| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Köszi Tomsteel, hogy minősíted, de légy olyan kedves nem átesni a ló másik oldalára. Akár lehetne olvasgatni a többiek reakcióit is, úgy tűnik nem olyan nehéz beszélgeni, csak feltétel, hogy értse az ember a kérdést. Tehát. Már korábban is volt róla szó és eddig meggyőző választ nem kaptam rá, hogy tulajdonképpen mitől is reális egy fizika. Az nKP féle Vintage autót is pontosan így vezetjük ugye, ahogyan az alábbi videóban? Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem élvezet ezt csinálni, de amikor számon kérjük a realitást, tulajdonképpen a magunk elképzeléseit, vagy a valóságot keressük? Jelesül az általános érvényű, ha csúszik akkor az az "istenkirályfílingérzés"?