz (ahogy varhato volt), nem erdemes valami letoltheto dologra szamitani😉
"AI actually leaves with a chat message "netcode is shit" 😛
http://store.steampowered.com/app/244210/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"