• Fernandooo #14436
    Erről beszéltem tegnap. Ráadásul itt még a monitorok színe is más, tovább fokozván a káoszt, illetve nem passzol tökéletesen a két oldalsó a középső képéhez. Simán van egy-egy törés, nem zavaró? Én kiszaladnék a világból, ha ezt kellene néznem. Szeretem, ha minden patentos.(Egyébként hogy lehet ilyen kuplerájban élni? )

Amúgy szerintem a Race 07 formula verdái egyáltalán nem gyagyik, semmivel sem maradnak el az AC-féle hasonló gépektől.

A szerver pangás oka több is lehet. Pl. maga a pálya. Halálosan unalmas, minden játékban benne van, mindenki ismeri, max akkor mész rajta, ha liga bajnokságban rá vagy kényszerítve (mert ez a pálya van soron), vagy ha rákattantál a leaderboardos időkre és a lehető legjobbat ki akarod hozni belőle.

Az AC pályafelhozatala amúgy is siralomház, egy-két hét alatt bele lehet unni, ez már eleve adja, hogy gyorsan kifut a multi. Másrészről az is elriaszthat embereket, hogy ti - legalábbis ahogy olvasom -, csúcsra kipengézett setupokkal álltok rajthoz, amivel szemben egy setupoláshoz nem értő, de versenyezni szerető figura (like me) esélytelen, így aztán persze, hogy nem fog benevezni. Ha lennének setup lock-os futamok, az mindjárt más lenne, de amíg ez nincs addig csakis a hc rétegre számíthattok, az pedig igen csak szűköcske kis hazánkban.

Az időzítés sem best. F1 hétvége van, ki az, aki időmérő/futam előtt egy órával nekiáll játszani? Figyelembe kell vennetek, hogy nem mindenki csücsül a gép előtt egész nap, hosszú hétvégén pláne nem, és ha előre tudom, hogy 20 órátől 22 óráig a tévé előtt kockulok az F1 miatt, akkor nem fogom tovább hervasztani a családomat azzal, hogy előtte meg a gép előtt csapatok.

Próbáltam konstruktívan és nem támadó jelleggel fogalmazni, remélem senki nem veszi sértésnek mindazt, amit leírtam.